Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Komaj sem čakal, da sneg pobere, pa kr vleklo me je k belini . Čudovito. V okolici Železne Kaplje je vetrolom naredil veliko škode. Nekateri bregi so dobesedno goli. notranc, Keiko, skalar36 in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 9 minutes ago, Scarabeo 500 said: Komaj sem čakal, da sneg pobere, pa kr vleklo me je k belini . Čudovito. V okolici Železne Kaplje je vetrolom naredil veliko škode. Nekateri bregi so dobesedno goli. Kaj pa to vlačiš s seboj za en ror od objektiva, da lahko tako nazumiraš? Fotke so seveda zelo lepe, ampak to se skorajda ne more narediti s telefonom, ampak vsaj z enim manjšim fotoaparatom z min 20x povečavo. amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Za dobrih 250 km Dolenjskih vtisov je bilo... ... jutri pa upam, da mi bo zneslo skočiti do morja - malo vas je bilo danes na cesti... J.a.m.e.s, GO_Tomi, Keiko in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 7 minutami, Kawalir pravi: Kaj pa to vlačiš s seboj za en ror od objektiva, da lahko tako nazumiraš? Fotke so seveda zelo lepe, ampak to se skorajda ne more narediti s telefonom, ampak vsaj z enim manjšim fotoaparatom z min 20x povečavo. Canon SX 20, še sprejemljive dimenzije. Ni ravno za v žep . Lahko pa z enim kompletom baterij slikaš cel dan in to so navadne baterije AA. Malo denarja veliko muzike . Kawalir, Mavti in amateur 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Grut, Sahbazz, Dark in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 (popravljeno) mi pa krog po plomink in istri Popravljeno April 7, 2018. Popravil mladench skalar36, igc1, skofk in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matej207 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Ptuj-Karlovac- Senj- Bibinje Scarabeo 500, Erik99, Frenk 67 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skofk Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 (popravljeno) Cerknica-Kočevje-Reka-Pula-Koper-Cerknica Fejst furca @mladench smo se mi srečal ene 4x? Jzeru JE Popravljeno April 7, 2018. Popravil skofk Kawalir, XTR, Keiko in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 5 minutami, skofk pravi: Cerknica-Kočevje-Reka-Pula-Koper-Cerknica Fejst furca @mladench smo se mi srečal ene 4x? Smo ja skofk 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 (popravljeno) Popoldne sem šel v Žiri prjatlu neki pomagat. Ker živi pod žirovskim vrhom, sem se potem od njega zapeljal čez Žirovski Vrh-Mrzli vrh-Javorč-Gorenja vas. Iz te smeri so zelo lepi razgledi na poljansko dolino in Škofjeloško-Polhograjsko hribovje. Se spalča zapeljat. Nekaj slik, ki pa ne prikažejo "dejanskega stanja" Blegoša se ne da zgrešiti. Celo Triglav se vidi. Popravljeno April 7, 2018. Popravil skalar36 Erik99, GO_Tomi, notranc in 28 others 30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Prvič letos na Golico... Janezs, notranc, RobiRoberto in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schwantz Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 Poln dan vtisov, motoriranje dopoldan, vmes opozorilo organov, se zahvaljujem za prijaznost, popoldan pa čiščenje... Ella, amateur, Grut in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tjažo Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 Pa smo končno začeli sezono! Motor je včeraj prišel s servisa, danes pa je bilo potrebno preveriti stroj. Iz Ljubljane “lagano sportski” skozi Logatec in Idrijo na kapučino na Most na Soči, potem pa naprej skozi Gorico, Devin, Barkovlje in Trst na piransko Rivo “na malico” in v Portorož na sladoled, potem pa domov. Lepih, sončnih in toplih 345 km. Bajkerov na tej trasi začuda ni bilo veliko, še največ jih je bilo v Trstu. P.s. slik ni, ker je baterija v telefonu crknila Grut, Janezs, Kawalir in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno April 7, 2018 Deli Objavljeno April 7, 2018 pred 7 urami, ludiluka pravi: Kaj si studiral na spodnji sliki a ni vzgal ali pa je in se cudil da je C eagle in Kawalir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava matjaz67 Objavljeno April 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 7, 2018 Danes pa najprej dopoldne do AS-a, preizkusiti testno čelado do Kamnika, domov čez Rakitno. Po kosilu pa malce nabiranja točk. Z ženo do Gažona, kjer je imel mali tekmo. Za domov še kavica v PO, skupaj prijetnih 360km. Gonca, skalar36, a79 in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Vsi sistemi delujejo tomaz69, vuk76, Janezs in 26 others 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 32 minutes ago, Kmet2 said: Vsi sistemi delujejo Kaj maš pa u kanti: vodo, benz ali domač, avtohtoni cvičk za v Iran? Morda pa samo pesek, da je zadnji del težji, kot pri BMW avtomobilih, da pozimi sploh kam gre v snegu, če seveda ni Xdrive... Matej207 in Janezs 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 48 minutami, Kawalir pravi: Kaj maš pa u kanti: vodo, benz ali domač, avtohtoni cvičk za v Iran? Morda pa samo pesek, da je zadnji del težji, kot pri BMW avtomobilih, da pozimi sploh kam gre v snegu, če seveda ni Xdrive... Olje,vidim da si frišn ,to je namreč bmw Janezs, Rey, Matej207 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 16 urami, Tjažo pravi: potem pa naprej skozi Gorico, Devin, Barkovlje in Trst na piransko Rivo “na malico” in v Portorož na sladoled, potem pa domov. Lepih, sončnih... Če si šel mimo Devina in nisi šel na pijačo v Sistjano... Sam izlet v Sistjano sem si večkrat privošču...men všeč tam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 "... do treh da si doma, k dubimo obiske..." "... ja itak! Sj ob pol treh mxgp..." tomaz69, notranc, Kawalir in 14 others 12 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 RobiRoberto, pik1, XTR in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomaz69 Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Lago di Cornino on line, HVALA @GO_Tomi Keiko, dejcpob, Grut in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tjažo Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred eno uro, sesir pravi: Če si šel mimo Devina in nisi šel na pijačo v Sistjano... Sam izlet v Sistjano sem si večkrat privošču...men všeč tam... Se bom pa naslednjič ustavil! Sem se mislil ustaviti v Portopicolo, pa mi je Piran bolj všeč. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 Citiraj DXR16, Grut, Janezs in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 57 minutami, Tjažo pravi: Se bom pa naslednjič ustavil! Sem se mislil ustaviti v Portopicolo, pa mi je Piran bolj všeč. Men sistjana kul...na levi kafiči,desno marina..za marino kamnit nasip skal...glih za skočit not...zdaj za kafiči neko naselje postalo...cene stanovanj pa koper *4+ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se