ArcaneWater Objavljeno Marec 6, 2017 Opozori Objavljeno Marec 6, 2017 Od prejšnjega tedna je na voljo novo spletna stran motosvet.com, katera že zdaj ponuja veliko stvari za vse uporabnike, nekaj funkcij pa je še v pripravi. Za lažjo uporabo bom v tem sporočilu na kratko povzel vse funkcionalnosti kaj in kako. Poleg povezav, ki tako same po sebi povedo za katero stran gre, je na voljo tudi uporabniški menu z klikom na vašo profilno sliko (v desnem kotu) ali pa na tri črtice v levem kotu. Garaža Nova opcija na spletni strani je Garaža katera omogoča, da v "svojo garažo" dodate vaše jeklene konjičke. To storite tako da kliknete na gumb Objavi v garaži, ki vam odpre formular kjer vnesete informacije o vašem motociklu. Vse garaže so javne tako da so na razpolago za ogled preko povezave v stranskem meniju "Vse garaže". Novice/Potopisi/Albumi/Videoposnetki Opcija ki je že obstajala je dobila samo prenovitev, na vsaki podstrani (Novice/Potopisi/Videoposnetki/Albumi) je na strani gumb "Dodaj / objavi /deli", kateri vam odpre obširen menu kaj želite narediti oziroma objaviti. Za vsako kategorijo se vam odpre posebej prilagojen formular, ki ga enostavno izpolnete in objavite željeno vsebino. Mali oglasi Mali oglasi je funkcija, ki je bila prenesena iz foruma na spletno stran zaradi boljše preglednosti in tudi zaradi tega ker vam v tej obliki lahko omogočimo bolj podrobne in pregledne male oglase. Oglasi so razporejeni po logičnih kategorija. Pomembna stvar pri malih oglasih je tudi vaš profil za male oglase, kateri je ločen od spletne strani. Nastavitve najdete v Nadzorni plošči v meniju Mali oglas -> Moj profil za male oglase (http://motosvet.com/dashboard/profile). Tukaj lahko vnesete vaš mobilni telefon, email in ostale podatke kateri se bodo prikazali ob oglasu. Na koncu lahko še dodam, da je v pripravi tudi funkcionalnost za organiziranje skupnih izletov (kam gremo danes) DAMI34, bisson in Kaldu 3
Guest B192 Objavljeno Marec 6, 2017 Opozori Objavljeno Marec 6, 2017 Meni zgleda odlično, super stvar. Nevem če vam stran omogoča, ampak, a se da slediti rubriki mali oglasi? Torej da prejmeš sporočilo, ali pa se prikaže desno zgoraj notification, ob objavi novega oglasa v določeni rubriki, ali katerikoli pač.
Codeine Objavljeno Marec 6, 2017 Opozori Objavljeno Marec 6, 2017 pred 6 urami, B192 pravi: Meni zgleda odlično, super stvar. Nevem če vam stran omogoča, ampak, a se da slediti rubriki mali oglasi? Torej da prejmeš sporočilo, ali pa se prikaže desno zgoraj notification, ob objavi novega oglasa v določeni rubriki, ali katerikoli pač. Ravnokar se med drugim dela tudi na tem.
bisson Objavljeno Marec 7, 2017 Opozori Objavljeno Marec 7, 2017 Tudi meni se zdi ta grafična podoba boljša, preglednejša,čistejša. Na začetni strani je odlično in pregledno dodano "Najnovejše aktivne diskusije", edino svojega oglasa ne morem izbrisati (sem prodal) link do oglasa. Nadaljujte v tej smeri,bravo! (malo več smeškov bi prav prišlo)
Codeine Objavljeno Marec 8, 2017 Opozori Objavljeno Marec 8, 2017 pred 22 urami, bisson pravi: Tudi meni se zdi ta grafična podoba boljša, preglednejša,čistejša. Na začetni strani je odlično in pregledno dodano "Najnovejše aktivne diskusije", edino svojega oglasa ne morem izbrisati (sem prodal) link do oglasa. Nadaljujte v tej smeri,bravo! (malo več smeškov bi prav prišlo) Napaka pri brisanju je odpravljena. Upam, da bo zdaj šlo brisanje.
suntrace14 Objavljeno Marec 25, 2017 Opozori Objavljeno Marec 25, 2017 Jaz pa pogrešam oddelek, kjer so skupaj zbrane teme, ki so bile nazadnje aktivne.
Codeine Objavljeno Marec 25, 2017 Opozori Objavljeno Marec 25, 2017 pred 1 minuto, suntrace14 pravi: Jaz pa pogrešam oddelek, kjer so skupaj zbrane teme, ki so bile nazadnje aktivne. Morda bo pomagalo tole: http://motosvet.com/tabla/discover/ suntrace14 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se