Gregs Objavljeno Marec 3, 2003 Deli Objavljeno Marec 3, 2003 Ce slucajno koga zanima ali pa se sam prepozna... Namrec za podjetje iscem 2 cloveka (zacetek konec aprila ali maj). Podrocje dela je poslovna inteligenca, funkcija pa: 1. tehnicno podrocje (baze podatkov, ERP, DW, podatkovno rudarjenje; jasno dodatno izobrazevanje) 2. prodajno podrocje (zazeljene izkusnje; podrocje je isto kot za tehnicno, samo ni potrebno poznati programov). Nadrejeni: Gregs 8) Vec ne bi objavil tukaj, da ne bo reklama, ampak ce koga zanima, naj mi pise na PM, sporoci svoj mail in mu/ji lahko kaj vec povem. Ce kdo koga pozna, ki bi ga/jo zanimalo, naj mu sporoci moj email in mi pise: grrregs@yahoo.com LP, Gregs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anika Objavljeno Marec 4, 2003 Deli Objavljeno Marec 4, 2003 no lepo, da vsaj nekdo dviga zaposlitveno raven... :) lp, Anika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2003 Mimogrede: zaposlitev NI za novo podjetje, temvec obstojece (od leta 1999)... ker NE odpiram novega podjetja... temvec sirim staro... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se