GO_Tomi Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 On 6. 6. 2017 at 7:45 PM, protector said: Ideja je prebaciti se na Pag Na Pagu još nisam bio. Nikad. Kako je to moguče, neznam, ali eto. Ovu čemo grešku ispraviti. Hvala za ideju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni. skalar36, fazerčk, Kor13 in 5 others 6 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 8, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Razmišljam, da se mi kadi iz glave, ma ne vem, kako naj si interpretiram tole tvojo globokoumno idejo. Nisem dovolj pameten, očitno. Daj me razsvetli, lepo prosim, kajti sicer ne bom mogel spati. jskrablin, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Piši v slovenščini... GoBobi, Yoghurt in DRVOWP 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Why? GoBobi in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 9 minutami, GO_Tomi pravi: Razmišljam, da se mi kadi iz glave, ma ne vem, kako naj si interpretiram tole tvojo globokoumno idejo. Nisem dovolj pameten, očitno. Daj me razsvetli, lepo prosim, kajti sicer ne bom mogel spati. Poišči, komu se je to zapisalo in zakaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 3 minutami, jskrablin pravi: Why? Ist doch slowenisches forum, oder? Deswegen schreibst du slowenisch !!! dr.looney, lucif3rka, DAMI34 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 1 minute ago, hajoktejn said: Ist doch slowenisches forum, oder? Deswegen schreibst du slowenisch !!! Slowenisch* Zok, GoBobi in schwantz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Pravkar, hajoktejn pravi: Ist doch slowenisches forum, oder? Deswegen schreibst du slowenisch !!! Izvinjavam se. Al moj balkan esperanto ne kuži švabsko spljoh DAMI34, lucif3rka, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Pravkar, lucif3rka pravi: Slowenisch* Che? GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 8, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2017 (popravljeno) Vidim, da so med nami (ljudmi), dasiravno neprestano upam, da vas ni, tudi ljudje, ki ne razmišljajo, ki sledijo 'vodjem', ki ne zmorejo iz svoje kože, ki nimajo svoje pameti, ki se ne znajdejo v družbi drugače mislečih. In udrihajo. Včasih niti ne vdahnejo med dvema udarcema. Ne vejo, da so v zmoti. Načelno me to ne moti, jaz imam čevlje dovolj velike, me nikjer nič ne stiska. In mi zato dovolj krvi pride v možgane. Gre pa ta kri preko qrca, tko da mi skoz stoji ... Popravljeno Junij 8, 2017. Popravil GO_Tomi Kmet2, DAMI34, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Just now, hajoktejn said: Che? Samostalniki v nemščini se pišejo z veliko začetnico, če me spomin iz gimnazije še kaj služi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Pravkar, lucif3rka pravi: Samostalniki v nemščini se pišejo z veliko začetnico, če me spomin iz gimnazije še kaj služi Richtig! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 53 minutami, Borutt pravi: Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni. Se moram vmešati, nekoč sem nekemu poslovnemu partnerju v Italijanščini nekaj razlagal (jebiga hlapec pa to) in sem se mu opravičil ker govorim bolj indijansko italijanščino, pa mi je tip odgovoril: lej, če bi jaz znal Slovensko tako kot ti Italijansko, bi bil ponosen. Evo, to je moj vtis. Več kot znaš, več veljaš, pa nisi zato hlapec. ps. The End te debate. Inače čemo sve ovo brbljanje pobrisati. VS800, lucif3rka, Ninč. in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 (popravljeno) ....v dotičnem primeru bi pomoje vsi razumeli, če bi bilo napisano v slovenščini ...... aja, drugače pa so vtisi po Pagu izjemni....čestitam Popravljeno Junij 8, 2017. Popravil TOMCAT GoBobi in Yoghurt 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 9 minutami, lucif3rka pravi: Samostalniki v nemščini se pišejo z veliko začetnico, če me spomin iz gimnazije še kaj služi A? Kera gimnazija, kter letnik? Uspeh? Bmk kako se piše, jst bom pisu tko k hočm ! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 3 minutami, TOMCAT pravi: ....v dotičnem primeru bi pomoje vsi razumeli, če bi bilo napisano v slovenščini lej, mogoče se je obrnil na avtorja in je njemu zapisal, ne pa nam, ki ne razumemo tega jezika. Mislm, smešno, pol pa linkamo cele strani nekih citatov o gumah v angleščini, jebiga celo savine nasvete linkamo v angleščini Od tu dalje je pika, punto, tačkica, vse ostalo brišem, lahko pa linkate post v kako drugo temo in tam nabijate do onemoglosti. jskrablin, nemo, GO_Tomi in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 (popravljeno) Ma zato pa je tko k je, se kurčimo čist za brezvezne stvari....upam da ste vsaj slike po hrvašk razumel....hvala bogu, da folk objavla, pa magar če je iz nevemkje Popravljeno Junij 8, 2017. Popravil VS800 DAMI34, Kmet2, jskrablin