Skoči na vsebino

MotoGP 2018

ArcaneWater

Priporočene objave

pred 2 minutami, axaQ4 pravi:

@Snecer

Si k pokvarjen gramofon, s tem solanjem:P

ti si že tudi po vsaki tekmi enako siten, kako je ate vozil dobro...

danes so imeli material za zmago, ate je kljub odstopu in -lorenzo dogural 6 mesto, pri čemer so si ga lepo podajali po stezi

mizerija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni je zanimivo, da so različni vozniki z različnimi motorji in gumami tako blizu, da se v enem ovinku vrstni red spremeni za dve ali več mest, hkrati pa nekdo odpelje na istem motorju 4 sekunde naprej. In to na različnih dirkah različni posamezniki, razen Marqueza, ki odstopa. Očitno dnevna forma, trenutna optimizacija motorja, lastnosti proge, vremenske razmere, izbira gum tako vplivajo na rezultate, da je skoraj nemogoče napovedati razplet. (komentator je stavil na Vinalesa in v začetku, ko je bil na 9. mestu priznal, da ga je polomil).

In ker ne navijam za nobenega posameznika, mi je dirka zanimiva zaradi poteka, ne pa rezultata.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

28 minutes ago, axaQ4 said:

Zame junak je bil Bautisa. Napacnega dirkace terajo v slabse vrste

Sicer se mi zdi Alvaro  totaln "FUCK I need a job" dirkač. Ko mu gre za pogodbo, dec dejansko poleti.  Verjetno se njemu zdej kolca po Apriliji, in Apriliji po Bautisti. Po drugi strani, pa s v Noale spet dobili top pilota, de ga bodo lahko zhebali hehe. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

10 minutes ago, Snecer said:

ti si že tudi po vsaki tekmi enako siten, kako je ate vozil dobro...

danes so imeli material za zmago, ate je kljub odstopu in -lorenzo dogural 6 mesto, pri čemer so si ga lepo podajali po stezi

mizerija

Sej ce bi prebral, kar sem napisal v prvem postu na to dirko, bi videl, da Rossija se omenil nisem. Jaz ne navijam za nobenga specificno, najraje za kaksne "underdog-e". To dirko sem navijal za Bautisto. Meni so vsi zanimivi, Rossi je pac ze Inventar in skoraj ne gre mimo tega, da ga omenis...

Popravljeno . Popravil axaQ4
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Snecer pravi:

v glavnem pošolali so ga spredaj in zadaj...

pošolal po ravnem, se je dobro videlo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 46 minutami, DAMI34 pravi:

pošolal po ravnem, se je dobro videlo...

On jim prvo pokaže kako se vozi, pol jih pa spusti naprej, da se sami pofajtajo... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takole... Vinales je danes odpeljal ornk dobro in definitvno bi bil kandidat za zmago tudi, če bi Marc iz Zarco ostala do konca, tudi če bi bila tu Lorenzo in Calvin. Te "namišljene" težave Yamahe so se kar hitro odpravile, ko sta dobila oba malo samozavesti. Predvsem Maverick je to potreboval in zdej lahko zmaguje z Yamaho in ni rečeno, da tega letos ne bo več ponovil. moje mnenje je še vedno, da se je konkretno nategnil s prestopom k Yamahi, s Suzukijem bi bil lani dober, letos bi bili lahko že prvaki. Sezona je bila primerna za to. Z Yamaho ne bo prvak niti naslednje leto, pa tudi v prihodnje težko. Prišel je v Yamaho takrat, ko so se vsi zanašali na Rossija po odhodu Lorenza in ni mel šans.

Kar se Rossija tiče.. njegov moštveni kolega je gladko zmagal, on pa se lahko samo MM-ju, Zarcoju, Lorenzu in Calvinu zahvali, da ni končal 9. In pol eni napišejo še, da je dobro borbal, samo da je malo zmanjkalo... Resno? haha... Slab je kot še nikoli. Nima za burek.

Kar se pa tiče padca pa nevem kako ljudem ni jasno, da je bila tole spet krivda MM-ja v vseh pogledih. Na motogp.com je free video: http://www.motogp.com/en/videos/2018/10/28/marquez-and-zarco-explain-the-crash-from-all-angles/276782, na 2:05 se iz zraka lepo vidi... Tip se je postavil na Zarcojevo linijo in zabremzal 10x prej kot ostali... Iannone na nadoknadil 15 metrov v trenutku, Miller se je odpeljal po svoje... Zarco ni mogel nič.. 20cm pred njega je zapeljal in nenadoma zavrl. Popolnoma neodgovorna vožnja in zelo nevarno. Za kaj takega bi moral dobit hudo kazen... Dogaja se pa nič? Bravo...

