GizmoFighter Objavljeno Januar 12, 2018 Opozori Objavljeno Januar 12, 2018 Elo, kakšno je kaj stanje na Mamut placu, kar se tiče debeline snežne odeje?
Bambi61 Objavljeno Januar 13, 2018 Opozori Objavljeno Januar 13, 2018 pred 10 urami, GizmoFighter pravi: Elo, kakšno je kaj stanje na Mamut placu, kar se tiče debeline snežne odeje? Jaz sem včeraj travo kosil! Še malo pa bo regrat.
Bambi61 Objavljeno Januar 13, 2018 Opozori Objavljeno Januar 13, 2018 evo pravi sneženi mož!! ELO, Dr_Jakob, hajoktejn in 4 others 2 5
ELO Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 danes je zapadlo 23mm snega. jaz sem pripravljen! Janezs, Bostjan L, VS800 in 1 other 4
Dr_Jakob Objavljeno Januar 14, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 Nadobudni ciciban Mamut gusar, MiNa in VS800 3
GizmoFighter Objavljeno Januar 14, 2018 Opozori Objavljeno Januar 14, 2018 pred 45 minutami, Dr_Jakob pravi: Nadobudni ciciban Mamut Pripravnik, happy one...Tomosaki smo zrihtal, pali ko mina. Dr_Jakob in VS800 1 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 15, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2018 Stanje danes, 15.1.2018 dopoldan MiNa, VS800 in thumper 3
GizmoFighter Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 Ob 15. 1. 2018 ob 19:06, Dr_Jakob pravi: Stanje danes, 15.1.2018 dopoldan Pestro....tak je prav.
Sahbazz Objavljeno Januar 17, 2018 Opozori Objavljeno Januar 17, 2018 Zdravo kosmatinci. Letos se vam imam namen prvič pridružit na Mamutovanju, pa me zanima če imate kakšen nasvet za prvi obisk. Oblečt se znam primerno, bolj me zanima če je priporočen kakšen kos opreme na katerega nebi avtomatsko pomislil? Dr_Jakob in Bostjan L 2
Bambi61 Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 (popravljeno) pred 11 urami, Sahbazz pravi: Zdravo kosmatinci. Letos se vam imam namen prvič pridružit na Mamutovanju, pa me zanima če imate kakšen nasvet za prvi obisk. Oblečt se znam primerno, bolj me zanima če je priporočen kakšen kos opreme na katerega nebi avtomatsko pomislil? Kondom?? pa britvico.......če se ti motor pokvari....da si lahko žile prerežeš! Popravljeno Januar 18, 2018. Popravil bambi61 Sahbazz, MiNa in Dr_Jakob 2 1
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Januar 18, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 pred 11 urami, Sahbazz pravi: Zdravo kosmatinci. Letos se vam imam namen prvič pridružit na Mamutovanju, pa me zanima če imate kakšen nasvet za prvi obisk. Oblečt se znam primerno, bolj me zanima če je priporočen kakšen kos opreme na katerega nebi avtomatsko pomislil? Odvisno od tega, na kaj bi ti takoj pomislil. *Šotor, samo-napihljiva ležalka, DOBRA spalna vreča, to je samo po sebi umevno. *Motor mora bit delujoč, po možnosti registriran, če dodaš nekaj za boljši grip na snegu in ledu, si zmagal. *Razen drv, slame in placa ti organizatorji v osnovi ne ponujamo nič drugega, kar pomeni: Kar boš prinesel, to boš imel. (seveda se po dobri stari navadi vsega prinese 3x preveč, ampak vseeno.) Ker smo non stop na istem mestu (nekateri s tem tudi pretiravajo), si tukaj lahko daš duška in prineseš najboljše, kar poznaš. Ja, tudi 30 let star konjak spada zraven, ane.. *wink, wink* *Nepremočljiva obutev NUJNO! 3 dni na snegu, ga ni pohodnega čevlja, ki nebi spustil. Lahko pa obuješ tudi nizozemske klompe. *Monopolyja še noben nikoli ni prinesel. Mogoče je to tvoj čas, da zablestiš. *Ne pozabi kreme za sončenje, sončnih špeglov in Boratk. Ponoči pa prav pride kaka plahta, da si jo ogrneš preko hrbta. *Če znaš kako lepo staro slovensko zapet, bi bilo fino, če bi s seboj prinesel pesmarice tudi za nas ostale. *5kg na tanko narezane dobre volje bo pa najboljše darilo za vse nas. izibajker, Bambi61, MitcH' in 7 others 9 1
Sahbazz Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 @bambi61 Takoj sem se na tole spomnil... (no-homo) @Dr_Jakob Plahta, vidiš to se nebi spomnil. Dobra volja je dofolt, povrhu lahko prinesem kako kilo mastnih vicev. Se moram kje/komu prijavit da pridem, ali je dovolj če se tule javim? (BTW prideva 2) Aja, pa še to, se kje dobite/dobimo preden se odrine na končno lokacijo, al vsak pride po svoje?
