maus Objavljeno Maj 11, 2017 Deli Objavljeno Maj 11, 2017 js zadnje čase, na androidu, največ uporabljam Here Maps đabe je .. karte na kartici, pa ni treba da si online .. samo GPS signal in gasa .. do sedaj me je kr točno pripeljalo... tole: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps drugač mam pa na telefonu še Navigona in iGo Bmflar in GO_Tomi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Maj 11, 2017 Deli Objavljeno Maj 11, 2017 Mater je tega ... kulkr češ! Bmflar in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 11, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2017 pred 23 minutami, maus pravi: js zadnje čase, na androidu, največ uporabljam Here Maps đabe je .. karte na kartici, pa ni treba da si online .. samo GPS signal in gasa .. do sedaj me je kr točno pripeljalo... tole: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps drugač mam pa na telefonu še Navigona in iGo Ti bom prišepnil, da Navigon, iGO in Here uporabljajo identične zemljevide...od firme Here maxxa, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 11, 2017 Deli Objavljeno Maj 11, 2017 pred 48 minutami, Snecer pravi: Ti bom prišepnil, da Navigon, iGO in Here uporabljajo identične zemljevide...od firme Here upam, da mi nauš jezik splazu u uh sj sm napisal kot opcijo, da lahko to uporabiš in imaš na kartici od telefona in uporabiš peš, s kolesom, motorjem ali z avtom ... priročno Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 11, 2017 Deli Objavljeno Maj 11, 2017 pred 4 urami, Snecer pravi: Ti bom prišepnil, da Navigon, iGO in Here uporabljajo identične zemljevide...od firme Here In potem me pelje zadnjič (1 maj) iz Učke do Novigrada skozi Pazin pa enih vukojebinah, ko je iz Buzeta do Novigrada skoraj avtocesta. Saj za Slovenijo in ostalo Evropo so dobre karte, za Hrvaško je pa tudi po velikosti na disku karta zelo osiromašena, polovico cest verjetno nima vrisanih. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 11, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2017 Here zemljevidi so v nulo za Hrvaško in cel Balkan... to je ex Navteq, microsoft itd. si že imel kaj narobe nastavljeno. To so isti zemljevidi, povsem identični, ki so za garmin... Bmflar, maxxa, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2017 Deli Objavljeno Maj 11, 2017 pred eno uro, vandrovec pravi: In potem me pelje zadnjič (1 maj) iz Učke do Novigrada skozi Pazin pa enih vukojebinah, ko je iz Buzeta do Novigrada skoraj avtocesta. Saj za Slovenijo in ostalo Evropo so dobre karte, za Hrvaško je pa tudi po velikosti na disku karta zelo osiromašena, polovico cest verjetno nima vrisanih. stvar nastavitev programa. Zadeva pelje čisto kul in v redu, uporabljam jo že vsaj 5 let od Grčije, Albanije, Makedonije....in deluje bolje od Garminovih jajc. Bmflar, vandrovec in ALEŠ M 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Maj 13, 2017 Deli Objavljeno Maj 13, 2017 Ob 5/11/2017 ob 11:40, GO_Tomi pravi: To dela, in sproti dela tudi navigacija? Preverjeno? Evo, testiral danes ko sem na 690 zmontiral USB štekar. Dela b.p., ekran in backlight sta na napajanju skoz vključena, ko vzmeš kontakt te vpraša če se izklopi in lahko izbereš da/ne. Če ne izbereš nobene od teh opcij se izklopi po 30 sec. Baterija pa po cca 5 urah konstatno vklopljena navigacije na 100%. GO_Tomi in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Maj 14, 2017 Deli Objavljeno Maj 14, 2017 11 hours ago, jskrablin said: Dela b.p., Hvala Lahko bi sam probal, v avtu, recimo. Pa sm se zmislu pol, k sm že čivknu. Ampak qul. Dobim drugi teden še tole, drugo sm pa itak že poinštalital. Sej ni, da nism mogu pr'nas kupit, ma se mi upira dat 10 € za nekej, kar lahko dobim za 1 €. In to enako. jskrablin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Junij 11, 2018 Deli Objavljeno Junij 11, 2018 pozdravljeni! na garminu imam naložene zemljevide Evrope. zanima pa me ena stvar. če želim vnesti Albanijo, mi jo ne najde. Če pa vnesem koordinate npr. hotela v Skadru, mi pa točno pokaže mesto Skadar in lokacijo hotela. Vprašanje se glasi: ali me bo pripeljalo do končnega cilja na podlagi koordinat ali prikazuje samo cilj, cesta pa se nekje "zgubi"? Hvala in lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 11, 2018 Deli Objavljeno Junij 11, 2018 (popravljeno) pred 49 minutami, bankir pravi: pozdravljeni! na garminu imam naložene zemljevide Evrope. zanima pa me ena stvar. če želim vnesti