octoPUSSY Objavljeno Marec 26, 2005 Deli Objavljeno Marec 26, 2005 Bernski planšar :OK: pa nej bo sej je tko fajn pes :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Marec 27, 2005 Deli Objavljeno Marec 27, 2005 Čistokrvni vaški postopač :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Da se malo pasja tema obudi iz naftalina :lol: Great Dane! No bones about it, you're the Adonis of all dogs — a Great Dane. Your perfect mix of brains and brawn wins you legions of fans wherever you go. Just snap your fingers and the crowd comes running. They all want to bask in your glory. (Okay, maybe it's not quite like that, but you get the idea.) Sophisticated and friendly, your laid-back temperament makes you popular and easy to talk to. And your capable nature helps you keep your head in a crisis, so people know they can count on you. Classy and smooth, cool and confident, who wouldn't want a Great Dane at the end of their leash? No one — woof! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Bom malo žleht pa bom tak k se poščije na vse :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 fino...s škotskega terierja sem v časom degradirana v tole No bones about it, you're a dedicated, trustworthy St. Bernard. Loyal and good-hearted, you're as reliable as they come. Your naturally protective personality is reflected in the way you treat people close to you. Sheltering your nearest and dearest from harm (or bad news, for that matter) is high on your priority list. That attitude earns you lots of gold stars, not to mention respect. People admire your strong morals — and how well you stick to them! Focused, steadfast, and determined, you always aim to please. It's a breed like yours that makes the world a better place — woof! ni pravice na tem svetu :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 (popravljeno) Hm, ... jaz pa sem mops. :unsure: :rolleyes: :blush: Popravljeno December 14, 2007. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 čistokrvni mešanc :lol1: Meni je še zraven napisalo, da sem mešanec med Nemškim ovčarjem in Janževcem. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 bašlok (baštardo lokale) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 ŠARPLANINEC- agresivna ko semi to da bit, na vstajam za vsako malenkost. Niti seob njej ne oglašam, jem kolikor mi paše. Čuvam svojo čredo pa vem kdo je šef. Pa delam pizdarije. Ko se mi da. :evilgrin: Po izdanih papirjih pa pit bulson. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the JACK Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 (popravljeno) you are the mean fila brasilero :kva1: Ma teli so pa zmešan Popravljeno December 14, 2007. Popravil the JACK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 irski setr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 (popravljeno) Ker se neslinim sem " Doberman ",sicer bi bil Doga.Imel sem že dva Dobermana,oba sem tudi izšolal,hodil z njimi na tekmovanja in dobro poznam njihov karakter!!! :worship: Popravljeno December 15, 2007. Popravil Brumer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Čistokrvni vaški gonič! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Danes sem roadkill vrsta psa. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 kratkonogi pofukelj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 pit bull pa sm vedno mislu da sm čivava :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 pit bull... kakor naša psica... ampak nisem tako prijazen kot ona in niti približno nimam toliko kondicije... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Čivava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 16, 2007 Deli Objavljeno December 16, 2007 Dogo Argentino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Dogo Argentino Pa saj res malo ličiš na Bajuka... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Hm, ... jaz pa sem mops. :unsure: :rolleyes: :blush: Hm...kakšno naključje...tudi jaz :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 ninja terier :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Pa saj res malo ličiš na Bajuka... :P Ko ti bo Bajuk eno okoli kepe priheftal!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 že nekaj časa bulldog :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 Pes? :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se