Kmet2 Objavljeno Marec 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2018 Če se izgubim Hvala forumašici Ivani za nesebično pomoč pri aktivaciji te beštije, prav tako pa se zahvaljujem Snecerju za navigacijske priprave mojega garmina in natančna navodila. DAMI34, nejc74 in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Marec 22, 2018 Deli Objavljeno Marec 22, 2018 Kr fajn za domace - kupi si tu rezervne baterije, ker po Istanbulu nisem vec videl litijevih baterij v trgovinah. En komplet je meni drzal vec kot en mesec (z nocnim ugasanjem naprave) - pred odhodom si nastimaj delovanje naprave (stevilke, sporocila ter interval) ker to delas na spletnem vmesniku, pa naprava mora bit prikljucena. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Marec 22, 2018 Deli Objavljeno Marec 22, 2018 54 minutes ago, Kmet2 said: Če se izgubim Hvala forumašici Ivani za nesebično pomoč pri aktivaciji te beštije, prav tako pa se zahvaljujem Snecerju za navigacijske priprave mojega garmina in natančna navodila. A se da to zadevco sposodit - rentat ali samo kupit Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2018 pred 1 uro, nejc74 pravi: Kr fajn za domace - kupi si tu rezervne baterije, ker po Istanbulu nisem vec videl litijevih baterij v trgovinah. En komplet je meni drzal vec kot en mesec (z nocnim ugasanjem naprave) - pred odhodom si nastimaj delovanje naprave (stevilke, sporocila ter interval) ker to delas na spletnem vmesniku, pa naprava mora bit prikljucena. Vse nastavljeno in pripravljeno. Hvala vseno. pred 1 uro, ftp pravi: A se da to zadevco sposodit - rentat ali samo kupit Ko boš potreboval me kontaktiraj,ti jo bom jaz posodil! Za eno kosilo boš dal ftp, nejc74, MiNa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Marec 22, 2018 Deli Objavljeno Marec 22, 2018 Ok. Hvala Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 22, 2018 Deli Objavljeno Marec 22, 2018 (popravljeno) pred 9 urami, Kmet2 pravi: pred 2 urami, ftp pravi: Ok. Za eno kosilo boš dal Pa si ti gdaj videl slike koliko kmet poje že za malico kje je še kosilo, tole bo draga izposoja Hec, hec fantje Vse dobro želim tebi Kmet na poti in pa le napiši kaj in kako bo šlo saj veš eni motosvetovci komaj čakamo na potopis Lp.Mavti Popravljeno Marec 22, 2018. Popravil Mavti .... in Kmet2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Marec 23, 2018 Deli Objavljeno Marec 23, 2018 A še nis šu? Se mi zdi, da smo mi, ki te spremljamo, bolj nestrpni notranc, milan11, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 26, 2018 Deli Objavljeno Marec 26, 2018 Ajde Seljo...srečno pot tja in NAZAJ... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 26, 2018 Deli Objavljeno Marec 26, 2018 Pojdi že enkrat! Uživaj na polno in se srečno vrni notranc, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Marec 29, 2018 Deli Objavljeno Marec 29, 2018 (popravljeno) Serđo a že brojiš sitno 14,13,12,11.....................................( ter Vesna seveda) Popravljeno Marec 29, 2018. Popravil lukec DAMI34 in Kmet2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gift Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Kdaj odrineš?...in srečno oz Ádh mór Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2018 pred 11 minutami, gift pravi: Kdaj odrineš?...in srečno oz Ádh mór 13.4. ako bog da salemalejkum gift, DAMI34, milan11 in 4 others 4 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 (popravljeno) Ob 1. 4. 2018 ob 10:25, Kmet2 pravi: 13.4. ako bog da salemalejkum @Kmet2 , jutri imaš na SLO1 ob 20:50 učno uro Iran - skrivno potovanje po deželi ajatol salam in mlejku Popravljeno April 2, 2018. Popravil xtzs maxxa, Mavti, skalar36 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imker Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 Ob 1. 