Albanijo, mi jo ne najde. Če pa vnesem koordinate npr. hotela v Skadru, mi pa točno pokaže mesto Skadar in lokacijo hotela. Vprašanje se glasi: ali me bo pripeljalo do končnega cilja na podlagi koordinat ali prikazuje samo cilj, cesta pa se nekje "zgubi"? Hvala in lp Ruto bo narisal po cesti do točke, ki je najbližja vnesenim koordinatam, od tam bo potem ravna črta do koordinat. Daj koordinate, da preverino v uradnem zemljevidu, če zna do hotela. Popravljeno Junij 11, 2018. Popravil raza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Junij 11, 2018 Deli Objavljeno Junij 11, 2018 ojla koordinate pošljem, ko pridem zvečer domov , drugače pa je Hotel SHKODRA L v Skadarju Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2018 Deli Objavljeno Junij 11, 2018 Mal sem sicer pozabil, ampak predogled poti bi moral obstajati, povečaj ga pa kruzaj s prstom do Albanije in boš videl. Sicer pa tudi z ravno črto do neke točke se da priti, mal od oka slediš pravi smeri. Al pa zemljevid pogledaš in izpišeš glavne kraje ob poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Junij 11, 2018 Deli Objavljeno Junij 11, 2018 ojla koordinate so: N 42 4.251 in E 19 31.133 ampak samo primerjalno . nastavitev preko gogla zemljevid in preko garmina Lj-hotel SHKODRA je bl časovni prikaz prihoda identičen . Morda bo pa delal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 11, 2018 Deli Objavljeno Junij 11, 2018 (popravljeno) Z najnovejšo Garminovo karto CNEUNTU 2019.10 gre v nulo na koordinate. Samega hotela po imenu pa Garmin ne najde. Popravljeno Junij 11, 2018. Popravil raza Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 12, 2018 Deli Objavljeno Junij 12, 2018 Samo info: četudi nimaš karte (za podlago) te navigacija lahko vodi po prednaloženi sledi. Oziroma, ti slediš sledi. Težava je, da drugega kot vijolične črte (oz. črte nastavljene barve) ne vidiš. Precej smotano, ma se da. Preverjeno. Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Junij 12, 2018 Deli Objavljeno Junij 12, 2018 pred 15 urami, bankir pravi: ojla koordinate pošljem, ko pridem zvečer domov , drugače pa je Hotel SHKODRA L v Skadarju Lp Mene je do dotičnega hotela pripeljal BP. Mimogrede: Dobra nastanitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Junij 12, 2018 Deli Objavljeno Junij 12, 2018 hvala vsem na odgovorih. Bom imel še avtokarto s seboj, tako, da ne bo problema. Joker, hvala na pohvali glede nastanitve bom javil kako je šlo, ko pridem nazaj. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2018 pred eno uro, GO_Tomi pravi: Samo info: četudi nimaš karte (za podlago) te navigacija lahko vodi po prednaloženi sledi. Oziroma, ti slediš sledi. Težava je, da drugega kot vijolične črte (oz. črte nastavljene barve) ne vidiš. Precej smotano, ma se da. Preverjeno. jaz sem vozil nekoč tudi na ravno črto (po Beogradu , ko sem imel koordinato, tudi ni problematično, kje te lahko zmoti kakšna enosmerna, sicer ti pa kaže smer, v katero moraš peljati GO_Tomi, Joker in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 10, 2018 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2018 Še ena stran, Azija, ZDA, Afika, Avstralija https://www.openmapchest.org/ DAMI34 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 12, 2018 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2018 Balkan, kjer vsakodnevno generirajo zemljevide. http://osm-hr.org/ http://data.osm-hr.org/garmin/ link za snet MiNa in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno November 12, 2018 Deli Objavljeno November 12, 2018 Ob 12. 6. 2018 ob 8:18, bankir pravi: hvala vsem na odgovorih. Bom imel še avtokarto s seboj, tako, da ne bo problema. Joker, hvala na pohvali glede nastanitve bom javil kako je šlo, ko pridem nazaj. lp @bankir si še kar na poti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno November 12, 2018 Deli Objavljeno November 12, 2018 ej sory. čist pozabil. Ampak bilo je vse ok. Albanijo nisem našel zato, ker bi moral vnesti ime po albansko. Prišel sem na vse destinacije, razen od Ksamila proti Igumenitsi, se je Garmin "izgubil". Sedaj sem pa kupil Garmina z obnovitvenimi mapami. probal sem ga septembra in sem zelo zadovoljen Lp Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 19, 2019 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2019 http://www.raumbezug.eu/osm-garmin.htm stran spet deluje! DAMI34 in ALEŠ M 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se