Domen Jazbec Objavljeno November 3, 2011 Deli Objavljeno November 3, 2011 Zdravo. Mene pa zanima ali je že gdo bil seznanjen z problemi pri nedelovanju vžiga na ATV bashan 200ccm? Namreč pri meni zaganjač normalno deluje in obrne vendar pa naprej pri prenosu do mašine to nekam izgine. Zobniki so nepoškodovani! ? V čem bi lahko bil problem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žan123456789 Objavljeno April 24, 2017 Deli Objavljeno April 24, 2017 pozdravljeni imam en problem in sicer imam atv bashan 200cc in kdr se grem pelt z njim mi deluje normalno dokoler se ne motor segreje potem mi motor zacne trokirati in po tistem mi pa motor ugasne in mi ne vžge dokler se ne ohladi potem spet ista zgodba..... a bi kdo vedu zakaj mi to dela .... mogoce ker vlece zrak.....vsak odgovor dobrodosel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2017 Deli Objavljeno April 24, 2017 pred 41 minutami, žan123456789 pravi: pozdravljeni imam en problem in sicer imam atv bashan 200cc in kdr se grem pelt z njim mi deluje normalno dokoler se ne motor segreje potem mi motor zacne trokirati in po tistem mi pa motor ugasne in mi ne vžge dokler se ne ohladi potem spet ista zgodba..... a bi kdo vedu zakaj mi to dela .... mogoce ker vlece zrak.....vsak odgovor dobrodosel drugič pazi da odpreš temo na pravem mestu, kajti ATV oz quad ne sodi v temo motorji /razno ampak tule: http://motosvet.com/tabla/forum/35-atv-quad/ poleg tega tema Bashan 200 že obstaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žan123456789 Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 aja ups hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 28, 2017 Deli Objavljeno April 28, 2017 Prvo očisti in ponastavi uplinjač. Drugo preveri detaljno vse povezovalne gumi cevi (razpoke in dotrajanost). Montiraj si filter za gorivo. Preveri toplotno vrednost svečke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se