Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Vale in enka - mal manj citirajta, ali pa se vsaj potrudita na CHAT spravit, al pa pobrisat odvečne citate!!!

Razumem Ata Sym :P

Bi naprosil Noise-ta, da izkoristi priliko, ko gre Sym-u vse na jetra, naj ga postavi za motoratorja.

Prepričan sem, da ne bi osramotil, že nekoliko zmatrane druščine moderatorjev.

:rolleyes: :unsure: B)

kaj pa če bi mu dodatna jetra montiral

ene 16 kosov, tkole u en ruksak na hrbtu,

da se poveča kapaciteta

:D :D :D :D

potem bi mogoče lažje prenašal vse tole

:D :D :D

zamoderatorijrabišžiiiiiiiiiivcepress

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

vem da je :topic: sam a mi lahko poveste naslov in izvajalca tega komada, ki se vrti na začetku filma.....hvala!

Objavljeno

Louis Armstrong - What a wonderfull world

Če ga rabiš, ti ga lahk pošljem .)

Alla B)

Objavljeno

Jaz imam tudi CD doma, kjer ga druzno izvajata Nick Cave in Shane MacGowan (Pogues).

Objavljeno

jst sm prebral samo prvi del in mi je bil vsec!zdej k ste me spomnl,bom mogoc nadaljeval :)

Objavljeno

Prebral vse - ene 10x. Imam doma slovensko in anglesko verzijo knjige, gledal na vhs-u BBC serijo po tej knjigi, poslusal original radijsko igro... Ja lahko recem da sem rahli fan.

Objavljeno

Vsako leto, od osnovne šole naprej, moram prebrat celo zbirko. TEga je sedaj že kar precej let tko da sem mal v dvomih na momente - a je vedno res kaj novega, nova interpretacija ali pa me rahlo demenca daje.

O fredlne grumblajde...

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

v Mladinski knjigi imajo celotno tri(poli)logijo v trdo vezani angleški izdaji za bornih 3,7kSIT..

en izvod je včeraj šibal k meni domov.. :notworthy:

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

Lansko leto, k sem štopou mi je ustavu star foter(že ves senilen) in tip je biu brez desne roke(proteza) :eek:

OK-Whatever:bolš se s strahom peljat kokr pa sproščeno it peš :yes:

Objavljeno

Bolš se s strahom peljat kokr pa sproščeno it peš :yes:

Peš ubija duha. :yes:

Objavljeno

Peš ubija duha. :yes:

Wobewt ... kolker ti prepešačiš vedno v Ljubljano in nazaj bilokuda ... kje je tvoj duh :hmm:

Objavljeno

Wobewt ... kolker ti prepešačiš vedno v Ljubljano in nazaj bilokuda ... kje je tvoj duh :hmm:

Baje da ga edn ob nedeljah na mariborskem bolšjaku prodaja. Pa dve leti garancije da zraven. :grim

Objavljeno

Baje da ga edn ob nedeljah na mariborskem bolšjaku prodaja. Pa dve leti garancije da zraven. :grim

Ne govori tega na glas, ker ga bo Wobewt pomru :xx: :cry:

Objavljeno

Ne govori tega na glas, ker ga bo Wobewt pomru :xx: :cry:

eeeeeeeh nič bat - kdaj pa Wobewto sploh pride prek Trojan? :grrr

Objavljeno

eeeeeeeh nič bat - kdaj pa Wobewto sploh pride prek Trojan? :grrr

Ti sploh veš ne, česa vse je Nori Malar zmožen :krneki: :huh: :o

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

DANES JE SVETOVNI DAN BRISAČE

:OK:

Objavljeno

Jebemti, sem vedu, da bom spet pozabil :slap:

Objavljeno

Vsem ljubiteljem g. Adamsa in Stoparskega vodnika po galaksiji, velim veliko srece in veselo brisaco.

Objavljeno

Jaz pa ne najdem svojih mejlov izpred cirka 8-9 let, ko sem si z možakarjem veselo dopisoval.

Seveda o življenju, vesolju in sploh vsem. :P

Objavljeno

Upam da mate vsi svoje brisače pri sebi :P jest jo mam zmerej sabo, ker nikoli ne veš kdaj jo boš rabil :D

Objavljeno

Upam da mate vsi svoje brisače pri sebi :P jest jo mam zmerej sabo, ker nikoli ne veš kdaj jo boš rabil :D

Valjda. Jaz sem danes v čast dnevu brisače (sicer čisto po naključju) pustila polno brisač po stanovanju ... ena je pa vedno z mano ... in vedno prav pride :grim

Objavljeno

42 je pa itak zakon!!! :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

42 je pa itak zakon!!! :OK: :OK: :OK: :OK:

Glih en tolk kot sendvič iz čisto navadnega goveda :grim

Objavljeno

Ne se zajebavat, bom iz kletke hroscatega krvoloka spustil... Pa da se ne bi delali, da ga ne vidite, ko do vas pride.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!