menih Objavljeno Februar 27, 2017 Opozori Objavljeno Februar 27, 2017 Zbiram prijave http://adv-motorcycle-travel.simplesite.com/ gsxf750, MiNa, sohen in 2 others 5
BLACKACES Objavljeno Februar 27, 2017 Opozori Objavljeno Februar 27, 2017 Razpisal si se pa do konca Sigurno nas zanima cena, program........... pa še in še ??????
menih Objavljeno Februar 27, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Februar 27, 2017 za zacetek da zacnete razmisljat ostalo sledi Bmflar, sohen, MiNa in 3 others 6
nejc74 Objavljeno Februar 28, 2017 Opozori Objavljeno Februar 28, 2017 cisto dobronamerno, popravi: "pic up" v "pick up" "turs" v "tour" drugace pa, mene bi mogoce zanimalo koristit tvoje usluge za transport in papirologijo uvoza, vozim se rajsi sam. V razmislek, da lahko ponudis tudi to, ce ti je v interesu.
Bambi61 Objavljeno Februar 28, 2017 Opozori Objavljeno Februar 28, 2017 Jaz bi šel,cena ni važna ! Mislim kaj več bi pa lahko pisalo, kako kje koliko se vozi,koliko je cena,ali je komplet s hrano itd??Mislim da bi se veliko lažje odločil! Pa L.P. hitrii 1
Popularna objava menih Objavljeno Februar 28, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 28, 2017 bambi vse bo prislo samo malo sem na hitro tole naredu da vidim ce je kaj zanimanja. Sledijo podatki. ki jih zeliš. lahko komplet z vodenjem, ali pa samo transport. v kopletu bo ponudba taksna , da za osnovne stvari , katere ponujam za dolocen denar je to del ponudbe in jo vsi sprejmejo. Lahko so doplacila za ekstra zelje , če recimo kdo želi spat sam v Sobi. Nekatere so samo predlagane in vsak sam izbira in placa , kot razni obroki , ogledi....Nekatere pa mora verjetno vsak sam placat , kot naprimer gorivo , ki ga vsak motor drugace porabi in recimo alkoholne pijace.... Malo casa rabim da to lepo spisem in marsikaj uredim. DAMI34, sohen, CeneR in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se