Whiskey Objavljeno Avgust 13, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2020 pred 12 urami, Snečer pravi: v tisti češki risanki, ko nastopata dva modela, brez čepic sta tudi 2 čelos... Tole si mislil - Pat & Mat @DAMI34 od kar se klatiš po Višegradu je tema "Jadranka" kot izumrla. DAMI34, MiNa in ligenjček 3
Snečer Objavljeno Avgust 13, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2020 pred 1 minuto, Whiskey pravi: Tole si mislil - Pat & Mat @DAMI34 od kar se klatiš po Višegradu je tema "Jadranka" kot izumrla. v bistvu je zamenjava,sedaj čehi in poljaki harajo na jadranki Whiskey, amateur in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2020 pred 52 minutami, Whiskey pravi: Tole si mislil - Pat & Mat @DAMI34 od kar se klatiš po Višegradu je tema "Jadranka" kot izumrla. Ma ponavadi z izjemo letos ko sem bil v pakli 14dni poleti ne maram dol hodit. Čakam jesen. Whiskey, maus, MiNa in 1 other 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2020 Evo zaključujeva potep. Danes skok direkt s Češke (budjejovice)preko Schladminga in Obertaurna v Planico. Ocene so 10/10 in uvrščena v finale. Ne ne bova prespala v Radovljici čeprav sem imel idejo prespat v hotelu Lev in koristit vaučer Dobrih 200 čez 2 jurja se je nabralo. Pa kaka kila gor Ps. Pravkar si popravljava okus ..da ne bo vse po knedlčkih dišalo kaizer, ligenjček, RobiRoberto in 10 others 12 1
Snečer Objavljeno Avgust 13, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2020 Nekaj je drugače, nobenih scen, težav (kljub temu da je GSA poleg) ... kaj je "narobe"? maxxa in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2020 pred 15 urami, Snečer pravi: Nekaj je drugače, nobenih scen, težav (kljub temu da je GSA poleg) ... kaj je "narobe"? Nč. Sam poudarila nisva: Nadčloveških naporov ? Letos je bilo dolgočasno popotovanje, balzam za želodec in razvajanje po hotelih romantična mesteca, uličice, spoznavanje kulturnih navad na lokaciji. Po domače: žrla sva lokalni alkohol in hrano In čist fajn je blo. amateur, FACO, Snečer in 2 others 4 1
luxsa Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 Me zanima kaj je prjatu jedu,glede na to da je na neki exstra super KFC FKC dieti,mogoce ceske otrobe pa tropine da je zmogu nadcloveske napore. ? MiNa, maus in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 pred 4 urami, luxsa pravi: Me zanima kaj je prjatu jedu,glede na to da je na neki exstra super KFC FKC dieti,mogoce ceske otrobe pa tropine da je zmogu nadcloveske napore. ? 2x več kot jaz + vse kr je na slikah. no sej je tut 2x večji kot jaz V glavnem tvoj prjatu je za sterjšega občana še kr hudo hudo živahen, včasih ga še jaz ne sledim luxsa, Bmflar, VS800 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 pred 56 minutami, DAMI34 pravi: 2x več kot jaz + vse kr je na slikah. no sej je tut 2x večji kot jaz V glavnem tvoj prjatu je za sterjšega občana še kr hudo hudo živahen, včasih ga še jaz ne sledim Zmago je car ! maus 1
VS800 Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 pred 11 minutami, Bmflar pravi: Zmago je car ! sej je Zmago.... Bmflar in maus 2
maus Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 Pravkar, VS800 pravi: sej je Zmago.... Zmagoslav Zmagoljub Zmagica al samo Zmago Bmflar, ligenjček in VS800 3
VS800 Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 pred 1 minuto, maus pravi: Zmagoslav Zmagoljub Zmagica al samo Zmago Pč je Zmago..... maus 1
Bmflar Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 pred 58 minutami, maus pravi: Zmagoslav Zmagoljub Zmagica al samo Zmago vse je on zmago VS800 in maus 2
Snečer Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 pred eno uro, maus pravi: Zmagoslav Zmagoljub Zmagica al samo Zmago Niko Bmflar in maus 1 1
