pik1 Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 pred 2 urami, DAMI34 pravi: @pik1 za 2024 rabim naslov tripa? . "Šipstan 2024 - preveritev teže mopeda na terenu" DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 10 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10 pred 8 minutami, pik1 pravi: . "Šipstan 2024 - preveritev teže mopeda na terenu" že vidm, da bodo nadčloveški napori pik1 1
Snečer Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 pred 1 uro, DAMI34 pravi: veš da res, "Ukul bajte z Redbullom v roki" bo knjiga? pik1 1
pik1 Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: že vidm, da bodo nadčloveški napori . ... tolk deleč bova šla, kot mnogi lahko le sanjajo ... le glej, da se boš dobr fizično in psihično pripravil na vse te nadčloveške napore ... se mi zdi, da bova najbrž vsak meter najinih podvigov spremljana iz strani kavčpopotnikov ... tko da, vrag uzeo šalu .... jest sem glih kar iz fitnesa prišel ... in že na polno treniram ... brez tega itak ne bi šlo
Snečer Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 pred 17 minutami, pik1 pravi: . ... tolk deleč bova šla, kot mnogi lahko le sanjajo ... le glej, da se boš dobr fizično in psihično pripravil na vse te nadčloveške napore ... se mi zdi, da bova najbrž vsak meter najinih podvigov spremljana iz strani kavčpopotnikov ... tko da, vrag uzeo šalu .... jest sem glih kar iz fitnesa prišel ... in že na polno treniram ... brez tega itak ne bi šlo v akciji mata, na red bull pašejo
pik1 Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 pred 20 minutami, Snečer pravi: bo knjiga? . ... ja jest upam da bo ... glavni namen potovanja je itak izdat knjigo ps. ... sem se že nauču ... če hočeš bit prava cura motorizma, morš izdat knjigo Snečer in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 10 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10 pred 34 minutami, Snečer pravi: bo knjiga? to bo Pik napisal, on je bolj besedotvoren, sploh v večernih urah, po vseh teh naporih, jst umrem, njemu se pa odpre svet besedno poetske poezije pik1 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 26 Albanske lušce in šoderčki 2024. ... "offroud dopust" ... s prjatlom začneva z jutranjo kavico ob Kočevskem jezeru ... nadaljujeva s "tranzitom" čez Petrino, Delnice, Gračac ...preko mejnega prehoda Strmica nad Kninom ... naprej po TET Bosniastan ... mimo Šatorskega jezera ... do današnje postojanke v Livnem .... dan končujeva z običajno postrežbo v čevabđinici ... loza, pivo in "deset u pol" s kajmakom 😁 ... no, baje nč posebnega ... samo mal za bajto ... ampak ... paše pa zelooooo Marko P., Luka66, Quest in 14 others 16 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 27 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 27 ... danes malo asvalta ... pa spet malo šodrčka .... pod črto, ... vsega skupaj bolj malo za jest ... na koncu pa tudi "nekaj" malega za popit 😮 ... več ali manj tako, kot je običajno življenje 😮 ... včasih gre gladko, včasih se kje kaj zatakne 😁 AMPAK ... bo že ... najbrž 😮😁 .... pot iz Livnega, mimo Buškega jezera ... malo po znani poti ... in malo po neznanih dirty roads ... mimo še enega "jezerca", poimenovanega Slansko jezero ... do današnje končne destinacije v Nikšiču ... kjer se ta trenutek igrava znano igrco "tri u vrsto" 😁 IF7, bajkr88, mladench in 12 others 14 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 27 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 27 Voda..voda..tale Balkan je naravnost čudovit. Od planot do jezer, do treh v vrsto 😁. Ju3 pa dalje, spet ob vodi. MiNa, Akito, Loba in 11 others 13 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 28 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28 . .... lep dan ... res lep ... v iskanju "tet"-a ... danes z Dami34 odpeljeva eno ruto zadi za Albansko bajto ... po nekaj lužcah ... s kakšno kavico v roki, pa jasno, brez redbula tud ni šlo ... da sva bila lahko sploh kos vsem tem naporom ... zjutraj odrineva iz legendarnega hotela Yugoslavia v Nikšiču ... kot stalni gostje že mnoga leta ... čeprav, ne bi glih o kakšnih Michelinovih zvezdicah govoril ... ampak vseeno ... hotel z "dušo" V "toplem" dnevu ... danes smer Albaniastan ... odločiva se za mejni prehod Cijevna ... brez kakršnekoli gužve ... kar v tem letnem času glede na turistični datum kar veliko šteje Kakorkoli že bi obrnila današnjo ruto, v vsakem primeru bi bila prva na vrsti "Albanska moto folklora" ... kaj drugega, če ne čuvena SH20, in na razgledni točki tudi opevani redbul ... brez katerega najbrž niti ne bi zmogla vseh teh naporov Današnja končna destinacija je nadvse zanimiva "vasica" Theth ... v kateri ima človek kaj za videt ... od "prave" bencinske pumpe, vse skupaj nameščeno v navadnem kontejnerju, do offroad žura na drugi strani ceste seveda tudi to nameščeno vse v kontejnerju ...bifejska žur ponudba ... za vse đipfrike, za moto zanesenjake, kot tudi za trail pešake ... vsem skupaj pa isti imenovalec ... "offroad" ... ja, luštn kraj ... mal odbit .. pa vendar z vso potrebno ponudbo .... za izhodiščno točko offroudanja 20240728_095313.mp4 VID_20240728_111656.mp4 20240728_182653.mp4 Loba, motom, DAMI34 in 13 others 15 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 28 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28 Ker sem ravno vodo omenjal en dan prej, sva s @pik1odšla še na "Gradsko plažo". 20240728_182427 (1).mp4 Pod večer pa še na eno "raki" pred najino hiško 😁 Kugelschreiber, Marko P., motom in 8 others 11
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 29 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29 . ... priznam, tale današnji Albanski offroad je bil pa že "malo" na mojem limitu ... TET ruta Theth - Prekal ... cca 50 km skrajno neugodne podlage ... po večini za naša merila zelo velike kugle, premešane s finim šodrom ... tam, kjer pa ni te zmagovalne kombinacije, so pa zelo velike dokaj ostre skale, ki štrlijo iz "vozišča", ter tako "grozijo" gumam, da jih pokončajo. Res, čudovito in nepozabno ... glede na to, da je še bagru uspelo gosenco utrgat, sem s svojim današnjim "dosežkom" kar zadovoljen ... 20240729_093208.mp4 Marko P., MiNa, DAMI34 in 13 others 14 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 29 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29 Tale s konjem naju je 2x prehitel 🤣 v glavnem ko sva se zmazala z glavnega "hard" odseka, sva bila kar hepi oba. VID_20240729_114350.mp4 Lp Pik in Dami 😁 MiNa, mladench, hribuc in 8 others 7 4
Kugelschreiber Objavljeno Julij 29 Opozori Objavljeno Julij 29 @DAMI34, @pik1, a je vama to res treba? 🤣 Ne zavidam. Prvoscim zabavo. Al take jebade ne zavidam. DAMI34, pik1 in Snečer 3
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 29 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29 pred 2 minutami, Kugelschreiber pravi: @DAMI34, @pik1, a je vama to res treba? 🤣 Ne zavidam. Prvoscim zabavo. Al take jebade ne zavidam. . ... stari, če bi jest prej res vse točno vedu kako bo, res ne vem, če bi šel gor ... ker se mi ni treba več nobenmu dokazvat ... ampak, če sem pa že šel tja, sem pa tud vesel, ker sem zdej vsaj na lastne oči vidu, kakšne skale in jebada je večina od teh kilometrov na tem odseku ... tko da ... ja, men u bistvu res ni treba ... ampak ... zgleda da sem mal nepremišljen za svoja leta skalar36, Kugelschreiber, motom in 8 others 5 1 5
