Filip111 Objavljeno Marec 2, 2003 Opozori Objavljeno Marec 2, 2003 Prekleta pizda od programa... A se je že zgodilo komu da k je nalagal večje datoteke (500 mega) da mu je D.A. že naložu 100%, pol k je blo pa za shranit na disk je mlelo in zmrznlo, ko sm pa program prekinu in znova zagnal mi je spet vrglo na 81% :evil: :evil: :evil: . Kakršna koli imformacija zaželjena. Aja pa v izbirnem polju mi piše 100%, nalagat pa začne od 81%!!!
Blade Objavljeno Marec 2, 2003 Opozori Objavljeno Marec 2, 2003 Prekleta pizda od programa... A se je že zgodilo komu da k je nalagal večje datoteke (500 mega) da mu je D.A. že naložu 100%, pol k je blo pa za shranit na disk je mlelo in zmrznlo, ko sm pa program prekinu in znova zagnal mi je spet vrglo na 81% :evil: :evil: :evil: . Kakršna koli imformacija zaželjena. Aja pa v izbirnem polju mi piše 100%, nalagat pa začne od 81%!!! Pa si siguren da ni bil poškodovan file ki si ga dol dajal ali virus v njem :?:
Gugo Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Prekleta pizda od programa... A se je že zgodilo komu da k je nalagal večje datoteke (500 mega) da mu je D.A. že naložu 100%, pol k je blo pa za shranit na disk je mlelo in zmrznlo, ko sm pa program prekinu in znova zagnal mi je spet vrglo na 81% :evil: :evil: :evil: . Kakršna koli imformacija zaželjena. Aja pa v izbirnem polju mi piše 100%, nalagat pa začne od 81%!!! Ja, men tud mele, pa kao zmrzne, sam mam mal potrplena, pa se cez cajt postau, zmrzne ti pa lahko tud zaradi teka: koliko mas pa nastavljen temp folder za temp internet files...ker, lahko da ti ga prekorac, pa ga mal zmede...sej ves...vindousi Ampak potrplene je pa treba met.... :oops: LP Gugo 8)
manjak Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Men se na srečo to še ni naredil. Zdej vse dela brez problema. Od teh programov mi je ta še kr dobr, najslabša pa se mi zdi Godzila :?
Blade Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Men se na srečo to še ni naredil. Zdej vse dela brez problema. Od teh programov mi je ta še kr dobr, najslabša pa se mi zdi Godzila :? Godzila je pa čist druge sorte program kod je download accelerator .
manjak Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Men se na srečo to še ni naredil. Zdej vse dela brez problema. Od teh programov mi je ta še kr dobr, najslabša pa se mi zdi Godzila :? Godzila je pa čist druge sorte program kod je download accelerator . zakaj druge sorte. sej se isto uporablja za hitrejše snemanje z interneta
Filip111 Objavljeno Marec 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 File sigurno ni poškodovan (ftp od frenda), sm tud temp folders poveču pa še zmer nč, kurac sploh ne jebe :evil: :x :?
Blade Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Men se na srečo to še ni naredil. Zdej vse dela brez problema. Od teh programov mi je ta še kr dobr, najslabša pa se mi zdi Godzila :? Godzila je pa čist druge sorte program kod je download accelerator . zakaj druge sorte. sej se isto uporablja za hitrejše snemanje z interneta Godzila je program s katerim deliš svoje datoteke iz računalnika z ostalimi uporabniki istega programa in obratno. Download accelerator (DAP) pa je program s katerim ti vlečeš datoteke iz internet strani KAPIŠ
manjak Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Men se na srečo to še ni naredil. Zdej vse dela brez problema. Od teh programov mi je ta še kr dobr, najslabša pa se mi zdi Godzila :? Godzila je pa čist druge sorte program kod je download accelerator . zakaj druge sorte. sej se isto uporablja za hitrejše snemanje z interneta Godzila je program s katerim deliš svoje datoteke iz računalnika z ostalimi uporabniki istega programa in obratno. Download accelerator (DAP) pa je program s katerim ti vlečeš datoteke iz internet strani KAPIŠ Kapčim že, sam mislem de se midva ne razumeva. Jst sem mislu Go!zillo, ki pa je namenjena pomoči "pri snemanju datotek z interneta" in ne menjanju datotek.
Blade Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Kapčim že, sam mislem de se midva ne razumeva. Jst sem mislu Go!zillo, ki pa je namenjena pomoči "pri snemanju datotek z interneta" in ne menjanju datotek. se opravičujem :!: nisem dobro prebral
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Jst tega sploh ne uporabljam ker ne vem če je kaj razlike!
manjak Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Jst tega sploh ne uporabljam ker ne vem če je kaj razlike! Pr men je razlika. Normalno bi vleku z neta s 3kb/s, s tem pa vlečem 5kb/s+ da se ga naterat de ti vleče tut nad 15 kb/s :lol:
Blade Objavljeno Marec 8, 2003 Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 Fora teh programov naj bi bila da če ti kakorkoli prekine povezavo ali se ti razsuje računalnik ti tile programi shranijo tisto kar si že potegnu dol. Če pa vlečeš s tistim programom ki je v win. si pa vse izgubil. Primer vlečeš dol z DAP fail 100Mb si nekje na polovici ko se ti sesuje računaknik.Prižgeš kišto nazaj pa vlečeš naprej od tam kjer si prej nehal. Pri originalnem programu pa znova od začetka.
Thundercat Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Kje se pa dobi kak tak ZASTOJN programček! kakšen kaj vreden.... 8)
Blade Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 tukaj dobiš Download Accelerator Plus http://www.najpovezave.com/download/index....tion=file&id=24 za kodo pa poglej na tejle strani http://astalavista.box.sk/cgi-bin/robot?sr...submit=+search+
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se