maus Objavljeno Januar 29, 2018 Opozori Objavljeno Januar 29, 2018 (popravljeno) pred eno uro, Kmet2 pravi: Ne zima in poškodbe me vedno znova zvlečejo prebrat vas profiče.... dj .. pejt pelat no p.s. kot sem napisal... vsem čestitke, najbolj pa unim, ki so Dakar prevozili do cilja p.s.ps s pegasotom se da to odpelat z lahkoto .. priporočam letnik 2001 - 2004 ... ZAKON Popravljeno Januar 29, 2018. Popravil maus sesir, gretzky, DAMI34 in 3 others 1 5
Popularna objava Rey Objavljeno Januar 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 29, 2018 Jaz sem v enem dnevu prevozil max.750km...en dan prej sem počival, vmes sem v restavraciji jedel kosilo, imel se 4 postanke, zadnjih 200km prevozil po AC, naslednji dan spet počival...pa kljub solidni (splošni) telesni kondiciji sem kar čutil utrujenost. Zdaj pa, če pomislim, da asfalt zamenjam s peskom in makadamom, odštejem postanke, namesto restavracije in obilnega kosila pojem samo energijsko ploščico tako na hitro,...ma ni šans, da preživim en dan kaj šele, da to ponavljam 10dni. Vsa čast vsem, ki se tega sploh lotijo. Najlažje je sedet za PCjem in pametovat. Sami kavč-vozniki, kavč-selektorji, kavč-***. To je že zaskrbljujoče kaj se bere po raznih forumih, debatah pod novicami...lep primer je Jakov Fak. Pa narod ni normalen kakšne piše. Kakšne so padale na račun P. Prevca, ko mu ni šlo. Samo pljuvanje..kaj tako težko je kdaj koga pohvaliti, če je uspešen, če se loti kakšnega ekstremnega podviga,... Se opravičujem, ker sem malo zašel, ampak sem moral napisat, čeprav ponavadi samo berem in si mislim svoje, ker kreganje tukaj na forumu res ne pelje nimamor. Rdeči, boych, Kmet2 in 11 others 11 3
izibajker Objavljeno Januar 30, 2018 Opozori Objavljeno Januar 30, 2018 Ob 28. 1. 2018 ob 13:06, sesir pravi: Da,če voziš Dakar je mala možnost,da si res premium dirkač,kot jih je večina v moto gp oz so vsi na veliko večjem nivojou kot vsi vozniki in obiskovalci pist iz Slovenije!Na Dakarju pa... Ma daj @sesir nehaj že s temi tvojimi expertnimi ocenami o premium-nepremium dirkačih. Tudi za gp dirkače bi lahko nekdo mirno rekel, da so amaterčki, v primerjavi s tistimi, ki dirkajo na Isle of Man TT... Vsak, ki odpelje tak projekt kot je Dakar je zame zmagovalec, tudi če pristane na zadnjem mestu.... V tej temi nisem sodeloval, ker me tekmovalni motociklizem v bistvu niti ne zanima. Sem jo pa na hitro preletel, in opazil, da je tvoj vmesni čas do lovorike naslova " ms troli in nabijači" zelo dober. Trenutno vodiš v tej dirki. Svetujem ti, da malo popustiš gas, ker v nagradnem skladu za zmagovalce nimamo ravno nekih privlačnih nagrad... No ja, kakšna karta do Ban-anije se lahko hitro najde... gretzky, DAMI34, dano33 in 5 others 1 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se