Dr_Jakob Objavljeno Januar 18, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 (popravljeno) Start je kot vedno v petek na Trojanah ob 9:30-10h za glavnino. Če ti ne znese takrat, pa nočeš it sam, čekiraj na FB in tu. Vsake toliko se kdo javi, da bi šel skupinsko gor. Prijave niso potrebne, samo gor pridi (-ta). Popravljeno Januar 18, 2018. Popravil Dr_Jakob
Sahbazz Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 Prideva v petek 90%. BTW tist vikend je pust. Da no bo kdo brez maske/kostuma.:) Dr_Jakob 1
thumper Objavljeno Januar 18, 2018 Opozori Objavljeno Januar 18, 2018 pred 10 urami, Dr_Jakob pravi: Odvisno od tega, na kaj bi ti takoj pomislil. *Motor mora bit delujoč, po možnosti registriran, če dodaš nekaj za boljši grip na snegu in ledu, si zmagal. ta nekaj vzemi kot enormno pomanjševalnico.. krampi ali pa ketne so zadovoljiva rešitev.. pred 4 urami, Sahbazz pravi: Prideva v petek 90%. BTW tist vikend je pust. Da no bo kdo brez maske/kostuma.:) pr nas ni nikol pust na mamutih..zmer je mastn..
SF Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 Evo letos bomo do konca opedenali šotor, tako da bo mogoče nemoteno dogajanje tudi v primeru zares slabega vremena... Ker se v šotoru ne da kurit, bomo končno imeli peč na drva... Manjka samo še dimnik. Iščejo stare emajlirane (ali kakšne drugačne) cevi premera 100mm... Se komu slučajno kakšna valja doma? Dr_Jakob, MiNa in Nearrain 3
Sahbazz Objavljeno Januar 19, 2018 Opozori Objavljeno Januar 19, 2018 @SF Bom preveril doma pa sporočim. Samo zaradi IRL stvari prideva s kolegom v soboto in ne petek. :S
Dr_Jakob Objavljeno Januar 20, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2018 Če imaš varianto, probaj it z nami v petek. Mamutovanje pride iz Mamutovo Potovanje. Sama pot gor je v skupini 100x bolj hecna kot ce gres sam. MiNa in Bambi61 2
Bambi61 Objavljeno Januar 20, 2018 Opozori Objavljeno Januar 20, 2018 (popravljeno) pred 13 urami, SF pravi: Evo letos bomo do konca opedenali šotor, tako da bo mogoče nemoteno dogajanje tudi v primeru zares slabega vremena... Ker se v šotoru ne da kurit, bomo končno imeli peč na drva... Manjka samo še dimnik. Iščejo stare emajlirane (ali kakšne drugačne) cevi premera 100mm... Se komu slučajno kakšna valja doma? Jaz imam odtočne plastične !Misliš da bi veljale? Drugače pa se doma valjam samo jaz..nič drugega! Popravljeno Januar 20, 2018. Popravil bambi61
ELO Objavljeno Januar 20, 2018 Opozori Objavljeno Januar 20, 2018 prišlo mi je na uho, da smo zopet prijavljeni na občini, policiji in vseh ostalih represivnih organih. edino za furs ne vem... Dr_Jakob 1
Snečer Objavljeno Januar 20, 2018 Opozori Objavljeno Januar 20, 2018 pred 10 minutami, ELO pravi: prišlo mi je na uho, da smo zopet prijavljeni na občini, policiji in vseh ostalih represivnih organih. edino za furs ne vem... soseda moti? Dr_Jakob 1
Bambi61 Objavljeno Januar 20, 2018 Opozori Objavljeno Januar 20, 2018 pred eno uro, ELO pravi: prišlo mi je na uho, da smo zopet prijavljeni na občini, policiji in vseh ostalih represivnih organih. edino za furs ne vem... Se opravičujem!Na FURS sem pozabil dat prijavo.Bom uredil v ponedeljek ko bom prijavil tudi na Zvezoprijateljevalkohola in društvu ZA mučenje živali! Dr_Jakob, MiNa in Frenk 67 2 1
SF Objavljeno Januar 22, 2018 Opozori Objavljeno Januar 22, 2018 Ker s snegom bolj slabo kaže, (letos nisem zadolžen za njegovo nabavo), me zanima, če bi morebiti še kdo šel v petek vsaj dober del poti Proti Vitanju po bolj odročnih cestah? Dr_Jakob 1
ELO Objavljeno Januar 23, 2018 Opozori Objavljeno Januar 23, 2018 nehaj s temi bogokletnimi da ne bo snega... slonćki med zvonćki not good! Dr_Jakob, bojc84 in gusar 1 1 1
Priporočene objave