lukec Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 58 minutami, Scarabeo 500 pravi: Vidim, da bosta na poti uživala v kulinariki. zna bit fast fuuuddddd... DAMI34 in Kmet2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 2 minutami, lukec pravi: zna bit fast fuuuddddd... bom tule objavljal printscreen napredka, pa kok km, pa relacijo, da bomo videli, koliko je bil fastfood. Kmet2, lukec in VS800 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 še kakšn winer šnicl mu manka u kofani Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 6 minutami, lukec pravi: še kakšn winer šnicl mu manka u kofani Jaz mislim, da ima ribe prepakirane - v konzervah pa PRASCA . Kmet2, Mavti, bojc84 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 10, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2018 pred eno uro, Scarabeo 500 pravi: Vidim, da bosta na poti uživala v kulinariki. Vidim ,da ti ni povsem jasen pomen besede Tranzit do Irana ..... MiNa, milan11 in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Vidim ,da ti ni povsem jasen pomen besede Tranzit do Irana ..... A gresta z vlakom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 10, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 3 minutami, Scarabeo 500 pravi: A gresta z vlakom? ja ,težek bom lih tam GO_Tomi, Mavti, Scarabeo 500 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 10 minutami, Kmet2 pravi: ja ,težek bom lih tam prosim pazi da ne prekuriš gume, da ne bomo po Turčiji iskal nove. Pumpaj 0,1-0,2 več, občasno preveri če jo pregreva. 130 ali 180km/h je velka razlika. Se ne šalim, otovorjena ko kretena sva po jadranki imela klasičen tempo in je začelo RS2 topiti po bokih (odnašalo zadnji konec, barva vijola in luknjice v boku). Sem znižal za samo 10km/h in je bilo ok. ...., lukec, MiNa in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 10, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: prosim pazi da ne prekuriš gume, da ne bomo po Turčiji iskal nove. Pumpaj 0,1-0,2 več, občasno preveri če jo pregreva. 130 ali 180km/h je velka razlika. Se ne šalim, otovorjena ko kretena sva po jadranki imela klasičen tempo in je začelo RS2 topiti po bokih (odnašalo zadnji konec, barva vijola in luknjice v boku). Sem znižal za samo 10km/h in je bilo ok. Ti pa si humorist ...te Tigar pnevmatike ne prekuriš pa če si MM 200kmh od ploč do Brežic , kjer se je dalo , kar vpraši mojo .......pnevmatika , takšna po 1500 kot nova , resno ! Samo ko pa je malo vlažno si , kot na ledu. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 Pravkar, Kmet2 pravi: Ti pa si humorist ...te Tigar pnevmatike ne prekuriš pa če si MM 200kmh od ploč do Brežic , kjer se je dalo , kar vpraši mojo .......pnevmatika , takšna po 1500 kot nova , resno ! Samo ko pa je malo vlažno si , kot na ledu. hm...ok, kar vem je tudi haidenauka bila tata mata...dokler jo ni skurilo. Saj ne škodi občasno preverit. Se spomniš mene, skozi jočem, da bom prišel po dratih domov, pol pa še pol gume ostane ps. teža je prasica, v terenutku doseže limit pri gumi. RS2 nie moreš kar stopiti, no jaz sem jo. 50kg več, in je bilo sranje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 10, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: hm...ok, kar vem je tudi haidenauka bila tata mata...dokler jo ni skurilo. Saj ne škodi občasno preverit. Se spomniš mene, skozi jočem, da bom prišel po dratih domov, pol pa še pol gume ostane ps. teža je prasica, v terenutku doseže limit pri gumi. RS2 nie moreš kar stopiti, no jaz sem jo. 50kg več, in je bilo sranje. Dami ni primerjave Hindenau k60 in Metzeler Ultramaraton ....brez veze da razglabljava naprej . RS2 bi na 600kg počepnila z mojo vožnjo do Zadra ....... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Dami ni primerjave Hindenau k60 in Metzeler Ultramaraton ....brez veze da razglabljava naprej . RS2 bi na 600kg počepnila z mojo vožnjo do Zadra ....... sm vesel Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 pred 15 minutami, Kmet2 pravi: Dami ni primerjave Hindenau k60 in Metzeler Ultramaraton ....brez veze da razglabljava naprej . RS2 bi na 600kg počepnila z mojo vožnjo do Zadra ....... Brezveze, res . Nabavi 10 let staro trajalko, ti bo držala še 10 let. Lepo se imejta in uživajta ....... tudi v ribah. Pa ne jest na motorju med vožnjo . Kmet2, DAMI34 in .... 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 10, 2018 Deli Objavljeno April 10, 2018 Serđo (?), HVALA za prvo fotografijo s poti. Mavti, raza, schwantz in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno April 11, 2018 Deli Objavljeno April 11, 2018 Kmet2 sproti se javljaj, ker rad berem tvojo "potopise" in si s tem filam svojo energijo. Držta se, Srečno! J.a.m.e.s, milan11, RobiRoberto in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Serđo srečno pot Vama želim,ter kakšno potopisno predavanje ko se vrneta Kmet2, DAMI34 in sesir 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 (popravljeno) pred 11 minutami, lukec pravi: Serđo srečno pot Vama želim,ter kakšno potopisno predavanje ko se vrneta ...........pa@Kmet2 , dokler si na poti se ne ukvarjaj z motosvetom, da ne obupaš, kot na "Ruski fronti"........SREČNO! Popravljeno April 12, 2018. Popravil xtzs Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Če Motosvet preživiš je Iran a piece of cake. To tud sinu ponavljam.Če lahk mene prenašaš si pripravljen na vse. Uživajta! Pa srečno kje in nazaj. MiNa, VS800 in Kmet2 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schwantz Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Srečno! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 12, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2018 (popravljeno) Neki zaj.... Popravljeno April 12, 2018. Popravil Kmet2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 12, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 12, 2018 Hvala fantje , vse je tip top , zdej pa sam še sreča na poti .....se javim sem ter tja , doma pa zares napišem iz svojega zornega kota potopis. lpS Tex, avtomoto, Kiri in 20 others 19 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Tastar uživejta, pa pasta nase! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Uživajta in srečno pot.... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mac Objavljeno April 12, 2018 Deli Objavljeno April 12, 2018 Ajde, ajde, pejta že enkrat. Srečno in po pameti. Preveč trdo kuhanih jajc te bo zjebalo, zato raje kaj drugega. SREČNO še enkrat !!! Mac Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 12, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2018 pred 2 minutami, mac pravi: Ajde, ajde, pejta že enkrat. Srečno in po pameti. Preveč trdo kuhanih jajc te bo zjebalo, zato raje kaj drugega. SREČNO še enkrat !!! Mac Pa ni to Marakeš , če se pa ponovi jbg bomo že VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se