AndY1 Objavljeno Februar 26, 2003 Deli Objavljeno Februar 26, 2003 http://195.92.224.73/j20/content/host.asp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Februar 26, 2003 Deli Objavljeno Februar 26, 2003 Naciljal vse 4 kozarce uspešno not. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Magnolija Objavljeno Februar 26, 2003 Deli Objavljeno Februar 26, 2003 Jst tud ... :roll: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 Jaz sem tak srečna da sem punčka.... :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 JST TUDDDDT!!! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 še nekej takega http://games.alentus.com/games/makai/games...s/speartoss.asp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 27, 2003 Deli Objavljeno Februar 27, 2003 saj vemo da nas moske zenske scat peljete! ......zato pa je vedno vse okoli poscano,ko se z joy-stickom igrate. :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Magnolija Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 saj vemo da nas moske zenske scat peljete! ......zato pa je vedno vse okoli poscano,ko se z joy-stickom igrate. :twisted: 8) Ne išči težav :roll: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 saj vemo da nas moske zenske scat peljete! ......zato pa je vedno vse okoli poscano,ko se z joy-stickom igrate. :twisted: 8) Ne išči težav :roll: :) ......katerih ne bi imel,ce bi bil samski?! :twisted: :P :lol: BTW.....ne da jih imam; samo iscem jih tudi ne (ladytudibereforumpress :oops: :lol: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice lady Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 poznam nekoga, ki bi rekel: TRPI :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 grmpf....jasno,kaj pa :roll: .zenske zmeri skup drzite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 1, 2003 Deli Objavljeno Marec 1, 2003 Sicer je težko, če ti miška ne teče lepo po podlogi za miško, ampak vseeno pa sem prišla do konca........ In še nekaj: moj dedek, k ima 94 let, ga takole ne maje na WC-ju in je tole prav malo prenapihnjeno. Ziher je to igrico naredil kak moški šovinist, kateremu žena doma full teži, da naj pazi pri scanju, ker prasec šovinistični vse poščije.... :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 Sicer je težko, če ti miška ne teče lepo po podlogi za miško, ampak vseeno pa sem prišla do konca........ In še nekaj: moj dedek, k ima 94 let, ga takole ne maje na WC-ju in je tole prav malo prenapihnjeno. Ziher je to igrico naredil kak moški šovinist, kateremu žena doma full teži, da naj pazi pri scanju, ker prasec šovinistični vse poščije.... :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Pupa, jest sem pa do zdele mislu, da se u uno školjko kozla, in ne ščije. :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 Ne vem, koliko ste kaj metali kopja, ampak D.J., pazi se, ko te dobim v roke... :x :wink: Kaj ze enega vraga si mi to podtaknil? Skoraj pol ure sem metal tista kopja in nisem prišel bližje kot :lol: Fajn link, enostavna igrica, fina zabava za vsako pisarno! Še več takih linkov! LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 In še nekaj: moj dedek, k ima 94 let, ga takole ne maje na WC-ju in je tole prav malo prenapihnjeno. Ziher je to igrico naredil kak moški šovinist, kateremu žena doma full teži, da naj pazi pri scanju, ker prasec šovinistični vse poščije.... :twisted: :twisted: :twisted: :wink: hmmm po tem vikendu se mi ne zdi tako prenapihnjeno, je pa to razlog zakaj vedno hodim na pisoar :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 Jaz sem pogruntal kako ciljaš da maš občutek. Miško postaviš na rob mize, vstaneš iz stola in tudi ti stopiš na rob mize tako da maš občutek ko da stojiš pred WC jem pol pa cilaš. Sam pazite da se preveč ne vživite da ne bi slučajno kdo kaj spustil po pomoti :lol: LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anika Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 a pa je to nova športna disciplina??? :?: :?: :?: lp, Anika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se