ravni Objavljeno Maj 9, 2018 Deli Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) Uf, jaz jih menjam na 6 let ker sem enkrat ostal med vožnjo brez prve gume, ne želiš si tega! Te je po celi cesti zadost. Po moje ti jo je tudi tam odtrgal kjer je stal, nevarnost da se ti to zgodi tudi na zadnji, nisem stručko za gume ampak... Drugače pa vsaka čast Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil ravni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2018 Avtor Deli Objavljeno Maj 9, 2018 pred 12 minutami, ravni pravi: Uf, jaz jih menjam na 6 let ker sem enkrat ostal med vožnjo brez prve gume, ne želiš si tega! Te je po celi cesti zadost. Po moje ti jo je tudi tam odtrgal kjer je stal, nevarnost da se ti to zgodi tudi na zadnji, nisem stručko za gume ampak... Drugače pa vsaka čast Eh zadnjo še mam lohk za 10kkm, računam na srečo, ma še pol profila notranc, esupki, DAMI34 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2018 Deli Objavljeno Maj 10, 2018 pred 11 urami, Kmet2 pravi: Eh zadnjo še mam lohk za 10kkm, računam na srečo, ma še pol profila Ti velik računaš na srečo pri pnevmatikah Kmet2 in GO_Tomi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Maj 10, 2018 Deli Objavljeno Maj 10, 2018 Ne se igrat s tako starimi pnevmatikami!!Sem imel že žalostne dogodke med znanci! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 10, 2018 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2018 pred 9 minutami, bambi61 pravi: Ne se igrat s tako starimi pnevmatikami!!Sem imel že žalostne dogodke med znanci! Aloo kaj pa okolje ne moreš metat stran gume s profilom, tud če je 12let stara Prilagodiš vožnjo pa je. Tedybear, sesir, solorider in 6 others 1 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 10, 2018 Deli Objavljeno Maj 10, 2018 Sergej, vse pohvale za potopis, sem ga bral na FB (še nisem prišel do konca). Navdušil si me nad Iranom kot takim, mesti, pokrajinami in zlasti ljudmi. Vsekakor je vredno it pogledat. Zanima me pa sledeče: ali je tudi motoristično tako zanimiv kot npr, Maroko, Sardinija, Dolomiti ... ali pa je za neavanturiste morda bolje, da gredo z avtom, skupino, agencijo? Vem, da je odvisno od človeka, ampak recimo za ljudi, ki imajo raje lepe ceste, manj gneče, skratka softiče. kaj meniš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2018 Deli Objavljeno Maj 10, 2018 umirte se s to gumo, a ne vidite, da vas kot elastiko (nateguje) Bambi61 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
milan11 Objavljeno Maj 10, 2018 Deli Objavljeno Maj 10, 2018 pred 11 urami, Kmet2 pravi: Aloo kaj pa okolje ne moreš metat stran gume s profilom, tud če je 12let stara Prilagodiš vožnjo pa je. Kupi si Yamaho , pa ne rabis 3 komplete gum , kot si jih rabil v Rusiji in Kazakhstanu z KTM in v Iranu z BMW ... YAMAHA je zakon za taka potovanja ...... bosa, notranc in Zok 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
farang Objavljeno Julij 17, 2018 Deli Objavljeno Julij 17, 2018 Sm vidu da je Beemer že nazaj. Pride popis okvar in stroškov? sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 17, 2018 Deli Objavljeno Julij 17, 2018 pred 9 minutami, farang pravi: Sm vidu da je Beemer že nazaj. Pride popis okvar in stroškov? to bo še pa trajalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 17, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Julij 17, 2018 Vrjetno bom zadevo spisal pozimi, več časa, veliko je dela s potopisom , potem se pa še najdejo posranci , ki te popljuvajo, vrjetno bom objavil samo na srbskem forumu. Ni mi treba brat debilov, ki so krožili s prstom po zemljevidih. Namesto kakšne pozitivne, ko se trudiš spisat potopis se tepci najdejo in pametujejo, kako bi to oni, a destinacija im je najdaljša BIH. Za svoj denar in trud mi tega tu ni treba. bojc84, farang, Tex in 8 others 7 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 17, 2018 Deli Objavljeno Julij 17, 2018 Pravkar, Kmet2 pravi: Vrjetno bom zadevo spisal pozimi, več časa, veliko je dela s potopisom , potem se pa še najdejo posranci , ki te popljuvajo, vrjetno bom objavil samo na srbskem forumu. Ni mi treba brat debilov, ki so krožili s prstom po zemljevidih. Namesto kakšne pozitivne, ko se trudiš spisat potopis se tepci najdejo in pametujejo, kako bi to oni, a destinacija im je najdaljša BIH. Za svoj denar in trud mi tega tu ni treba. ampak v BiH lahko verjetno vidiš podobne prizore, kar se tiče "mode" v Iranu tu na MS se mi ne zdi, da bi se ti kaj utrujalo, vsaj ne med izletom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 17, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: ampak v BiH lahko verjetno vidiš