Iannone pa je bil hecen. Je rekel, da so pričakovali več. Če končaš drugi to pomeni, da si pričakoval zmago. Verjetno bi lahko zmagal, če nebi v hondinem ovniku ene 15x šel skor vn... A je pomislil, da recimo Maverick ni naredil nobene napake celo driko? :D

Popravljeno . Popravil KennyJR
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, DinDiin said:

Drgac pa MM spet suvereno, tko k zna. :lol1: 

Še enkrat več pokazal svojo " umazano " ......, " klasično " zapiranje linije z izrivanjem sotekmovalca na rob steze .... 

Kenjaj , tokrat se strinjam s tabo ... 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

slepa kura tudi zrno najde, eni  pa še to ne rata:lol1:

kaj sta naredila s top moštva v kratkem času, res jadno:P

ko gledam Ducati, se jim piše še slabše, še slabše bi bilo edino, če bi se spletkar vrnu, sam pol bi se Yama na stara pota vrnila( Yin in Yang):lol1:

MM je prvak, koga briga, kdo je drugi, tretji, ... (briga tistega, kateri navija za tistega, ki je pušnu):naughty:

v oklepajih je razlaga, da zastopijo tudi tisti, ki drgač nič ne zastopijo, že cca 10 let:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bravo Vinales ... tudi Suzukiji so se dobro držali ... oba .. MM je naletu na mino .. to je parkrat naredu ... tudi Jokici, pa mu ni noben verjeu ... t'str je je vseeno dobro držal ...

KAWA PAWA :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MM lahko dela kar hoce, njegov mali bratec je isto kosil, na sreco je sam padel. Da bi pa njun fotr v teh primerih panicno krilil njima pred nosom, pa ne....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako ze pravijo, ena lastovka ne prinese pomladi? Upejmo, da Vinko pokaze tako formo tudi v naslednjih dirkah, pol bom verjel, tako kot pri JL99, da je tega sposoben on in motor, ne da je to samo proga, ki ustreza motorju in soferju in ostalih okoliscin. Bi blo pa fajn, ker je ze kar malo dolgcajt gledat sam MM pa Dovija spredaj :P.

Ta'starmu pa jaz mislim, da leta niso odvzela fizicne zdrzljivosti, tehnike in talenta...bolj jajca:D. Letos skozi dirka v "damage control" nacinu in ne gre vec toliko na noz kot je nekoc upal, skoda. Mladost je norost pac, on se ze bolj sekira. Na PI je pa to sploh ocitno k je noro hitra proga. Ravno ta 'na noz' je pa itak MM ziva prispodoba...nc se ne boji hudic mali. Vinko je pa tudi dns dirkal kot se zagre...pune bombe, win it or bin it. Rossija je deklasiral popolnoma in kakor sem bral na eni IT strani je tudi ta priznal, da je pac njegov nacin voznje bil boljsi.

Popravljeno . Popravil axaQ4
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, Snecer pravi:

malo off

to je doktor in majster

ne vozi več WRCa, a pride tu pa tam malo pogledat in zmaga...

https://www.24ur.com/sport/ostalo/razburljiv-katalonski-reli-loebu-prvak-se-ni-znan.html

Loeb je zame največji in najboljši na 4 kolesih kot Dunlop na dveh...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 53 minutami, Snecer pravi:

jap in ni imel hejterjev z razlogom

Mene,malo...ker ni vozu MITSUBISHIB)

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

6 hours ago, axaQ4 said:

Letos skozi dirka v "damage control" nacinu in ne gre vec toliko na noz kot je nekoc upal

Iiija. Morda je to res. Toseland, najbol faktiven in najmanj pompozn BTjev komentator je rekel, da je vale prevec  konzervativno izbral prednjo gumo. Medium. Izkazalo se je, da soft komot prenese dirko. Pravi, da bi z rossijevo prednjo soft, yamaha uknizla dvojcka. 

Ima nek smisel. Niso pripravljni. Zvijo v strahu, da bo guma crknila....

4 hours ago, Snecer said:

malo off

to je doktor in majster

ne vozi več WRCa, a pride tu pa tam malo pogledat in zmaga...

https://www.24ur.com/sport/ostalo/razburljiv-katalonski-reli-loebu-prvak-se-ni-znan.html

SuperSeb je brez debate najvecji dirkac zadnjih 50 let. THE car. Vale je blizu, a drugi. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!