Brane 82 Objavljeno Februar 25, 2017 Deli Objavljeno Februar 25, 2017 pozdravljeni mam en velik problem,na nemškem portalu sem iskal avto,ker so cenejši pa še več opreme majo,zaželel sem si touran,pač malo večjega ker sem dobil naroščaj,potem sva se skolegom zmenla da mi ga pripele iz nemčije,sem reko ok,sva se zmenla da če avto rjav ali niso opravljeni servisi naj ga ne vozi in kaj se zgodilo,avto rjav in prestavla ne,čeprav reko da bil gore 2uri na servisu da so vse pregledali,stem vam čem povedat da ne zaupajte nikomur več in ne plačujte naprej!!!! zdaj problem pa menjalnik DSG v ekranu na armaturki lučke PDNRS samo utripajo,avto ko dam v D gre samo v eni prestavi in nič ne piše v kateri,v R niti ne gre oziroma ne šalta,razen ko se fejst zagreje pol mogoče prime,zdaj pa se kdo spozna kaj bi blo narobe eni pravjo da olje pa filter menjat,jaz sem gledal na yutube kako se menja in ga menjal,vendar isto,zdaj. Drugi pa pravijo pravjo da olje nemoreš menjat da ga treba sprogramirat ali resetirat pa bo šel, če ma kdo kake iskušne ali ve za kakega dobrega mehanika HVALA lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 V Lescah mas majstre, pogooglej avtomatski menjalniki, pa lahko povprasas.... Brane 82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 Plata .... Brane 82 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brane 82 Objavljeno Februar 26, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2017 hvala,bom jutri poklical pa upam da mi povejo kakšne so kaj možnosti pa cene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se