Bmflar Objavljeno Februar 18, 2017 Deli Objavljeno Februar 18, 2017 Pozdravljeni, od kolega hčerka bi rabila malo pomoči, če si lahko vzamete par minut, poročeni in v zvezi še posebaj vabljeni Pozdravljeni. S klikom na spodnjo povezavo pridete do ankete, ki je povsem anonimna in služi za namen raziskovalnega dela moje magistrske naloge. Za izpolnjevanje bi prosila predvsem tiste, ki ste v partnerski ali zakonski zvezi, vzelo vam bo največ štiri minute. Najlepša hvala za reševanje in posredovanje ankete naprej! http://www.zdš.si/1ka/a/610 Vse dobro. Alenka Brajnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 20, 2017 Deli Objavljeno Februar 20, 2017 Ob 18. 2. 2017 ob 8:20, HD-Dyna pravi: Pozdravljeni, od kolega hčerka bi rabila malo pomoči, če si lahko vzamete par minut, poročeni in v zvezi še posebaj vabljeni Pozdravljeni. S klikom na spodnjo povezavo pridete do ankete, ki je povsem anonimna in služi za namen raziskovalnega dela moje magistrske naloge. Za izpolnjevanje bi prosila predvsem tiste, ki ste v partnerski ali zakonski zvezi, vzelo vam bo največ štiri minute. Najlepša hvala za reševanje in posredovanje ankete naprej! http://www.zdš.si/1ka/a/610 Vse dobro. Alenka Brajnik men ni treba izpount ... pa naum izkorišćen Ninč. in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 23, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2017 Ob 20. 2. 2017 ob 8:12, maus pravi: men ni treba izpount ... pa naum izkorišćen Vseeno bi lahko enkrat naredu eno dobro delo in pomagal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 23, 2017 Deli Objavljeno Februar 23, 2017 Upam, da nisem edini, ki sem po 40 letih in 8 mesecih zakona še vedno izredno zadovoljen z mojo čebelico ....., čeprav sem že malo pozabo ZAKAJ.... dr.looney, Bmflar, 3nity in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 23, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2017 pred 2 minutami, ataIBA pravi: Upam, da nisem edini, ki sem po 40 letih in 8 mesecih zakona še vedno izredno zadovoljen z mojo čebelico ....., čeprav sem že malo pozabo ZAKAJ.... Ne bodi OFtopic, anketo izpolni maus, bobi1001 in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 aje že majstrirala bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 27, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: aje že majstrirala Premal ste pridni pa poročeni Če bo vas čakala, ne bo nikol bobi1001 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Premal ste pridni pa poročeni Če bo vas čakala, ne bo nikol če bo mene čakala, nau nikol poroćena ... to je pa že globoka, mar ne bobi1001, dr.looney in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: če bo mene čakala, nau nikol poroćena ... to je pa že globoka, mar ne Si flu temo maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Februar 27, 2017 Deli Objavljeno Februar 27, 2017 Sm izpolnu in to anonimno bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 27, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2017 Hvala ! bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se