podobne prizore, kar se tiče "mode" v Iranu tu na MS se mi ne zdi, da bi se ti kaj utrujalo, vsaj ne med izletom Je bilo dosti sranja v potopisu Rusija, Kazahstan... nimam volje, pa ne bi rad komu vratne žile pregriznu, ko ga vidim v živo, sploh par pezdetom tu gor. farang, BIF, skalar36 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Julij 17, 2018 Deli Objavljeno Julij 17, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Vrjetno bom zadevo spisal pozimi, več časa, veliko je dela s potopisom , potem se pa še najdejo posranci , ki te popljuvajo, vrjetno bom objavil samo na srbskem forumu. Ni mi treba brat debilov, ki so krožili s prstom po zemljevidih. Namesto kakšne pozitivne, ko se trudiš spisat potopis se tepci najdejo in pametujejo, kako bi to oni, a destinacija im je najdaljša BIH. Za svoj denar in trud mi tega tu ni treba. Potem pa prosim vsaj navedi link, kje bo objavljeno. Rad berem takšne potopise, saj vem, da sam tega ne bom počel, me pa veseli spoznavati kraje, ki jih ne bom obiskal. Pa ne bom te šinfal, čeprav bi jaz to naredil čisto drugače (ostal bi doma, na kavču ). Kmet2 in bojc84 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 18, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2018 pred 8 urami, Darko3g pravi: Potem pa prosim vsaj navedi link, kje bo objavljeno. Rad berem takšne potopise, saj vem, da sam tega ne bom počel, me pa veseli spoznavati kraje, ki jih ne bom obiskal. Pa ne bom te šinfal, čeprav bi jaz to naredil čisto drugače (ostal bi doma, na kavču ). Dobiš. Gušter 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Julij 18, 2018 Deli Objavljeno Julij 18, 2018 11 hours ago, Kmet2 said: Vrjetno bom zadevo spisal pozimi, več časa, veliko je dela s potopisom , potem se pa še najdejo posranci , ki te popljuvajo, vrjetno bom objavil samo na srbskem forumu. Ni mi treba brat debilov, ki so krožili s prstom po zemljevidih. Namesto kakšne pozitivne, ko se trudiš spisat potopis se tepci najdejo in pametujejo, kako bi to oni, a destinacija im je najdaljša BIH. Za svoj denar in trud mi tega tu ni treba. BJ bikers? Tam sem bral enega bolj carskih potopisov. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 18, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2018 pred 4 urami, krucymucy pravi: BJ bikers? Tam sem bral enega bolj carskih potopisov. Tam ja! milan11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 18, 2018 Deli Objavljeno Julij 18, 2018 pred 5 urami, Kmet2 pravi: Dobiš. sj bi pa želu, da mi vsako večer pred spanjem poveš zgodbico o potovanju in to z usti in usnicami maxxa in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 18, 2018 Deli Objavljeno Julij 18, 2018 pred 5 urami, Kmet2 pravi: Dobiš. Mislim,da nas slednje več nas zanima...zato prosim,bodi drugačen od drugih lastnikom bmw in javno objavi stroske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Julij 18, 2018 Deli Objavljeno Julij 18, 2018 53 minutes ago, sesir said: Mislim,da nas slednje več nas zanima...zato prosim,bodi drugačen od drugih lastnikom bmw in javno objavi stroske Jaz sem vse objavil. Pri 60k je spustil japonski amortizer, kar je bila odlicna priloznost za wilbers. Pri 70k je pa desna rocica nehala gret. Do 100k ni blo se nic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 18, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2018 pred eno uro, sesir pravi: Mislim,da nas slednje več nas zanima...zato prosim,bodi drugačen od drugih lastnikom bmw in javno objavi stroske Strošek je bil 1100€ z veeeeliko popusta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 18, 2018 Deli Objavljeno Julij 18, 2018 Pravkar, Kmet2 pravi: Strošek je bil 1100€ z veeeeliko popusta. ker vejo, da se boš vrnil pik1 in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 18, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2018 pred 22 minutami, Snecer pravi: ker vejo, da se boš vrnil Seveda, vsak servis. pik1, IF7, farang in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2018 pred 8 urami, Kmet2 pravi: Dobiš. Potopise pišeš za tiste, ki te radi berejo, ne pa za ostale, ki so prepametni. In takih, ki te radi berejo/beremo , ter se ob tem tudi zabavajo je veliko več kot negativcev. skalar36, Joker, RobiRoberto in 12 others 12 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
farang Objavljeno Julij 18, 2018 Deli Objavljeno Julij 18, 2018 To pa ni nek keš, sm mislu da je to dražje glede na to da najbrž ni blo mal stvari za porihtat. Užitki pač stanejo, izkušnje ki s tem nastanejo pa so neprecenljive, in to je vse kar je važno. Link tudi meni, če se boš spomnil. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se