Roman AT Objavljeno Januar 22, 2018 Deli Objavljeno Januar 22, 2018 Ob 14. 12. 2017 ob 0:09, Roman AT pravi: Če preživim priprave brez poškodb potem v začetku maja Iran ... pol pa kamor bo naneslo ... čimdlje in čimbolj uživat ... tud do vikija verjetno pridem, če ne druzga @maus-a za kufe fehtat Nam več nič planiru ... se mi pol mal sesuje kot hišica iz kart ... kar bo pa bo ... lokalno po SLO in okoliških deželah bom pa itak prisoten ... sbp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 23, 2018 Deli Objavljeno Januar 23, 2018 Debato o prelazih in Romuniji sem premaknil semle: tule ostajamo na planih za 2018, pa vsem srečno, kamorkoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Januar 23, 2018 Deli Objavljeno Januar 23, 2018 Maja za kak mesec v severni Queensland. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoyla Objavljeno Januar 30, 2018 Deli Objavljeno Januar 30, 2018 Konc junija Črna gora cca 6-7 dni. Grossglockner 1 dan, Balaton čez vikend in še se bo najdlo. simonozor, poldi 555, DAMI34 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
farang Objavljeno Marec 6, 2018 Deli Objavljeno Marec 6, 2018 Moj plan je mini-maxiju dodat še ta prav motor. Maxi ostane za drekanje po LJ (se kar nabere enih 8 jurjev letno), motor pa za vikende in bolj resne izlete A vzamete tud kšnga bl frišnga motorista medse? notranc, DAMI34 in lucif3rka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 6, 2018 Deli Objavljeno Marec 6, 2018 Pravkar, farang pravi: Ja, to sem mislil ja. Bom pogledal v predlagano temo, hvala za nasvet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Marec 6, 2018 Deli Objavljeno Marec 6, 2018 Glede na razmere bom mel nek do druge polovice maja skidan do ceste Nasmučou sm se pa tut dost za letos bajkr88, pik1, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 6, 2018 Deli Objavljeno Marec 6, 2018 pred 2 urami, farang pravi: Moj plan je mini-maxiju dodat še ta prav motor. Maxi ostane za drekanje po LJ (se kar nabere enih 8 jurjev letno), motor pa za vikende in bolj resne izlete A vzamete tud kšnga bl frišnga motorista medse? sej tu smo sami frišni...z malce kvalitetne plesni farang, lucif3rka, Ella in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava TheTomo27 Objavljeno Marec 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 6, 2018 Za zaprtimi vrati se kuje načrt potovanja - izleta.. kdaj ? enkrat poleti. kam? Grossglockner , za nazaj pa obrniti do Gardskega jezera .. seveda vmes pripada kakšen prelaz ..ali 10 .. za dušo.. Premagati moramo magično mejo 1000km , kar lansko leto nažalost ni uspelo (cca. 980 ) .. Trajanje 5-6 dni , odvisno od bolečin v zadnjici in od milosti oz. nemilosti motorjev... Pa da nebo pomote.. V igri so težko-kategorni motorji.. eh.. motorini .. 2x Tomos APN4 , 1x Tomos APN7 pa še kakšen če se bo našel. Spremstvo itak odpade , ker čene je brezveze.. Malo straha in spoštovanja mora vedno bit.. Kar se pa drugih planov tiče... Viki , Kačje ride , kakšen dan na Grobniku , drugo pa po volji in času Plani po km: Yamaha -----> 10-15 kkm Tomos ------> nekje do 2kkm pa srečno vožnjo vsem ! izibajker, Joker, Quest in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 7, 2018 Nekaj bo.... MitcH', DAMI34, lucif3rka in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Marec 7, 2018 Deli Objavljeno Marec 7, 2018 Kakšne posebnosti za vizo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2018 Deli Objavljeno Marec 7, 2018 pred 6 minutami, ftp pravi: Kakšne posebnosti za vizo? Niti ne,fino imajo poštimano,vse preko compa,samo odneseš fotografijo in potni list ,po enem tednu prideš iskat ,vse ostalo preko compa Bom tudi poleg potopisa(če pridem nazaj )objavil vse napotke pridobivanja vize in posebnosti po poti. gusar, TOMCAT, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonozor Objavljeno Marec 12, 2018 Deli Objavljeno Marec 12, 2018 On 30. 01. 2018 at 10:43 PM, hoyla said: Konc junija Črna gora cca 6-7 dni. Grossglockner 1 dan, Balaton čez vikend in še se bo najdlo. zadnji teden v juniju, vzameš koga zraven?? Furca je kar zanimiva. simonozor@gmail.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kremenčkovi Objavljeno Marec 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2018 Lani sem prodal, kar se je dalo prodat, ostale so dve čeladi, par rokavic in drobnarije. Motorja spet ni. Nisem se obremenjeval če in kdaj bom spet kaj nabavu, sm padu v obdobje, ko me je nehalo zvijat če se nism mogu pelat. No, nekaj let sm tamali oblublal, da ko bo mela 12 let, bova tečno mamo pustila samo doma ( ne povem točnega datuma, pa tud sama se zna čuvat, tak da pozabte.. ja ?! ) in grema lutat po eu. Evo, zdaj guši, da še fali čist mal, če ne mislim držat obljube itd. Smrkla pač, pa ne vem po kom ma to, hm. V glavnem, pavšaln plan je tak : Nakup motorja, 1 cilinder ne pride v poštev, 2 pogojno, najraje 4. Kovči 3×. Solidna vetrna zaščita, ni pa pogoj. Vožnja lagano sportski. Da mi nebo Jaka priporočal kako aprilio. Rad bi nekaj, da se bo lahk kamot naslonla nazaj, da mi ne bo gušla vsakih par sto km, kak jo vse boli. Sportaki odpadejo.Tdm me ne gane več, mogoč kaka fazerca itd. Oprema za smrklo bolj kot ne rabljeno. Dežjak nov. Jakno ma. Čelada je ok ampak bi bolšo, pa čvekat morma normalno vmes. Skupen budžet je skromen. Za komplet nabavo, morebiten servis, gume, opremo itd, ter benz, hrano, spanje, skratka vse mam 5 jurjev. Manj dam za mopi itd, dlje in več si boma lahk privoščla. Sma znajdljiva, znama skromno, 2 × spima pri žlahti v giznu ( nemčija ) . Cilj ni luxuz, temveč skupno druženje, doživetje, zrak. Šotor gre zraven - jezero. Točen, no, približen plan poti še uskladima. Morda pride v izbor dalmacija in Cavtat, švabom pa kartica. V avgustu. lucif3rka, GO_Tomi, tourer in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se