4. 2018 ob 10:25, Kmet2 pravi: 13.4. ako bog da salemalejkum Hey farmer two imaš že kaj motnje spanca pred obiskom ajatole Hameneja tam dol JV od Dežele na sončni strani Alp? Respect in vse dobro na poti.... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 7, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 10 urami, imker pravi: Hey farmer two imaš že kaj motnje spanca pred obiskom ajatole Hameneja tam dol JV od Dežele na sončni strani Alp? Respect in vse dobro na poti.... Jp , mal imam metuljčkov ,samo ne zaradi poti , temveč motorja ......staro kljuse je že in skoz nekaj hoče od mene DAMI34 in imker 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 52 minutami, Kmet2 pravi: Jp , mal imam metuljčkov ,samo ne zaradi poti , temveč motorja ......staro kljuse je že in skoz nekaj hoče od mene A 1150 ni še zrihtan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 7, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: A 1150 ni še zrihtan? 1150 je GS 1190 je pa še na remontu ..... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: 1150 je GS 1190 je pa še na remontu ..... Zatipku sem se Jah, potem boš guzal BMW. Kmet2 in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 Nasplošno... Če bi jz bil popotnik kot si ti kmet...edini motor izdelan,ki bu mu zaupal yamaha FJR... Vidu velik 1200 in 1300 z veliko več km kot ima tvoj bmw...noro res...jz lastnika hecal,če nabijal,namesto zbijal kilometre... milan11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
milan11 Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Ob 7.4.2018 ob 12:35, sesir pravi: Nasplošno... Če bi jz bil popotnik kot si ti kmet...edini motor izdelan,ki bu mu zaupal yamaha FJR... Vidu velik 1200 in 1300 z veliko več km kot ima tvoj bmw...noro res...jz lastnika hecal,če nabijal,namesto zbijal kilometre... Vsaka ti cast na komentaru , moj FJR zdrzal Rusijo in Kazakhstan brez ene same praske , edino gumi defekt , katerega je SERGEJ strokovno resil ....... sesir in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 (popravljeno) pred eno uro, milan11 pravi: Vsaka ti cast na komentaru , moj FJR zdrzal Rusijo in Kazakhstan brez ene same praske Šu gledat in kupo...1200 vizualno klump,tip glih prišu z takega potovanja,nekajkrat se zvrnu,prevoženi naj bodo tajna,hehe...v glavnem kar se mene tičlo mopi še za dele ni bil,cena pa dobra...ker si osebno še vedno mislim,da je avto "zanič" s toliko prevoženimi sem se hotu peljat...prav zanimivo,da se je peljala podobno kot odlično ohranjeni 1200 oz ni blo kaj narobe.... Popravljeno April 8, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 10, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2018 Včeraj sem pakiral in moram reči ,da sem otovorjen ,kot kamion. Sva le dva in pred nama skoraj 13kkm. Takole je izgledal zadnji kovček,prvo orodje,ki upam ,da ga ne bom rabil,potem hrana za čez dan in na koncu dokumenti in dežjaki.... Erik99, notranc, Kawl in 16 others 14 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 sm wedu,ribe šverca na vzhod.... DAMI34, GO_Tomi, Kmet2 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 Vidim, da bosta na poti uživala v kulinariki. Kmet2, DAMI34, Kawl in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 54 minutami, Scarabeo 500 pravi: Vidim, da bosta na poti uživala v kulinariki. Matr si me nasmeju pred 1 uro, Kmet2 pravi: Včeraj sem pakiral in moram reči ,da sem otovorjen ,kot kamion. Sva le dva in pred nama skoraj 13kkm. Takole je izgledal zadnji kovček,prvo orodje,ki upam ,da ga ne bom rabil,potem hrana za čez dan in na koncu dokumenti in dežjaki.... Uživejta!! Mavti, Scarabeo 500, Quest in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se