Elizabeta Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Vsakdanjik. Nenadoma se pojavi nemir. Misli otopijo. Odplavaš. Še sam ne veš, kam. Želja. Močna, neustavljiva. Nemir narašča. Kot razburkan val, ki se nemočno zaganja v skalo. Popusti in izgine. Vsakdanjik. Do naslednjič... ...Za vse, ki dolgo dolgo v večer na oknu zamišljeno preslonijo in sami ne vejo, kaj čakajo in po čem hrepenijo... I. Minatti
Zarja Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Vsako jutro v pricakovanju... Besed. Zarja Nemir v glavi in se kje drugje. :wink:
Anubis Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Pomlad in to v najvišji prestavi... Veje dobivajo poganjke, sok polni rezerve, misli pa bežijo v črno škatlo, da naredijo prostor prihajajočim. Definitivno pomlad.
kekec III Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 ZIMA 1985 ( JANUAR ) ŽE VES TEDEN NISO ODPELJALI SMETI IN NIHČE NE SKLATI LEDENIH SVEČ S STREHE HOJA POD LEDENIMI SVEČAMI KI VISIJO S STREHE JE ŠE EDINO TVEGANJE EDINA NEGOTOVOST KI SI JO PRIVOŠČIŠ V TEM NA POČASNO SMRT PRERAČUNANEM ŽIVLJENJU ....
udi Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 a tuki se pa zbirate poeti al kaj ?
Manu Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 nemir je mir kadar to ni nemir je želja in pričakovanje nemir je prikriti strah sprememb nemir je zatrta strast v nedeljo zjutraj nemir je načrtovana hoja mimo poti in brez cilja nemir je nemir ko te ni :Fade-color
bmw Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 nemir je mir kadar to ni nemir je želja in pričakovanje nemir je prikriti strah sprememb nemir je zatrta strast v nedeljo zjutraj nemir je načrtovana hoja mimo poti in brez cilja nemir je nemir ko te ni :Fade-color bravo mladenka...... najboljša definicija ,kar sem jih prebral.....
Alla Objavljeno Februar 27, 2003 Opozori Objavljeno Februar 27, 2003 Manu.......sončica.........ŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) Alla
HHV Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 a tuki se pa zbirate poeti al kaj ? ššššššššššš, Udi, dej bolj potihem, a ne vidiš, da se je predstava že začela!: A boš en čips? Ti, kako pa kaj Jolly??? :wink: :lol:
Manu Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Nemir(na). Ravn(o)(i)kar. :lilangel:
kekec III Objavljeno Marec 1, 2003 Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 Nemir(na). Ravn(o)(i)kar. :lilangel: Cesta spominov Cesta, prašna, polna spominov. Lepih in grdih. Veter jih prenaša in slabe izbriše. Izbriše slabe ocene, propadle ljubezni, solze žalosti.... A lepi spomini ostanejo. Prepletajo se in postanejo iz leta v leto lepši. Le kaj bi bilo, če ne bi imela te svoje ceste polne spominov?
kekec III Objavljeno Marec 1, 2003 Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 V ringu V ringu stojim in čakam na zvonec, ko sprejemam udarce v telo, v pleksus, v obraz. Kri mi lije iz razbite arkade in udarec v trebuh mi je pobral vso sapo. Sedaj se je zvonec končno oglasil, sesedem se v kot in se polijem z ledeno vodo, zatisnem oči in se sprostim ko zopet zazvoni. Dvignem se in planem na nasprotnika, zamahnem z roko in zgrešim, se opotečem, padem po tleh ne da bi prejel en sam udarec. Ne morem več vstati, ležim na trebuhu in poslušam odštevanje sodnika, krike množice, sopihanje nasprotnika, in lastno srce ter preklinjam usodo, da sem padel, ne da bi zadal en sam udarec. ..
Jinx Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Predolgi teksti me uspavajo..... :sleeping:
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Predolgi teksti me uspavajo..... :sleeping: definitivno cas,da vstanes. :twisted:
top cat Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Predolgi teksti me uspavajo..... :sleeping: Neb mel nč proti da se zbudiš v moji pojstli... :onfire: :multi: :silly: :D
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 yep....definitivno se pomlad bliza......top cat-a spet razganja. :twisted:
klimbra Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 yep....definitivno se pomlad bliza......top cat-a spet razganja. :twisted: Pripravite copate......pa na okensko polico z njimi.......POL PA UDRI PO SIROMAKU,KI ZAVIJA POD OKNOM :D :D :D :D :D :D :D :D 8)
top cat Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Sm spet v formi in u štartu za pedenanje muc.... :twisted:
Alla Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Še en samski, k so ga začel dajat hormoni na pomlad ..... :twisted: :twisted: :lol: Alla
top cat Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Še en samski, k so ga začel dajat hormoni na pomlad ..... :twisted: :twisted: :lol: Alla YP ti biti tudi u vrsti...? :onfire:
Alla Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 YP ti biti tudi u vrsti...? Komaj čakam.......sem že čist obupana odkar sem samska.... :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: 8) Alla
Anubis Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 sem slišal besedico obup v kontekstu samska???? ......samo vprašam....nekaj se mi je dozdevalo ampak bo najbrž samo moja deviantna domišljija... :twisted:
Jinx Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Sm spet v formi in u štartu za pedenanje muc.... Tolko v razmislek TC sem prijateljica TVOJE BIVŠE!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se