Popularna objava XTR Objavljeno December 12, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 12, 2017 Odpiram novo temo, kot je že v navadi za ta čas. Napišite svoje moto plane za naslednjo sezono. Planirane izlete, želje... Morda dobi kdo kakšno dobro idejo, družbo za na pot... Razpored dela prostih dni je zelo ugoden za izvedbo večdnevnih izletov, verjetno planirate kaj več od obiranja bližnjih ovinkov in "drajsanja" Jadranke... Moji plani; - V maju nekam na jug, kam dlje od Paklenice. Poleti Grossglockner (enodnevni, če ne bo šlo drugače, ker se že več let odmika). Po devetih letih planiram ponovni obisk Dolomitov, verjetno podaljšam še naprej na Stelvio. - Vožnja na progi (Raceland ali Novi Marof), vsaj enkrat. Porumeneli drsniki mi niso všeč.. - Peljati švabskega “gelande štraserja“ ali pa kakšen drug močan dvovaljni “stroj“, ki ga razganja od navora pri nizkih vrtljajih (mali versač odpade ). Me zanima kaj zamujam, če sploh kaj. Glede na pretekle sezone ne bom delal kakšnih velikih planov, ker bom konec leta samo razočaran. Letošnji sezoni dodam še zgoraj navedeno pa bo super. Razpišite se.. DXR16, lucif3rka, maus in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno December 12, 2017 Deli Objavljeno December 12, 2017 pred 3 urami, XTR pravi: V maju nekam na jug, kam dlje od Paklenice. Poleti Grossglockner (enodnevni, če ne bo šlo drugače, ker se že več let odmika). Po devetih letih planiram ponovni obisk Dolomitov, verjetno podaljšam še naprej na Stelvio. Poklič me sem za tole odpeljat. (sva iz istega konca) Moj plan za drugo leto, da bi končal bolniško in sploh kam šel z motorjem. Kamorkol sam da grem. Wakasaki, Scarabeo 500, XTR in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 V novi sezoni bo verjetno vozni plan standarden,parkrat v Minhen cez Dolomite,verjetno tudi na Stelvio,julija bmw vikend v Garmischu,kaksna Jadranka pa se kaj vmes in bo spet petnajst jurjev na konc leta. XTR, maus, MARE 65 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 13, 2017 Čedalje bolj se mi zdi da imam samo en plan: Preživet Aja, pa maljonkrat Jadranka, vse ostalo bo pa že dobiček XTR, DXR16, Frenk 67 in 10 others 8 2 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno December 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 13, 2017 (popravljeno) Ljubljana - Črni kal ... 100 puta Ljubljana - Paklenica ... 10 puta za dopust pa še nismo zmeneni .. spet neki govorimo o Albaniji, saj že 3 leta nismo bli tam evo .. to so plani cca 20.000 kilometrou ... od tega vsaj pol po omejitvah Popravljeno December 13, 2017. Popravil maus MiNa, Frenk 67, gusar in 10 others 8 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 V 2018 je top MS destinacija Iran. Še razmišljam, kak ne grem BIF, MARE 65, maus in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 . ... tud jest ... ... enkrat polet .. ne vem še čist točnega datuma dopusta zaradi povečanega obsega dela v službi ... ... ampak ... do Vikija pa nazaj ... verjetno še v istem dnevu ... XTR, DAMI34, Frenk 67 in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 pred 32 minutami, Snecer pravi: V 2018 je top MS destinacija Iran. Še razmišljam, kak ne grem Res je. Tudi sam sem imel Iranske namene...amapak bolj kot razmišljam bolj me mineva. Počasi mi pride naprej kot Maroko...zanimiva tura, ampak počasi brez avanturističnega pridiha. Armenija in Kavkaz mi trenutno bolj dišita.... Frenk 67, MiNa, XTR in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 Odpelat vse cross country dirke, pa še kako enduro dirko za po vrhu. Kak kos TET izven Slovenije, predvsem Albanija zgleda zanimiva. Poleg ostalih treningov in krajših grand enduro pohodov po Sloveniji. Prioritete so v tem vrstnem redu, kolikor bo časa na voljo... maus, DXR16, Yoghurt in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 Moj plan bo pa več "štuljenja" za kakšno večdnevno, pa v bistvu sploh nima smisla odlašat: 12 hours ago, XTR said: ... - V maju nekam na jug, kam dlje od Paklenice. Poleti Grossglockner (enodnevni, če ne bo šlo drugače, ker se že več let odmika). Po devetih letih planiram ponovni obisk Dolomitov, verjetno podaljšam še naprej na Stelvio. ... Tale majska sploh, vse ostalo v tej alineji pa tudi. Če boš/bosta/boste rabli še kakšno prijetno družbo, se priporočam maus, Marko P., Quest in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 13, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno December 13, 2017 Plani so , upam ,da jih uresničim .........foušarije bo polno , se že nakazuje ...... MiNa, lucif3rka, BIF in 14 others 9 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 Malo pogledujem proti SV Francije (porajina Lorraine), Luxemburg, J Belgije. Verjetno na višku turistične sezone ko vse tiši proti morju. DAMI34, Akito, MARE 65 