mihec150 Objavljeno December 15, 2017 Deli Objavljeno December 15, 2017 Pozdravljeni.Se opravicujem ker odpiram novo temo ampak nikjer ne najdem rešitve zakaj atv Linhai 260 (avtomacki menjalnik+reduktor ) delo popolnoma normlano samo ko prestavim v rikverc pa trokira.Zanima me vaše mnenje jaz ne najdem rešitve.Lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno December 15, 2017 Deli Objavljeno December 15, 2017 To ni trokiranje. To je varnostna blokada. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihec150 Objavljeno December 16, 2017 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2017 Zdravo ne ne ni varnosna blokada ker je motor 2004 letnik in tega nima.Vedno je normalno delal čez noc je začel trokirat v rikverc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno December 17, 2017 Deli Objavljeno December 17, 2017 Ali imaš kadar preklopiš v rigverc vezano tudi kakšno svetlobno telo...recimo vzvratno luč, vse štiri smernike (žmigavce) ipd? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihec150 Objavljeno December 17, 2017 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2017 Ne nimam nic zakaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno December 19, 2017 Deli Objavljeno December 19, 2017 Ker bi lahko elektrika nagajala. Mislim da bo verjetno problem v menjalniku....od tukaj dalje pa boš moral kar se mene tiče, poiskat pomoč mehanika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se