in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2017 A je to slovnično jezikovni forum ? Namreč tudi na srbskem forumu sem pisal v slovenščini in se ni najdel niti en debil ,da bi me poučeval kje sem in kako morem pisat . Bili so veseli (sodeč po odzivu ) ,da se sploh oglašamo .Mi pa človeka , ki se vsaj vozi in ne pametuje tu po MS sploh pa v tej temi , ki je simpatična a se izrodi vsakič , ko se oglasijo prepotentni zagovorniki slovenskega jezika , ki so več pred kompom in na googlu , kot na motorju ....... Admini pa naj pobrišejo te blodnje o hlapcih itd , ker največji hlapci so prav tisti , ki pišejo takšne blodnje.......ukrali so nam državo , pokradli , kar je bilo za pokradet pa nobeden nič , celo pametovanje iz strani tistih , ki so zadolženi za pravno in urejeno državo o nekih hlapcih ...............kakšna dvoličnost , brez primere ....... Vrjetno vsi vidimo bele miši , nabijamo in ne razumemo ,lažemo ,samo eden je presvetli in brezmadežni ......bruh....... Protector ,ti samo piši , jaz in 99% te rado preberemo in tudi razumemo , maš zanimive izlete in se ne oziraj na blodnje posameznikov . lp nemo, GO_Tomi, TakeALookAround in 14 others 15 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 (popravljeno) Lej, Kmet2, (sem sicer že 1x pisal, pa sem bil zbrisan ) po moje pa sploh ni point v tem.. Ja pa sej normalno nihče ne očita Protectorju... Tud sam z veseljem prebiram (in všečkam) njegove zapise, in to v njegovem maternem jeziku... Na srbskem forumu pa se ti verjetno ni nihče silil odgovarjati v slovenščini, ali se motim? Tako jaz razumem poanto tistih po tvoje dvoličnih oz. prepotentnih... Popravljeno Junij 8, 2017. Popravil Kor13 TOMCAT, GoBobi, Yoghurt in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 7 minutami, Kmet2 pravi: A je to slovnično jezikovni forum ? Namreč tudi na srbskem forumu sem pisal v slovenščini in se ni najdel niti en debil ,da bi me poučeval kje sem in kako morem pisat . следећи путопис писати ћирилицом VS800, SMX17, lucif3rka in 5 others 6 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dano33 Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Vtisi z dnevnih voženj je naslov teme zato prosim čekomu ne paše nej gre nabivat neumnosti dugam DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Junij 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 18 minutami, DAMI34 pravi: Se moram vmešati, nekoč sem nekemu poslovnemu partnerju v Italijanščini nekaj razlagal (jebiga hlapec pa to) in sem se mu opravičil ker govorim bolj indijansko italijanščino, pa mi je tip odgovoril: lej, če bi jaz znal Slovensko tako kot ti Italijansko, bi bil ponosen. Evo, to je moj vtis. Več kot znaš, več veljaš, pa nisi zato hlapec. ps. The End te debate. Inače čemo sve ovo brbljanje pobrisati. Vidim, da ne štekaš. Nekdo je v Sloveniji na slovenskem forumu tujcu odgovoril v tujem jeziku. In to je hlapčevstvo. Nič nimam proti tujcu, ki piše v tujem jeziku. Ampak tukaj se bova pogovarjala vsak v svojem jeziku oziroma naj se tujec prilagodi nam oziroma naj nas poskusi razumeti. Kajti, v tujini se jaz prilagajam in ne oni meni. In, ker nas ta tujec zelo dobro razume, se mi to prilagajanje zdi še bolj hlapčevsko. Da se bom pa jaz v Sloveniji prilagajal in se šel hlapca ? Odpade. Snečer, dr.looney, skalar36 in 10 others 10 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 1 minute ago, dr.looney said: ..kva je zdej...a je polna luna? Še hujše, slabo vreme dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Junij 8, 2017 Deli Objavljeno Junij 8, 2017 pred 12 minutami, Kmet2 pravi: A je to slovnično jezikovni forum ? Namreč tudi na srbskem forumu sem pisal v slovenščini in se ni najdel niti en debil ,da bi me poučeval kje sem in kako morem pisat . Bili so veseli (sodeč po odzivu ) ,da se sploh oglašamo .Mi pa človeka , ki se vsaj vozi in ne pametuje tu po MS sploh pa v tej temi , ki je simpatična a se izrodi vsakič , ko se oglasijo prepotentni zagovorniki slovenskega jezika , ki so več pred kompom in na googlu , kot na motorju ....... Admini pa naj pobrišejo te blodnje o hlapcih itd , ker največji hlapci so prav tisti , ki pišejo takšne blodnje.......ukrali so nam državo , pokradli , kar je bilo za pokradet pa nobeden nič , celo pametovanje iz strani tistih , ki so zadolženi za pravno in urejeno državo o nekih hlapcih ...............kakšna dvoličnost , brez primere ....... Vrjetno vsi vidimo bele miši , nabijamo in ne razumemo ,lažemo ,samo eden je presvetli in brezmadežni ......bruh....... Protector ,ti samo piši , jaz in 99% te rado preberemo in tudi razumemo , maš zanimive izlete in se ne oziraj na blodnje posameznikov . lp Sploh se ne gre za Protectorja, ampak za slovenskega hlapca. In spet si privlekel politiko. fazerčk, GoBobi in Yoghurt 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave