Ćale Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Za ene tri kante užitkov Pa ja ni KTM kanta? gusar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 pred 7 minutami, Ćale pravi: Pa ja ni KTM kanta? Gt nisem vozil...KTM superduke pa je absolutno ena velika kanta užitkov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 pred 7 minutami, Ćale pravi: Pa ja ni KTM kanta? uračunan je, sam je dobra kanta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2018 Današnja pisarna Nadiža tik pred izlivom v Tore Kafe v Gradežu, tukaj Tako. Po levi dol, po desni nazaj. Ella, mladench, Kawalir in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2018 Tko zgleda, če: - je dan lep, sončen, brez veliko prometa, - se voziš od Ogleja proti Gradežu, - odpraviš tresenje s ProDAD ProDRENALIN programom, o katerem sem že pisal Od kje kvadratne gume, je sedaj jasno Ella, DAMI34, Tjažo in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2018 Ena luštna vožnja polna čudovitih razgledov! Tolmin - NG - Ajdovščina - Vipava - Razdrto - Postojna - Planina - Kalce - Podkraj - Col - Ajdovščina in spet Tolmin...cca 220km uživancije Sem srečala par motoristov, 3 pogumeže na "rodeu" čez stare Rebrnice...Zgornji del ceste je res juhu Proti Podkraju nekaj peska in kakšen kamen, drugače pa vse ok. Keiko, mladench, Miha X in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 6, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2018 Malo naokoli... Keiko, gusar, igc1 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno April 6, 2018 Deli Objavljeno April 6, 2018 pred 6 urami, GO_Tomi pravi: Tako. Po levi dol, po desni nazaj. Tako izgleda meni tura v popolnoma neznanem koncu, če poznaš teren. pred 4 urami, GO_Tomi pravi: - odpraviš tresenje s ProDAD ProDRENALIN programom, o katerem sem že pisal Če imaš kamero na čeladi, mar je tresenje prisotno? Drugače bi bilo verjetno, če bi bila kamera na bilanci ali na šipi, kaj praviš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Belaglava Objavljeno April 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 6, 2018 Prva vožnja sezone na res idealen dan, po službi na en krog inu burger. Ella, mladench, RobiRoberto in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 5 hours ago, amateur said: Če imaš kamero na čeladi, mar je tresenje prisotno? Vedno, a v tem primeru v manjši količini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 10 urami, Ella pravi: Ena luštna vožnja polna čudovitih razgledov! Tolmin - NG - Ajdovščina - Vipava - Razdrto - Postojna - Planina - Kalce - Podkraj - Col - Ajdovščina in spet Tolmin...cca 220km uživancije Sem srečala par motoristov, 3 pogumeže na "rodeu" čez stare Rebrnice...Zgornji del ceste je res juhu Proti Podkraju nekaj peska in kakšen kamen, drugače pa vse ok. Sva si mahala v rebernicah, sem takoj spoznal moped Ella 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Sva si mahala v rebernicah, sem takoj spoznal moped Si bil s pomarančo! Hihi, sem pomislila nate takoj ko sem vidla oranžno žverco DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 Včeraj zjutraj po takšni megli do Elise da še na števc nisem vidu Potem pa popoldan po službi prevzem motorčka Tam pa še srečal @maus in njegovo raketo (naslednič ko se mi ne bo tak domov mudil dam za obljubljeno kavo ) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Skalaprava #Pri DC-3 sem pa že danes napovedal, da bo blagajna pela za vse nebelokranjce# Sem pustu en coin na gumi. Ni blo benga za karte štemplat Kawalir, Erik99, notranc in 13 others 14 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ludiluka Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 mladench, Keiko, Tedybear in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Lajf...,vtiskujem Dolensko... a79, Kawalir, skalar36 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 Sam med nami Dons sm prevaru mojo ta belo pa šu en krog z .... Ah, povem hmau. Verjetn DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 Vtisi so...a kaj ko vedno bolj globoki. .slike flašk vas pa verjetno ne zanimajo, mar ne Ps. Vidu jadrančkote, Lipstcka, Meniha.... mladench, Ella, Quest in 4 others 3 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred eno uro, ludiluka pravi: . ... po slikah sodeč, spet neki ne dela ... Ćale, Igi Pop, igc1 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Ni ratalo mimo DC3, pa sva en drug južni fočk udarle mladench, Erik99, MiNa in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 34 minutes ago, pik1 said: . ... po slikah sodeč, spet neki ne dela ... Sploh ni nikoli nehalo delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ervin93 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 LJ-Izola-Postojna (OMW)-LJ Za prvo voznjo z novim motorjom odlicno Miha X, Erik99, DAMI34 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 Ob pol dvanajstih sem se odpravil proti Kopru, prišel do prvega semaforja (cca 1,5km od doma), motor crknil, se malce zafrkaval, poklical asistenco, ga zapeljal do mehanika in sedaj tipkam . Ni ravno neki vtis . Bolj za v kategorijo, kaj vas je spravilo v slabo voljo, ampak se tolažim, da sem se izognil kupu nevarnih situacij in si tako morda celo rešil življenje. . dr.looney, J.a.m.e.s, Janezs in 7 others 2 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 4 minutami, Darko3g pravi: Ob pol dvanajstih sem se odpravil proti Kopru, prišel do prvega semaforja (cca 1,5km od doma), motor crknil, se malce zafrkaval, poklical asistenco, ga zapeljal do mehanika in sedaj tipkam . Ni ravno neki vtis . Bolj za v kategorijo, kaj vas je spravilo v slabo voljo, ampak se tolažim, da sem se izognil kupu nevarnih situacij in si tako morda celo rešil življenje. . se mi zdi, da sem te videl, ko je glih pripeljala vleka pri Hidromontaži kaj je šlo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 6 minutami, Snecer pravi: se mi zdi, da sem te videl, ko je glih pripeljala vleka pri Hidromontaži kaj je šlo? Zgleda, da elektrika - verjetno spet alternator (kawasaki je zanič press) bosa, Quest in Kawalir 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se