Nagaya Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 hmnja, ... sm pozabu, da sm tut pitbul ← si vse kar dekliška duša poželi a ne? :naughty: ...... :doze: ..ehm :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Viški drogovoh Koja glupost >>>--->No bones about it. ← Ravno prav, da bereš temo, a ne? :rolleyes: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 si vse kar dekliška duša poželi a ne? :naughty: ...... :doze: ..ehm :rolleyes: ← srčy :004 Aja, Irskega volčjega sploh ni med odgovori... sm ga zmislu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Ravno prav, da bereš temo, a ne? :rolleyes: Alla ← Ravno prav, da dočakam še bolj glup komentar od teme... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 z 187cm višine in 95 kilami surovih jeklenih mišic on trdi, da sem čivava?! :glare: jebi se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 PIT BULL :shock: :? mater tak grd pa res ne morem bit. pa sem bil siguren da bom kak len pastirski pes al pa kak bernardinec. no ja lahko bi bilo hujše - lahko bi bil čivava :wink: ← Pervy, you're a Pit Bull! No bones about it, you're a commanding Pit Bull with a bite as big as your bark. Authoritative and aggressive, the power position is the only one for you — and you never have trouble making that crystal clear. A bit quick-tempered, you can be a little intimidating — though you hardly ever attack unprovoked. Taken aback by our insight? Don't despair! You have several redeeming qualities. Very low-maintenance, you're not one to fall victim to superficiality. You say it like it is and don't waste time playing head games. Just make sure to keep your scowl and growl in check so people can get close enough to notice and appreciate your positive side. Woof! You may have adult Attention Deficit Disorder (ADD), a condition your doctor can help treat. Take a brief screener to find out if you may have the symptoms. dve leti pozneje - še vedno Pitt bull - no ja očitno mi je to usojeno :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 You may have adult Attention Deficit Disorder (ADD), a condition your doctor can help treat. Tole je pisalo pod bernskim plaušarjem. A jih lohk tožim, ali se moram zamislit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 (popravljeno) You may have adult Attention Deficit Disorder (ADD), a condition your doctor can help treat. Tole je pisalo pod bernskim plaušarjem. A jih lohk tožim, ali se moram zamislit? ← efo .) AD/HD is a diagnosis applied to children and adults who consistently display certain characteristic behaviors over a period of time. The most common core features include: distractibility (poor sustained attention to tasks) impulsivity (impaired impulse control and delay of gratification) hyperactivity (excessive activity and physical restlessness) jest jo mam ziher....vsaj 3x na mesec :grrr Popravljeno Februar 2, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 jaz sem pa Lassie in se vračam ! :( .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 aja še odgovor: When people think of a "Lassie type" collie, they always envision a sable (brown) and white dog with some black markings. Most folks will also cite the long white blaze down her muzzle. But the original Lassie its you Rude Boy ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 efo .) jest jo mam ziher....vsaj 3x na mesec :grrr ← No ja, jaz sem se zamislil, o tistem kaj vem ne tako pomembnem onega, grem raje nekaj spit. Aja, pa skuham lahko nekaj, samo da CD posnamem ali bom pa sendvič ker imam nujno idejo o idealnem svetovnem redu - a, mrzla pijača. Kul. Tailwag. Roger. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Bernardinec. :D Z dušo in telesom. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Evo mene, to sem jaz osebno. Prinašalec Zlatko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Nisem lep kot Brad Pitt...ampak ližem pa kot Lesie..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Pes, ki veliko laja, malo grize (ljudski) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 zlati prinašalec.... hmmmm :doze: :hmm: ne počutim se ravno kot zlati prinšalec.... :glare: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 ne počutim se ravno kot zlati prinšalec.... :glare: ← ... se pa še boš. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 zlati prinašalec.... hmmmm :doze: :hmm: ne počutim se ravno kot zlati prinšalec.... :glare: lp alena ← A še nisi doživela stavka: "Pejt mi po per, baba!" ali "Prnes mi čike!" ipd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 3, 2005 Deli Objavljeno Februar 3, 2005 Pit Bull hmmm, se imam bolj za Chiwawo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 I am commanding Pitbull!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Marec 24, 2005 Deli Objavljeno Marec 24, 2005 danes sm vidla eno chiwawo... iiiiii :kva2: sm jo pocohala... :D sam se n pocutim ku chiwawa... sm bolj mucka :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoman Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 Bermardinec s sodčkom piva :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fabi Objavljeno Marec 25, 2005 Deli Objavljeno Marec 25, 2005 Jst sm pej doga, ki take male psicečke ji ne pridejo niti do kolen :lol: in če je treba, pa kar HAAAMMM in jih poje v enem grižljaju :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 čistokrvni mešanc :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 KGB terier :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se