dr.looney Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 2 urami, Zok pravi: Ne bom te vprasal od kod poznas okus surovega fizola. ...... ....... a ti nisi bil nikol otrok.....ves kaj smo mi vse poskusili..... pred 2 urami, Arzen pravi: bogi maus, vsepovsod ga obiramo na fertik Sej z mano se noce vec pogovarjat..... ...., Zok, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 28 minutami, dr.looney pravi: ...... ....... a ti nisi bil nikol otrok.....ves kaj smo mi vse poskusili..... Dohterca... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 43 minutes ago, dr.looney said: ...... ....... a ti nisi bil nikol otrok.....ves kaj smo mi vse poskusili..... Ne vem. Vem pa zase. In nisem glih ful ponosen. Ninč., dr.looney in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 barcaffe nekaj morajo telovadit pri izdelavi, ker se mi čist vsaka nova odprta vrečka drugače obnaša v avtomatu .. niso enako mlete, ne razumem zakaj .. Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred eno uro, Tex pravi: barcaffe nekaj morajo telovadit pri izdelavi, ker se mi čist vsaka nova odprta vrečka drugače obnaša v avtomatu .. niso enako mlete, ne razumem zakaj .. Men ko punca turško kavo vsako jutro skuha nimam s tem problemov! VS800, Ninč. in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 13 minutes ago, sesir said: Men ko punca turško kavo vsako jutro skuha nimam s tem problemov! ko jaz moji turško kuham tudi nimam problemov .. ko pa ji iz avtomata, pa jih imam, granulacija zajebava .. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 (popravljeno) pred 18 urami, dr.looney pravi: ...... ....... a ti nisi bil nikol otrok.....ves kaj smo mi vse poskusili..... fižolćek u nos tlaćla Popravljeno April 21, 2017. Popravil maus dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 2 minutami, Tex pravi: ko jaz moji turško kuham tudi nimam problemov .. ko pa ji iz avtomata, pa jih imam, granulacija zajebava .. Ja če si pa fini....bodi kmet ku jz in pij turško.... Ninč., Zok in Tex 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 12 minutami, maus pravi: fižolćek u nos tlaćla Nope.... Sem bla bolj radovedne sorte in me je zanimalo kaksnega okusa so stvari okrog mene..... Ninč., VS800 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 24 minutes ago, sesir said: Ja če si pa fini....bodi kmet ku jz in pij turško.... Ninč., sesir in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 11 minutami, dr.looney pravi: Nope.... Sem bla bolj radovedne sorte in me je zanimalo kaksnega okusa so stvari okrog mene..... Sploh cevi, al kako si že učer rekla dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 1 minuto, VS800 pravi: Sploh cevi, al kako si že učer rekla .....tiste so me zacele zanimat mal kasnej..... Ninč. in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: .....tiste so me zacele zanimat mal kasnej..... Jej dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 2 minutami, VS800 pravi: Jej Ne bom( nismlacna)...bom raje kafe..... VS800 in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Ne bom( nismlacna)...bom raje kafe..... Moj "jej" nima nikol veze s kakšno hrano al pa kavo pa tak dr.looney in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 Pravkar, VS800 pravi: Moj "jej" nima nikol veze s kakšno hrano al pa kavo pa tak Sej vem.....sam te mal zafrkavam..... ....ker mam glih cajt...... VS800 in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Sej vem.....sam te mal zafrkavam..... ....ker mam glih cajt...... Sej vem da veš dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 Ob 4/20/2017 ob 10:46, lucif3rka pravi: A od Escobarja pije kdo kavo? Občasno si omislim kak paket njihove hišne mešanice za turško kavo, super zadeva. Tole - http://www.escobar.si/index.php/hisna-mesanica-skodelica-kave.html maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno April 24, 2017 Deli Objavljeno April 24, 2017 Ob 21. 4. 2017 ob 11:25, jskrablin pravi: Občasno si omislim kak paket njihove hišne mešanice za turško kavo, super zadeva. Tole - http://www.escobar.si/index.php/hisna-mesanica-skodelica-kave.html ....hm...stvar okusa...meni je žal prekisla... dr.looney, Bmflar in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Tanartabulše so naše kave tuki .... z dodatki VS800, GoBobi in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se