BIF Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 Joker, Gonca, dlicen in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 Pri teh potovanjih je prednost, če si starejši, ker te ne jemljejo kot grožnjo. Poleg tega so starejši ljudje bolj potrpežljivi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Avgust 3, 2017 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 Torej sem jaz ta pravšnji....vsaj nekaj pozitivnega.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 Nism še tko siv kukr zgornji, mam pa petokrako vedno s sabo (pa sem v prednosti ) BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 23, 2018 Deli Objavljeno September 23, 2018 To mene zanima in sem že gledal kje bi lahko prišel iz Kazahstana v Kitajsko (mejni prehod) in kje bi lahko iz Kitajske prišel v S. Korejo ......s temi googl zemljevidi se ne znajdem in ne najdem mejnih prehodov in cest , @BIF a imaš kaj več info ali je to bil samo preblisk , ker me matra Kitajska , S. Koreja ali Indija, brez trajektov , letal itd v Ljubljani se usedem na moped in odpeljem do Kitajske ..... Hvala za kakšen info . RobiRoberto, DAMI34, BIF in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno September 23, 2018 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2018 Ufff....dobra tura. Ampak tokrat žal nimam koristnih informacij. Moji pogledi niso nikoli segli na Kitajsko in dlje proti Indiji in Koreji... Tudi če bi po nekem slučaju v roku 2-3 let slučajno padel v "penzijo" je toliko željenih destinacij na seznamu, da me nič jugo in jugo-vzhodno od Mongolije ne zanima. Sorry stari...tokrat sem out s koristnimi informacijami. Se pa bom aktiviral, če boš dodal rižotarje na seznam in poiskal vse uporabne informacije iz mojih virov in ti jih z veseljem posredoval v obdelavo. Je pa tako...seveda se da vse...veliko jih je potovalo tja, jih potuje in jih bo potovalo z motorjem v tiste kraje. Nič ni nemogoče. Čeprav mislim, da je ta varianta za kakšnega hitropotoznega kot si ti vseeno lahko malce prehuda. Ne mislim, kar se tiče vožnje...možni zapleti na tako administrativno kompleksnih in nepredvidljivih mejah, države, kjer je riž glavno živilo in vlada prikriti komunizem...kar se mene tiče....naj se jebejo. Kmet2 in bosa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno September 23, 2018 Deli Objavljeno September 23, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: / ......s temi googl zemljevidi se ne znajdem in ne najdem mejnih prehodov in cest .... Poskusi z yandex.com : https://yandex.com/maps/?ll=126.232333%2C41.129027&z=12&mode=search&ol=geo&ouri=ymapsbm1%3A%2F%2Fgeo%3Fll%3D126.223976%2C41.118469%26spn%3D0.152542%2C0.079815%26text%3DDPRK%2C%20Chagang%20Province%2C%20Manpo%20 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marcel-F Objavljeno September 23, 2018 Deli Objavljeno September 23, 2018 2 hours ago, Kmet2 said: To mene zanima in sem že gledal kje bi lahko prišel iz Kazahstana v Kitajsko (mejni prehod) in kje bi lahko iz Kitajske prišel v S. Korejo ......s temi googl zemljevidi se ne znajdem in ne najdem mejnih prehodov in cest , @BIF a imaš kaj več info ali je to bil samo preblisk , ker me matra Kitajska , S. Koreja ali Indija, brez trajektov , letal itd v Ljubljani se usedem na moped in odpeljem do Kitajske ..... Hvala za kakšen info . Sej ne vem,a bi te jemal resno al ne? Utrgan se že lih prov,sam iz LJ do Kima...... Kmet2 in bosa 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 23, 2018 Deli Objavljeno September 23, 2018 Kontaktiraj kaksnega od modelov, kateri so ze bili z motorjem v Severni Koreji. Jih je kar nekaj... https://worldbybike.com/category/gulag-road/ http://www.advpulse.com/adv-videos/heres-what-its-like-riding-adventure-bikes-in-north-korea/ Bicilisti tudi znajo kaksno povedat: https://www.uritours.com/tours/north-korea-bike-tour/ Kmet2, MiNa, Mavti in 4 others 4 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se