Gost Objavljeno April 15, 2017 Deli Objavljeno April 15, 2017 (popravljeno) Danes zjutraj in čez dan, odprem dve vrečki 100 g barcaffeta, različna lota, obakrat kava grenka in na koncu kiselkasta, prvo kuham jaz, pa ajd ne znam več, potem še moja draga z drugim lotom, isto sranje... Sem kaj zgrešil, ali barcaffe ni več to kar je bil? Tuševa je pa v redu... (asociacija s tisto Iztok Mlakar Čikorija). Popravljeno April 15, 2017. Popravil twom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 15, 2017 Deli Objavljeno April 15, 2017 Barkava nikol ni bla in ne bo dobra. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 15, 2017 Deli Objavljeno April 15, 2017 Barkavo že ne uporabljamo 2 leti ... Pravo bosansko iz pražarne v Doboju, odlična !!! bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno April 15, 2017 Deli Objavljeno April 15, 2017 Barkafe je blo meni vedno kislo, kjerkoli in kakorkoli si ga skuhal. Od nekdaj. Tko da nism tapravi k bi ti povedal, da je zdej ratalo kislo. Sorry Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno April 15, 2017 Deli Objavljeno April 15, 2017 Barkavo je edino moja nona znala skuhat tako, da je bila dobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 DOBRA Bmflar in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Meni je tale Dobojska bolj všeč ... VS800 in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 12 minutami, HD-Dyna pravi: Meni je tale Dobojska bolj všeč ... IN KJE JO DOBIŠ? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 jest mam pa najraje tolele..... Bmflar, nejc74, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 39 minutami, bobi1001 pravi: IN KJE JO DOBIŠ? Kolega je iz Doboja, na 14 dni hodi domov - dela tukaj in mi jo prinese, lepo po 100 g, pravi užitek, 12 Mark kila... bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 doma jo pijejo od kar se spomnm in pravjo da je še vedno TOP (od komercialnih) bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 Js pa ne morem brez barcaffe dr.looney, Quest in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 Jest pa brez kave ne Ninč. in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 Dr.looney je vse povedala. Zamenjave za Illy preprosto ni. Na žalost... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 7 urami, SF pravi: Dr.looney je vse povedala. Zamenjave za Illy preprosto ni. Na žalost... As ti mau fina rit? dr.looney, VS800, sesir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 11 urami, SF pravi: Dr.looney je vse povedala. Zamenjave za Illy preprosto ni. Na žalost... Si jo poizkusil v outlat vilage v Palmanovi? No tam je res ily a po mojem mnenju res pravi ily saj se ne more primerjati z "kraflom" ki ga točijo/kuhajo pri nas! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 4 urami, NinaBina pravi: As ti mau fina rit? On samo ve kaj je dobro, za to ni treba bit fin..... Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 A od Escobarja pije kdo kavo? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 7 minutami, lucif3rka pravi: A od Escobarja pije kdo kavo? Meni ni dobra. Ma tak cudn okus po surovem fizolu..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 Sicer kave ne pijem več, mi je pa najboljša v starem delu LJ v kavarni zraven Julije. Pa še to je super, da ti jo zmeljejo za domov in jo lahko še doma skuhaš. Najboljši sta mi etiopijska in kenijska. Črna brez vsega. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 Ne bom te vprasal od kod poznas okus surovega fizola. bosa, GoBobi, sesir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred eno uro, Arzen pravi: Sicer kave ne pijem več, mi je pa najboljša v starem delu LJ v kavarni zraven Julije. Pa še to je super, da ti jo zmeljejo za domov in jo lahko še doma skuhaš. Najboljši sta mi etiopijska in kenijska. Črna brez vsega. Če vprašaš @maus je v LJ najboljša kava točno tam,ko mu jo kdo časti.... Ninč., maus in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 4 minutami, sesir pravi: Če vprašaš @maus je v LJ najboljša kava točno tam,ko mu jo kdo časti.... bogi maus, vsepovsod ga obiramo na fertik dr.looney, maus in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 1 minuto, Arzen pravi: bogi maus, vsepovsod ga obiramo na fertik Bogi ker zaljubljen v čaščene kave? maus in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 2 urami, Arzen pravi: bogi maus, vsepovsod ga obiramo na fertik Sej nas sam vleče za jezik maus, dr.looney in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se