Zok Objavljeno Februar 5, 2005 Opozori Objavljeno Februar 5, 2005 če bi do zime zdržala s tabo bi ti dokurč.. .) ← kdo pa pravi d zdej nisma skup?? :devil: :wub: :wub: :wub: happier than ever before!! :OK:
bubamara Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 ja, priznam...po parih letih jokam...pa ni me sram...ker je bilo čisto...karkoli je že bilo... nemir? mogoče prej....sedaj: tako mirna že dolgo nisem bila....ker vem....
Gregs Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Jok očiščuje... čista si... vesel sem zate... :friend1:
Wobewt Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Jok očiščuje... čista si... vesel sem zate... :friend1: ← Gregs, ne nabijej... :grrr
Gregs Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Gregs, ne nabijej... ← A ne delamo tega vsi?! :hmm: :lol1: :yea2:
jose Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 A ne delamo tega vsi?! :hmm: ← :nono: eni same pametne in poučne stvarij pišejo :whistle: :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se