luxsa Objavljeno Avgust 14, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 2 hours ago, DAMI34 said: 2x več kot jaz + vse kr je na slikah. no sej je tut 2x večji kot jaz No lepo,se te tri petke k bo si bo zjebal z nezdravo prehrano,use bo slo v qurac.Zivahen je pa ze od majhnega,pa njegov bemfel je garant najveckrat presaltan bemfel ever. ? zundapp, amateur in maus 2 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 pred 3 urami, luxsa pravi: No lepo,se te tri petke k bo si bo zjebal z nezdravo prehrano,use bo slo v qurac.Zivahen je pa ze od majhnega,pa njegov bemfel je garant najveckrat presaltan bemfel ever. ? S tem bemflom je neki narobe..nč se noče kvart, nč stran ne odpade, letos je sam neki pokal..pa nisva zih al njemu al enmu čehu z GTI golfom in dvojnim rorom luxsa in ligenjček 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2020 Še epilog letošnjega tripa. Predvsem vroče, pa sva iskala hladu po NP in podobnih šumah. Plana ni bilo nobenega razn čez Hallstadt, z barčo čez Vltavo do Kanjona Labe, brez AC seveda. Sicer pa normalne ceste niso nič počasnejše ker gre tako v AU kot Češki nekje med 110-130km vs promet zunaj vasi. Idila. Pri nas bi že v Slovenskih novicah pisalo o dveh "diujakih", tam sva se pa izgubila med množico Tak da sva ubirala bolj šumske ceste s čimmanj glavnih žil, kjer je promet. In se vmes spomnila, ajd skočva še na Poljsko...no raje ne bi. Popolnoma drug svet. Zadrti pri vožnji po razdrapanih cestah, nekje me mal spominjajo na Črno goro, kjer majo povsod eno tablo in ta je 50 in ker se domačinom ne da grejo 35. Nekaj takega, pa še kup jam. Torej Poljska me je razočarala in nič kaj poceni niso. BDW tudi Čehi niso poceni, ampak ceste so majka, tudi male šumske. Zgodovine, stavb, artefaktov "gradičkov" kolikor hočeš, lahko gledaš dneve in dneve. In to je v glavnem to + spoznavanje lokalne prehrane (recimo čevapov v AU, pa Indijske hrane v Čehariji) in kakega knedlčka je bilo na nivoju. Sploh čeharija je dokaj urejena in lepa. Statistika prevoženo 2172 km povprečna poraba SX 4,9 , GS neznano povprečna brzina 67km/h neto čas vožnje 32,02 ur okvirne rute po dnevih: Tako kot lani, umirjen izletek brez ekscesov in problemov na poti. Meni najljubša fotka s tripa slikana s terase hotela, kjer se vidi del Čeških Budjejovic z zvonikom v kozarčku. Vito23, ID, szec in 15 others 16 2
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2020 @DAMI34 men je pa od letos tale najljubša DAMI34, RobiRoberto, Quest in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2020 pred 3 urami, motozajebant pravi: @DAMI34 men je pa od letos tale najljubša plagiat Whiskey 1
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2020 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: plagiat Ni ni, je kr original
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2022 Z veseljem sporočam, da se saga "duo gladko čelo" nadaljuje. Že rišem rute za trip 2022. Bo pa zadeva baje bolj prašna in bolj v sožitju z naravo...baje Ti dve kuzli bosta pa glavni igralki RobiRoberto, IF7, ligenjček in 2 others 3 2
pik1 Objavljeno Junij 28, 2022 Opozori Objavljeno Junij 28, 2022 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Z veseljem sporočam, da se saga "duo gladko čelo" nadaljuje. Že rišem rute za trip 2022. Bo pa zadeva baje bolj prašna in bolj v sožitju z naravo...baje Ti dve kuzli bosta pa glavni igralki . .... kuzlce 🤣🤣🤣 ps. ... od nekdaj sem se veselil kakšnih tekmovanj v orientaciji 😁 ... ja, rojen sem za stezosledca 🤣 RobiRoberto in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2022 pred 19 minutami, pik1 pravi: . .... kuzlce 🤣🤣🤣 ps. ... od nekdaj sem se veselil kakšnih tekmovanj v orientaciji 😁 ... ja, rojen sem za stezosledca 🤣 zihr bova kaj zavohala po poti valda pik1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 23, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2022 Te pa gremo, ne.. 😁 Quest, pik1, bajkr88 in 6 others 8 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se