Ćale Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Za ene tri kante užitkov Pa ja ni KTM kanta? gusar 1
sesir Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 pred 7 minutami, Ćale pravi: Pa ja ni KTM kanta? Gt nisem vozil...KTM superduke pa je absolutno ena velika kanta užitkov!
DAMI34 Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 pred 7 minutami, Ćale pravi: Pa ja ni KTM kanta? uračunan je, sam je dobra kanta
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 6, 2018 Današnja pisarna Nadiža tik pred izlivom v Tore Kafe v Gradežu, tukaj Tako. Po levi dol, po desni nazaj. Janezs, Scarabeo 500, Quest in 18 others 21
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 6, 2018 Tko zgleda, če: - je dan lep, sončen, brez veliko prometa, - se voziš od Ogleja proti Gradežu, - odpraviš tresenje s ProDAD ProDRENALIN programom, o katerem sem že pisal Od kje kvadratne gume, je sedaj jasno MiNa, pik1, C eagle in 15 others 18
Popularna objava Ella Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 6, 2018 Ena luštna vožnja polna čudovitih razgledov! Tolmin - NG - Ajdovščina - Vipava - Razdrto - Postojna - Planina - Kalce - Podkraj - Col - Ajdovščina in spet Tolmin...cca 220km uživancije Sem srečala par motoristov, 3 pogumeže na "rodeu" čez stare Rebrnice...Zgornji del ceste je res juhu Proti Podkraju nekaj peska in kakšen kamen, drugače pa vse ok. Miha X, Kawalir, GO_Tomi in 21 others 24
Popularna objava MiNa Objavljeno April 6, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 6, 2018 Malo naokoli... markII, pik1, Keiko in 26 others 29
amateur Objavljeno April 6, 2018 Opozori Objavljeno April 6, 2018 pred 6 urami, GO_Tomi pravi: Tako. Po levi dol, po desni nazaj. Tako izgleda meni tura v popolnoma neznanem koncu, če poznaš teren. pred 4 urami, GO_Tomi pravi: - odpraviš tresenje s ProDAD ProDRENALIN programom, o katerem sem že pisal Če imaš kamero na čeladi, mar je tresenje prisotno? Drugače bi bilo verjetno, če bi bila kamera na bilanci ali na šipi, kaj praviš?
Popularna objava Belaglava Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 6, 2018 Prva vožnja sezone na res idealen dan, po službi na en krog inu burger. skalar36, Kawalir, Matej207 in 15 others 18
GO_Tomi Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 5 hours ago, amateur said: Če imaš kamero na čeladi, mar je tresenje prisotno? Vedno, a v tem primeru v manjši količini.
DAMI34 Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 pred 10 urami, Ella pravi: Ena luštna vožnja polna čudovitih razgledov! Tolmin - NG - Ajdovščina - Vipava - Razdrto - Postojna - Planina - Kalce - Podkraj - Col - Ajdovščina in spet Tolmin...cca 220km uživancije Sem srečala par motoristov, 3 pogumeže na "rodeu" čez stare Rebrnice...Zgornji del ceste je res juhu Proti Podkraju nekaj peska in kakšen kamen, drugače pa vse ok. Sva si mahala v rebernicah, sem takoj spoznal moped Ella 1
Ella Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Sva si mahala v rebernicah, sem takoj spoznal moped Si bil s pomarančo! Hihi, sem pomislila nate takoj ko sem vidla oranžno žverco DAMI34 1
ArcaneWater Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 Včeraj zjutraj po takšni megli do Elise da še na števc nisem vidu Potem pa popoldan po službi prevzem motorčka Tam pa še srečal @maus in njegovo raketo (naslednič ko se mi ne bo tak domov mudil dam za obljubljeno kavo ) DAMI34 1
Popularna objava Quest Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2018 Skalaprava #Pri DC-3 sem pa že danes napovedal, da bo blagajna pela za vse nebelokranjce# Sem pustu en coin na gumi. Ni blo benga za karte štemplat Erik99, notranc, J.a.m.e.s in 13 others 14 2
Popularna objava ludiluka Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2018 skalar36, bosa, Sahbazz in 20 others 22 1
Popularna objava Erik99 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2018 Lajf...,vtiskujem Dolensko... Janezs, Kawalir, Ella in 10 others 13
Ćale Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 Sam med nami Dons sm prevaru mojo ta belo pa šu en krog z .... Ah, povem hmau. Verjetn DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 Vtisi so...a kaj ko vedno bolj globoki. .slike flašk vas pa verjetno ne zanimajo, mar ne Ps. Vidu jadrančkote, Lipstcka, Meniha.... mladench, notranc, Ninč. in 4 others 3 1 3
pik1 Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 pred eno uro, ludiluka pravi: . ... po slikah sodeč, spet neki ne dela ... Igi Pop, Ćale, TakeALookAround in 2 others 1 4
Popularna objava lucif3rka Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2018 Ni ratalo mimo DC3, pa sva en drug južni fočk udarle Kawalir, schwantz, a79 in 15 others 18
ludiluka Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 34 minutes ago, pik1 said: . ... po slikah sodeč, spet neki ne dela ... Sploh ni nikoli nehalo delat
Popularna objava Ervin93 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2018 LJ-Izola-Postojna (OMW)-LJ Za prvo voznjo z novim motorjom odlicno pik1, Miha X, MiNa in 17 others 20
Darko3g Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 Ob pol dvanajstih sem se odpravil proti Kopru, prišel do prvega semaforja (cca 1,5km od doma), motor crknil, se malce zafrkaval, poklical asistenco, ga zapeljal do mehanika in sedaj tipkam . Ni ravno neki vtis . Bolj za v kategorijo, kaj vas je spravilo v slabo voljo, ampak se tolažim, da sem se izognil kupu nevarnih situacij in si tako morda celo rešil življenje. . Igi Pop, KARMEN1, dr.looney in 7 others 2 1 7
Snečer Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 pred 4 minutami, Darko3g pravi: Ob pol dvanajstih sem se odpravil proti Kopru, prišel do prvega semaforja (cca 1,5km od doma), motor crknil, se malce zafrkaval, poklical asistenco, ga zapeljal do mehanika in sedaj tipkam . Ni ravno neki vtis . Bolj za v kategorijo, kaj vas je spravilo v slabo voljo, ampak se tolažim, da sem se izognil kupu nevarnih situacij in si tako morda celo rešil življenje. . se mi zdi, da sem te videl, ko je glih pripeljala vleka pri Hidromontaži kaj je šlo?
Darko3g Objavljeno April 7, 2018 Opozori Objavljeno April 7, 2018 pred 6 minutami, Snecer pravi: se mi zdi, da sem te videl, ko je glih pripeljala vleka pri Hidromontaži kaj je šlo? Zgleda, da elektrika - verjetno spet alternator (kawasaki je zanič press) Kawalir, bosa in Quest 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se