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dimen Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 Albanija, začetek junija, transfer do Igumenitse s trajekotm in čez AL, ČG do SLO - 10 dni. Še pred tem pade januarska Jadranka, če bo vreme, Mamuti in upam na GES 2018, aprila. Maroko me mika marca/aprila, taka bolj adventure varjanta - 14 dni, anyone????? MARE 65, DAMI34, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dimen Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 (popravljeno) Še ena ideja, bolj verjetna kot Maroko: transfer Genova ->Tanger -> Gibraltar -> odpelat Portugalski TET od juga do severa -> prečkat sever Španije do Barcelone in s trajektom transfer do Genove in domov - 14 dni. Popravljeno December 13, 2017. Popravil Dimen DAMI34, hitrii, MARE 65 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 (popravljeno) Planiiii Pelat se...Jadranka, Hrvaška, Črna gora, Bosna, Srbija, Romunija pa mogoč čez dolomite nazaj dam Kva pa kolk pa kam pa bomo vidllll @XTR dolomite, grossglockner... vikend/enodnevno, javi pa se kj zmenmo, if you wish.. Popravljeno December 13, 2017. Popravil mladench XTR, maus, MARE 65 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 Kot vedno malo naokoli po jodlarskih hribih, pa spet na Nockalmstrasse, Turacherhöhe in malo tam okoli. Ce bo cas in vreme se kam v Dolomite za par dni pa seveda malo po Jadranki. Ostao pa bomo videli sproti koliko bi casa in dobrega vremena. XTR, MARE 65, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 pred 32 minutami, Dimen pravi: Še ena ideja, bolj verjetna kot Maroko: transfer Genova ->Tanger -> Gibraltar -> odpelat Portugalski TET od juga do severa -> prečkat sever Španije do Barcelone in s trajektom transfer do Genove in domov - 14 dni. Glede na to, da poznam traserja in sem en del odpeljal (če greš pogledat na stran Nomad's in njihovo "Okoli po mejah Portugalske" ) ti solo podvig odsvetujem. Rabiš saj še par (ali dva) rok. V povprečju so vozili 80-120km na dan in so sever jug odpeljali v 3 letih (po en teden) . Je pa to drugače "sanjska fura" . Portugalci imajo malo drugačno pojmovanje "prehodnosti cest" (porivanje, prenašanje, kotaljenje... je za njih čisto normalno "prevozno" ) . lp MiNa, BIF, DAMI34 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Plani so , upam ,da jih uresničim .........foušarije bo polno , se že nakazuje ...... Če te je morda zmotil moj "prispevek", ti prišepnem, da ti nisem prav nič fouš maus, Kmet2, DAMI34 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 pred 34 minutami, Snecer pravi: Če te je morda zmotil moj "prispevek", ti prišepnem, da ti nisem prav nič fouš jest sem mu fouš lucif3rka, Zok, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: jest sem mu fouš js pa ne .. sam da gre pa bom veseu Frenk 67, BIF, gusar in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 pred eno uro, Snecer pravi: Če te je morda zmotil moj "prispevek", ti prišepnem, da ti nisem prav nič fouš Ti mi boš celo pomagal in hvala iz srca za to .....to mislim resno !!! DAMI34, maus, Mia in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 Če bo le kilometraža v letu 18 enaka kot letos (33Kilo), potem bodo moji plani izpolnjeni. DAMI34, Kugelschreiber, SuNa in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 Moji plani za 2018, prevoziti čimveč km, čimbolj uživati in kar se mi zdi najpomembnejše na cesti čimveč predvidevati. Zaenkrat si še nisem delal posebnih planov, najraje imam tiste spontane fure, ko se prejšnji dan spomnim, da bi bilo fajn izkoristit vikend, spakiram šotor in spalko in že pičim. So trenutki, ko se rad vozim v družbi, vendar so pa tudi trenutki, ko grem rad sam na furo. Nekaj idej je sicer že v glavi, vse pa bo odvisno od prostega časa. P.S.: Kmetu pa želim srečno pot na novi pustolovščini, komaj čakam da preberem potopis. Naj ti ne gre preveč narobe (malo pa ti že mora it, ker je tak fajn brat ko p*zdiš poleg). Sicer pa, ko prebiram tvoje fure se nekak ne morem znebit občutka, da si pravi magnet za težave najt. Sem mislu da sem edini pa vidim, da nas je še nekaj. Mia, XTR, lucif3rka in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 Vsaj ene 20 krat Griže - Ljubljana (na šiht) Makedonija - Grčija - Bolgarija (v maju) Pa vsaj ene 10 krat na morje Pa en konček Dolomitov in pa malo Avstrije Twin Horn, FaakerSee, Umag in Omiš (firbcat motorje) Ene 15 k upam da bo XTR, DAMI34, Quest in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Severnimedved 1958 Objavljeno December 13, 2017 Deli Objavljeno December 13, 2017 svoj plan sem opisal v rubliki Bolgarija.Predviden start konec MAJA CCA. 12 DNI. zA mAKEDONIJO ŠE NI POPOLNOMA BETONIRAN PLAN, KER MAM NAMEN ČEZ aLBANIJO PROTI čRNI GORI . DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se