maus Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 2 minutami, maiden pravi: a tud pr vikiju si biu...pa se spet nč javu...isko k na omv-ju ne ... sj si mel prijetne doživljaje, ko si z mano spregovoru par besed Grut in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 drgač pa...učer luštnh 290 km...kamnk-morje...pa še nazaj dam ....OMV pouhn,Viki pouhn...v Izoli mej pa rak napadu ... pred 2 minutami, maus pravi: sj si mel prijetne doživljaje, ko si z mano spregovoru par besed res je prjatu...sam tis čudn,al pa te jest ne štekam....vsem praviš-pišeš...časti mi kufe...sam ud mene nkol nč nočš...sm ti učer hotu častit kufe,sladuled,burger...sam nis nč hotu.... ...edin kr ti še lohk ponudm je išijas pa krčne žile..... mladench, maus, Kawalir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 3 minutami, maiden pravi: drgač pa...učer luštnh 290 km...kamnk-morje...pa še nazaj dam ....OMV pouhn,Viki pouhn...v Izoli mej pa rak napadu ... res je prjatu...sam tis čudn,al pa te jest ne štekam....vsem praviš-pišeš...časti mi kufe...sam ud mene nkol nč nočš...sm ti učer hotu častit kufe,sladuled,burger...sam nis nč hotu.... ...edin kr ti še lohk ponudm je išijas pa krčne žile..... sj sm si zabeležu .. za drugič k pa prideš ko sem sit in kavan vtisi so pa vseeno super VS800 in Grut 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 BMWjaš ki pozdravlja (zgleda, da je mel prej japanerja) na zadnji sliki pa objestni japaner amateur, Miha X, DXR16 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 1 hour ago, nofla said: Ja fajn je bilo včeraj, slabih 250 km, ampak čista uživancija Lj-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Grosuplje -Lj. Tolk vas je bilo, da sem imel občutek, da sem pol trase z eno roko prevozil ... za najbolj neprijeten vtis pa dejstvo, da od več kot 10 voznikov Gold wingov, ki sem jih srečal, odzdravil le en ... in potem člani Gold Wing Kluba preko anket sprašujejo, kakšno mnenje o voznikih Gold Wingov imamo ostali vozniki enoslednih motornih vozil ... A je potrebno odgovoriti?? tipke na konzoli za odzdravit ne najdejo .. bosa, Tedybear, Matej207 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 a moram brisat? Vtisi gospoda, vtisi, ostalo linkajte v primerne teme in čvekajte dalje. Za kak info ni problem, ampak če se da, čimmanj debat. Tex, fazerčk, amateur in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 5 urami, lucif3rka pravi: Sem šla kontra, Nm-Dvor-Kočevje-LJ, pa jih je tudi izrazito malo odzravilo letos. Jebi ga, niso te spoznal, če si pa skopnela kot sneg zadnji teden. C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KyoKon Objavljeno April 3, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2018 OTVORITVENA v ponedeljek 2.4.18 na "morje" v Babno Polje MiNa, MARE 65, Janezs in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno April 3, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2018 Tudi jaz sem šel učiraj na en meni prijeten krogpa ugotovil dve zadevi, moj scoter še vedno standardno žejen druga ugotovitev pa ,da je celi čas vožnje okoli motorja in mene toplo pihalo tak ,da bo treba spet zoknje( nogavice) menjat RobiRoberto, Ella, skalar36 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno April 4, 2018 Deli Objavljeno April 4, 2018 Uceri lepih 300 v Sistiano in nazaj cez kraske vukojebine,se je obrnil letosnjih prvih 1500 od predvidenih 15000. C eagle, MiNa, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 4, 2018 Deli Objavljeno April 4, 2018 Ob petih sestanek v Ljubljani in lep dan za latinski pregovor, zato seveda z motorjem. Dva vtisa: 1. ceste dokaj lepe - brez peska 2. ne sme se mi mudit, ker se užitek bistveno zmanjša. Pa skoraj bi prišel na tretje mesto črne kronike. Ko sem peljal proti Trojanam je en bimbo pred mano zavil na levo v avtocesto. Malce so škripale gume, pa sem na srečo odnesel le s črtico na belih spodnjicah. Pa na krožiščih nekateri mislijo, da motor nima prednosti, če je v krožišču. C eagle, MitcH', amateur in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno April 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 4, 2018 Samo to povem - nasmeh do ušes Ko se bova udomačila bo samo še lepše Nekaj čez 500 km po Sloveniji in Hrvaški ... amateur, NX650, VS800 in 37 others 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno April 4, 2018 Deli Objavljeno April 4, 2018 pred 5 urami, Keiko pravi: ...Nekaj čez 500 km po Sloveniji in Hrvaški ... Ne bi škodil tudi kakšen dodatni stavek, opis... ob tej furci. Šla si čez Tounj (lep most na tej sliki), tam mimo pa poteka ena izmed "starih" poti iz Karlovca proti morju. Mislim, da se imenuje Jozefina... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno April 4, 2018 Deli Objavljeno April 4, 2018 @Keiko je nazaj? fazerčk, C eagle in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 4, 2018 Deli Objavljeno April 4, 2018 Meni zelo lepa všečna cesta iz Karlovca do Senja, Poleti ni tako vroče, kot na Jadranki, manj gneče, dovolj lepi zavoji in ne toliko omejitev kot drugod po Hrvaški (selo do sela). igc1, Mavti, Snečer in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno April 5, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 5, 2018 Ob 4. 4. 2018 ob 10:06, Keiko pravi: O bravo, nov motorček...pa še moder P.S. Moral bom začeti pobirati vstopnino pri našem Belokranjskem frčoplanu...že gužva ratuje tam C eagle, amateur, XTR in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 17 minutes ago, skalaprava said: O bravo, nov motorček...pa še moder P.S. Moral bom začeti pobirati vstopnino pri našem Belokranjskem frčoplanu...že gužva ratuje tam Kmalu bom tudi sam prilimal eno takšno slikco, ker sem kar precej v BK... Pravzaprav moj drugi dom. amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Nestrpno odštevamo dneve do.14. Kawalir, Xebec in C eagle 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 pred 1 minuto, KARMEN1 pravi: Nestrpno odštevamo dneve do.14. A k bo mal gmaha? Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 1 minute ago, Xebec said: A k bo mal gmaha? Takrat se bom šele razpisal. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carlo Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 Ob 3. 4. 2018 ob 10:33, Snecer pravi: avatar si menjaj, da ne bo zmešnjave Snecer, pravkar delam na temu. Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 pred 5 urami, Kawalir pravi: Takrat se bom šele razpisal. Vse teme bodo samo tvoje! Tudi tista o Šerugi notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 5, 2018 Deli Objavljeno April 5, 2018 (popravljeno) Ob 4/4/2018 ob 10:06, Keiko pravi: Samo to povem - nasmeh do ušes Ko se bova udomačila bo samo še lepše Nekaj čez 500 km po Sloveniji in Hrvaški ... Motorček je rekel mali princesi: “Za zdaj si zame samo majhna deklica, čisto taka kot sto tisoč drugih majhnih deklic. In jaz te ne potrebujem. In ti mene še manj. Zate sem samo motorček med sto tisoč drugih motorčkov. Če pa me udomačiš, bova drug drugega potrebovala. Ti boš zame edina na svetu. Jaz bom zate edini na svetu.” Popravljeno April 5, 2018. Popravil MARE 65 Keiko, C eagle in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2018 Za ene tri kante užitkov VS800, tourer, C eagle in 19 others 17 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2018 js tud jst tud , majka je Ella, C eagle, skalar36 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se