Popularna objava BIF Objavljeno Junij 20, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 20, 2017 Glede na to, da sem v življenju naredil kakih 200km. s kolesom lani oktobra pa izpit in kupil svoj sploh prvi motor, se mi je zazdelo, da se je treba pač malo peljat. In sem šel....na jug...do kod in kam še ne vem.... Par slikic za vtis....ko se vrnem pa mogoče kak potopis...če bom pri volji... Joker, nemo, gsxf750 in 42 others 37 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 20, 2017 Deli Objavljeno Junij 20, 2017 kot v pravljici ki si pa dež vjago v teh dnevih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 20, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2017 (popravljeno) Huh...v nedeljo je vlivalo kot iz škafa po Bosni....te slike so od ponedelka...po dežju... ...jutri pa SH20 zarana...potlej pa....nekam pač... ...BTW...navigacija špila...čeprav je potrebno še nekaj analogne uporabe možganov zraven...thx še en krat za upgrade... Popravljeno Junij 20, 2017. Popravil BIF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 20, 2017 Deli Objavljeno Junij 20, 2017 qul, lepo zgleda, če boš cel potopis tule spisal ti predlagam da popraviva naslov na: malo na jug (bif edition) oziroma nekaj v tem smislu, da se hitro ve čigav potep je to, ampak odločitev je tvoja, jaz bom samo popravil izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 20, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2017 Velja. Nočem v naprej nič obljubljat, ker se moram najprej vrnit....kamor rinem pa za to ni jamstva... DAMI34 in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 20, 2017 Deli Objavljeno Junij 20, 2017 Srečno in varno avanturo. Pa glej, da se vrneš in ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 20, 2017 Deli Objavljeno Junij 20, 2017 Fino se mej, dobro se vozi. Če boš na poti nazaj mimo Lj se pa na oglasi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 20, 2017 Deli Objavljeno Junij 20, 2017 pred 39 minutami, BIF pravi: Velja. Nočem v naprej nič obljubljat, ker se moram najprej vrnit....kamor rinem pa za to ni jamstva... Jaz bi ti predlagal, da se greš kam kopat (ne morje), v kakšen tolmun ob gorski reki ali jezero, tam okoli bi se znalo kakšno najt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Junij 21, 2017 Deli Objavljeno Junij 21, 2017 Lepo se mej. Pa pozdravi mi Romunijo, jaz sem moral prestavit na julij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 21, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2017 Bom preveril če je Transfargarašan že prevozen....;) Škoda...sem malo računal, da se vidiva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 21, 2017 Deli Objavljeno Junij 21, 2017 pred 13 minutami, BIF pravi: Bom preveril če je Transfargarašan že prevozen....;) Škoda...sem malo računal, da se vidiva. Transalpino še poglej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 21, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2017 Že bil....saj sploh ne vem če bom šel čez Transfargo....jebena turistika. Romunija ima še toliko krasnih dolin....bom še videl. V glavnem še sem živ. Danes 330km jebenih Albanskih ovinkov. Ko pridem domov prodam >Yamaho in kupim GS-a...jurjadvesto ali pa kar dva jurja....pa še samo po avtobanih.... Zdaj sem v Nekem Peshkopi-ju....v hotelu pa jaz, pa kakih 50 policistov. Vsaj pecikl je na varnem....:)))) Slow, Kor13, otko in 30 others 30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 21, 2017 Deli Objavljeno Junij 21, 2017 Super! Meni je všeč cesta z tako zaprtimi ovinki, da lahko uporabim tehnično znanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 21, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2017 Mhmmm...na tipkovnici... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 22, 2017 Deli Objavljeno Junij 22, 2017 Hvala "Kekec" in gute rajze po južnih krajih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 22, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2017 Veš ti dobro kaj sem mislil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 22, 2017 Deli Objavljeno Junij 22, 2017 vozi miško in uživaj jaz pa pizdim doma in spremljam tvojo pot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 22, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2017 (popravljeno) Danes čisti relax....kratka a sladka do Ohrida....jutri pa v Grške hribe. ....fajn ekipa smo se zjutraj na kavici zbrali....... ....ampak to pa je sifon to...ne pa ono kaj imamo mi v kopalnicah.... Popravljeno Junij 22, 2017. Popravil BIF jskrablin, bojc84, igc1 in 19 others 19 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 Ob 21. 6. 2017 ob 20:38, BIF pravi: Bom preveril če je Transfargarašan že prevozen....;) Škoda...sem malo računal, da se vidiva. Ma saj je prevozen, samo meni se je plan spremenil. Sluzba pa to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 23, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2017 Danes krenil iz Ohrida-Bitola in severna Grčija do Bulgarije v Delčevo....435km. Grčija greznica od greznice....sam cigajnaraj....Bulgarija....fantastična....ceste super...hribi, gozdovi, hladovina. Pol pa sem si še privoščil hotel za celih 15eur (moraš se tu in tam vrečt v strošek...:))).....bazen, spa, mehurčki....mogoče kakšna masaža za utrujenega popotnika....;) Fantocci, jskrablin, maus in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 23, 2017 Deli Objavljeno Junij 23, 2017 Kar je dobro ni slabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 23, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2017 No saj ni bilo vse tak težko....;) Kor13, Rocky, SAR-Solo Adventure rider in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 24, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 24, 2017 Vsak pravi ded motor fukne in sam pobere.....brez poškodb....razen ega.... Janezs, hajoktejn, gusar in 27 others 28 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 25, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 25, 2017 Danes si nisem privoščil prevračanja, čeprav je malo manjkalo...si pač znam izbirat pizdarije...;) Drugače pa transfer v Romunijo, jutri pa naskok Transfar....že česa. Edino prestop meje sem si pač izbral malo drugačen kot večina...jaz sem pač Donavo prečkal s trajektom...jebi ga....most je dolgcajt... vuk76, jskrablin, Slow in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno Junij 26, 2017 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2017 ....dolgcajt....za zajtrk Tranfagarašan....za kosilo je bila mišljena Transalpina....ampak glede na to da imam čas....bom za večerjo ruknil kaj drugega....jutri pa na Aplino...mogoče... Janezs, Fantocci, Bmflar in 32 others 33 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se