DAMI34 Objavljeno Julij 30 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30 pred 8 urami, Kugelschreiber pravi: @DAMI34, @pik1, a je vama to res treba? 🤣 Ne zavidam. Prvoscim zabavo. Al take jebade ne zavidam. Da mi plačaš ne grem še 1x 🤣ampak prvič je bilo pa fajn 😁. Pa potem popoldan je bila SH20 čista pista, neverjeten oprijem in odlične temperature pravi balzam za dušo. Snečer, markII, Mavti in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno Julij 30 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30 Avstrija 😁 MiNa, markII, Akito in 3 others 5 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 30 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30 Danes zgolj transfer Gusinje Andrijeviča Boan Šavnik Plužine. V nadvse prijetnih temperaturah med 18-25C. @pik1bi reku: za bruhat 🤣 Zatorej turističen ogled jezera Piva. Snečer, bajkr88, Mavti in 14 others 15 1 1
Snečer Objavljeno Julij 30 Opozori Objavljeno Julij 30 Če ga pogrešata, je blizu... https://rtcg.me/vijesti/ekonomija/156130/kosman-probijen-500-metara.html Prepeljal letos z @gift , kar lepa AC... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31 Današnji vtis in delno včerajšnji je bolj gledanje v luft in objemanje WC školjke(izmenično). Nočna je zahtevala svoj davek, tako da je odhod do Petrola v bližini čista zmaga 😁 MiNa, RobiRoberto, motom in 6 others 7 1 1
pik1 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 . ... dons pa še eno "znano" "mal okol bajte, mal tranzita pa en redbul" Za taprave motoriste RobiRoberto, motom, Luka66 in 6 others 8 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Avgust 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1 . ... no tko ... čist zadost za dons ... dobrih 400 "prijetnotoplih" kilometrov ... morm rečt, da na balkanu ni še nobenga posebnga mraza ... tko da ... rajš se držte doma ... boljš na kavču pod klimo, z enim prstom po zemljevidu, z drugim pa po tipkovnc, kt pa po razbeljenem asfaltu ... pa za vsak slučaj sva tud dons mogla zavit še mal po enem felšastem makadamu do ene lužce ... da bo bolj zasigurn ... ampak, ne veste, da je treba najprej ful trpet, da je pol bolj luštn, k je konc trplenja ?? Poznam pa ene, k bi z dvemi redbuli prevozil iz montenegra do doma itak vse v enem kosu z lahkoto ... tud pr 40+ stopinjah, ampak, jest sem rajši bolj turist ... in se mal bolj na pogost ustavljam ... pa za spremembo kdaj kje prespim tud u kakšni sobi ... ne sam na klopcah ... u glavnem ... na stari lokaciji ... pr Jankoviču, v Sinju ... ludo i nezaboravno bajkr88, Luka66, DAN in 12 others 13 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred eno uro, pik1 pravi: . ... no tko ... čist zadost za dons ... dobrih 400 "prijetnotoplih" kilometrov ... morm rečt, da na balkanu ni še nobenga posebnga mraza ... tko da ... rajš se držte doma ... boljš na kavču pod klimo, z enim prstom po zemljevidu, z drugim pa po tipkovnc, kt pa po razbeljenem asfaltu ... pa za vsak slučaj sva tud dons mogla zavit še mal po enem felšastem makadamu do ene lužce ... da bo bolj zasigurn ... ampak, ne veste, da je treba najprej ful trpet, da je pol bolj luštn, k je konc trplenja ?? Poznam pa ene, k bi z dvemi redbuli prevozil iz montenegra do doma itak vse v enem kosu z lahkoto ... tud pr 40+ stopinjah, ampak, jest sem rajši bolj turist ... in se mal bolj na pogost ustavljam ... pa za spremembo kdaj kje prespim tud u kakšni sobi ... ne sam na klopcah ... u glavnem ... na stari lokaciji ... pr Jankoviču, v Sinju ... ludo i nezaboravno bo knjiga? pik1, DAMI34 in Marko P. 1 2
pik1 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 15 minutami, Snečer pravi: bo knjiga? . ... jasno ... brez knjige itak nč ne vela DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se