BIF Objavljeno Februar 11, 2017 Opozori Objavljeno Februar 11, 2017 Kot pove naslov iščem kovinsko mrežo, ki jo potegneš preko recimo roll-bag-a in jo potem zakleneš. Namnjena je kolikor-toliko zaščiti, da ti med tem, ko recimo ješ v lokalu za vogalom vsak, ki pride mimo ne sname roll-bag-a z motorja. Nekaj takšnega... https://www.alibaba.com/product-detail/Steel-cable-mesh-for-anti-theft_60367411757.html Ima kdo izkušnje, ali ve za kakšno ugodno ceno te zadeve. Drage na Amazonu najdem tudi sam. Hvala!
franc Objavljeno Februar 13, 2017 Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 Če je za rollbag, je dovolj tudi čisto navadna ključavnica za kolo (dovolj dolga) . Dejstvo je da so vsi ti "pripomočki" bolj "psihološki" kot dejansko uporabni. Če je saj malo varovano se vsak ne vtakne, če pa se kakšen že hoče lotiti pa ne pomaga (važna je sreča) . lp BIF 1
Cartman Objavljeno Februar 13, 2017 Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 Cenim skrb za prtljago, priznam pa da so mi v dobrih 20 letih z motorja ukradli točno in samo 2l flašo piva. 10 let sm se vozu z armadno torbo s pajki pripeto na motor, naslednjih 10 imam gor nezaklenjene tekstilne torbe. In ko sem odpravil špežo, sem jo zložil v te torbe in šel na kavo. Očitno so me gledali, in spizdili samo pivo. sadje kruh in ostalo so pustili hehe. BIF 1
BIF Objavljeno Februar 13, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 Absolutno se strinjam z napisanim. To je bolj kot ne psihološki moment in tega se dobro zavedam. Prav zato iščem nekaj kar ni predrago ima pa vseeno tisti učinek, da glih z pipcem ne prereže dva traka, pa gre z vsranimi cotami. Tudi sam nimam ene same samcate slabe izkušnje, pa sem se klatil po mnogih stereotipno "ciganskih" deželah....ampak kot pravim...zlu ne trebalo... Mi je pa kristalno jasno tudi, da kdor ima resen namen okoristit se, bo rešil z lakoto tudi to mrežo, kufre, ali pa kar cel motor...
nejc74 Objavljeno Februar 13, 2017 Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 https://www.aliexpress.com/store/product/Popular-Anti-theft-Stainless-Steel-Wire-Mesh-Bag-Protector/635642_32286819840.html ja ocitno s drage, glede na to, da imajo tudi na aliexpressu priblizno isto ceno, kot na amazonu.. Tako, da ce se ti to zdi dobra ideja, bos moral izkasljat novce
BIF Objavljeno Februar 13, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2017 Jap...pa po vrhu so nedobavljive. Imam pa že "štelo" direkt z proizvajalcem. Kot kaže bosta dve za 40 dolarjev.... Cartman in celjan89 2
celjan89 Objavljeno Februar 16, 2017 Opozori Objavljeno Februar 16, 2017 Živijo kolk litrska pa je ta mrežica? Dobiš v njega tudi 25L stranske torbe?
BIF Objavljeno Februar 16, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2017 Načeloma bi naj pokrila 50L roll-bag zadaj.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se