Skoči na vsebino

MotoGP 2018

ArcaneWater

Priporočene objave

pred 13 minutami, Darko3g pravi:

Glej Kenny, v tvojem podpisu piše: Spoštuj moje mnenje in jaz bom spoštoval tvoje. Ti ni vsaj malo nerodno, da si tak sralec in delaš sramoto družini Roberts?

Če se spustim na tvoj nivo: Nismo vsi takšni MotoGP drkači, nekateri mamo tudi realno življenje in samo občasno gledamo moto dirke. Če misliš, da moraš zaradi tega ljudem srati s svojimi budalaštinami, pač dokazuješ da si nedojeban in primitivc. (ostalim se opravičujem zaradi neprimernega jezika ampak Kenny pač zna iz vsakega potegniti najslabše).

Glede na to, kako se tle vžigaš na malo heca ni videt, da je kej iz drugega odstavka res.. Ne samo, da si prepozno ustal, še z napačno nogo ti je ratal... Car

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, KennyJR said:

Glavni sponzor motogp je t2, torej tv2go oz t2 smart tv aplikacija! Hahaha. Poleg tega ima t2 najboljši časovni zamik v Sloveniji. :P

S tem se pa cisto strinjam. Drugace pa jebiga, stari je car :-P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta stari je spravil iz MM skrajni limit, kar je za takega motogp metuzalema pohvalno, pa recte kar hocete :bounce:

https://www.crash.net/motogp/news/909789/1/marquez-rossi-and-i-both-limit

Vozil je tako kot mora ampak skoda ker je to bolj poredkoma. Vec slave bo pozel ce bo tako fural, kot da igra previdnega "zbiralca tock" . Naslova itak ne bo, tako da naj ob svojem slovesu dela štalo kot pa igra previdnega šoferja :D

Drugace so bili pa drugi uspehi. Njegov brat prva zmaga, Pecco pa prvak. Nej ze pride 2019....

Popravljeno . Popravil axaQ4
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, axaQ4 pravi:

Nej ze pride 2019....

Da ga bodo šolali še s Petronasove ekipe? Naslednje leto bo Rossi težko videl kakšne stopničke.. Aja, sej jih že letos... Ali bo sploh kakšno dirko med 5? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, da dodam komentar JL99, ki mislim, da ima malo vec teze kot od nas povprecnih internetnih kekcev:

Jorge Lorenzo @lorenzo99 6h6 hours ago

Apart from the crash, I’ve never seen @ValeYellow46 so consistent. More than 10 laps in just 1 tenth at the hottest and longest track impressed me today. And some said he started too feel his age after last race...

So ga zgleda malo podkurili z zadnjimi komentarji glede let. Ima iste probleme k Vinales...bolj v glavi zgleda.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

44 minutes ago, KLOVN said:

Stoner mu je že dolgo nazaj rekel, on pa še kr matra te dirke in blamira celo karavano:P

Stoner who? To je un k je ko je baba rekla 'zdej pa dost!' takoj nehal pa na plenice saltal? :lol1:

Popravljeno . Popravil Rossi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Največje veselje povzroča svojim nasprotnikom, kateri so ga odpisali že pred 10 leti in si ne priznajo, da še vedno dobro vozi. Veseli so vsakič, ko ne zmaga...to ni realno ampak zelo čustveno spremljanje, komentiranje, doživljanje tega športa.

Možakar je legenda, je res car...s svojimi nastopi postavlja visoke mejnike. Ne kot tisti, ki se po naslovu, dveh umaknejo, kao, da so najboljši, v resnici jih je pa verjetno strah ponavljat vrhunske vožnje. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbols je klovne poslusat, k cuts kako jim zobje skripajo, zravn pa se rdeco faco vids. Sam kaj ces jim, naj majo veselje, jim nisem fous. Ko ga ne bo, bojo itak tih.

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, GeeSXer pravi:

sanjsko, če se vozi s časi okoli 2.01, rekord proge pa je 1.59. 

in danes jih je zelo veliko peljalo ta rekord, samo Rossi ne :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

19 minutes ago, GeeSXer said:

sanjsko, če se vozi s časi okoli 2.01, rekord proge pa je 1.59. 

Ker rekord proge se ponavadi postavi med dirko ane..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, ukica said:

Ker rekord proge se ponavadi postavi med dirko ane..

U bistvu, ja. Rekord piste je v dirki, ceprav to po pravilu ni najhitrejsi cas. Za sepang je takole. 

3BFB62DE-2017-4475-912A-05733A9A8CA4.jpeg.e95a780fd09063813d88f1c8ba03ebf6.jpeg

4 hours ago, axaQ4 said:

Ta stari je spravil iz MM skrajni limit, kar je za takega motogp metuzalema pohvalno, pa recte kar hocete :bounce:

https://www.crash.net/motogp/news/909789/1/marquez-rossi-and-i-both-limit

Vozil je tako kot mora ampak skoda ker je to bolj poredkoma. Vec slave bo pozel ce bo tako fural, kot da igra previdnega "zbiralca tock" . Naslova itak ne bo, tako da naj ob svojem slovesu dela štalo kot pa igra previdnega šoferja :D

Drugace so bili pa drugi uspehi. Njegov brat prva zmaga, Pecco pa prvak. Nej ze pride 2019....

Pa vem de ene stenge ne prnesejo naslova, ampak...nek so uredili. Motor je bil dejansko dober. Realno trije med pet.   Ce bi stari lahko tako vozil celo sezono.....bi tud najbol zagrizeni haterji meli bol malo za povedat. 

Se pa nic ne omeni Rinsa. WTF dec besno dirka. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, Darko3g pravi:

Kdaj pa je bila dirka? Včeraj zvečer sem pogledal program Kanala A in je pisalo, da bo prenos od šestih do 9:10. Predvideval sem, da bo Moto GP ob osmih. Ko pa sem ob osmih prižgal TV, so vrteli film Nazaj v prihodnost (morda so se želeli pokloniti Snecerjevi napovedi, da bo Rossi zmagal), na programu pa je še vedno pisalo, da je prenos VN Malezije.

ko sem prišel z jadranke, sem zalaufal snemalnik (snemanje nastavljeno od 7.00 do 9.30), da pogledam posnetek. Le ta se je začel ko so MMu zapeli himno. Fakju kanal A :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

11 minutes ago, DAMI34 said:

ko sem prišel z jadranke, sem zalaufal snemalnik (snemanje nastavljeno od 7.00 do 9.30), da pogledam posnetek. Le ta se je začel ko so MMu zapeli himno. Fakju kanal A :(

Ni kanau a kriv.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi:

Ni kanau a kriv.

ja pa je, k sm gledu spored :( pol sem pa šel.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, DAMI34 pravi:

A nimaš možnosti ogleda za nazaj? Tudi sam sem zaspal, pa kasneje nekaj pogledal, ne vse. Saj ni kaj videt, glavno je bil padec Rossija, prej in potem dolgčas...B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, vandrovec pravi:

A nimaš možnosti ogleda za nazaj? Tudi sam sem zaspal, pa kasneje nekaj pogledal, ne vse. Saj ni kaj videt, glavno je bil padec Rossija, prej in potem dolgčas...B)

nimam, ampak ok, velik nisem zamudil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

18 minutes ago, DAMI34 said:

Ce hoces glefat dirko, ti dobim torent od bt sport. Kanal a ni premaknu dirke. DORNA jo je. So prestavili za dve uri, da bi se izognili dezju....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Vprasaj Snecija kaj je Eon!  :worship:

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!