mato295 Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 Kenny se drži istega načela, kot Marquez. Ne rabi izpita, da bi bil hiter .... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 (popravljeno) pred 48 minutami, mato295 pravi: Kenny se drži istega načela, kot Marquez. Ne rabi izpita, da bi bil hiter .... In res ga nimam ? Kdor upa it za gajbo naj mi piše na pvt! Popravljeno December 28, 2018. Popravil KennyJR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 (popravljeno) pred 3 minutami, KennyJR pravi: In res ga nimam ? Kdor upa it za gajbo naj mi piše na pvt! Proti tebi še jz...pa magari ob polnoči v gatah....in ja tako zelo te nimam za šoferja... Popravljeno December 28, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 pred 31 minutami, sesir pravi: Proti tebi še jz...pa magari ob polnoči v gatah....in ja tako zelo te nimam za šoferja... Mišljeno je bilo za to kdo bo prvak. V tem imaš vsaj malo šans, v dirkanju si zgubil že pred štartom. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 To sem pa tak napisal ze na prejsnji strani da stavim gajbo,da jLo ne bo prvak! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 morš na pm pisat, da bom mel uradno zabeleženo sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno December 28, 2018 Deli Objavljeno December 28, 2018 pred 9 minutami, KennyJR pravi: morš na pm pisat, da bom mel uradno zabeleženo In ko jenifer ne bo prvak bos mi prinesu gajbo na dom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno December 29, 2018 Deli Objavljeno December 29, 2018 Kamr boš reku ejga ? sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Januar 27, 2019 Deli Objavljeno Januar 27, 2019 Dr. se je odloču, da bo poslušal nasvet in več treniral Demon, RobiRoberto, Mavti in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 28, 2019 Deli Objavljeno Januar 28, 2019 Sic petronas. thumper in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se