Popularna objava pik1 Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 . ... kavica ob vodi Grut, DXR16, igc1 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Šla do Sistiana, Portopiccolo...lepoooo, ampak gneča Nazaj proti pa na blef v neznane kraje...sem zavila nekam kjer nisem poznala in upala da pridem do doma ...našla mičken mejni prehod in lepo cestico mimo Brestovice, Klanca in Gorjanskega do Komna. Potem pa proti Braniku in skozi Šempeter pri Gorci nazaj proti Tolminu. Vmes pa sem zavila še na grad Rihemberk . Erik99, Mavti, markII in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Danes po Krasu 290 km, nazadnje bil tu pred 15 leti in sem navdušen..., ... Kalce - Postojna - Lokev - Tomaj - Komen - Štanjel - Vipava - Col - ... ... po današnjem dnevu nisem več prepričan, da so Zasavje res najlepše... skalar36, Matej207, RobiRoberto in 24 others 25 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha X Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 On 4/7/2018 at 2:41 PM, Erik99 said: Lajf...,vtiskujem Dolensko... Kje pa imajo tele dobro postrvi? C eagle in Grut 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik99 Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 4 minutami, Miha X pravi: Kje pa imajo tele dobro postrvi? Neko jezero pri Brestanici, gostilna Ribnik, lep okoliš... Grut, Kawalir, Kor13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Ker sem lani izpustil najlepši del sezone, letos doprinašam. Zato se vozim vsak dan . ŠK. Loka-Lučine-Planina-Butajnova- Polhovgradec-Črni Vrh nad Pol. Gr.-nazaj v dolino skozi petačov graben- Sv. Ožbolt-Dolina Hrastnice- ŠK Loka. Kdor ima podoben motor priporočam te lokacije, so zelo lepe prevozit. Izgubiti se ne moreš, ker skoraj vsaka cesta pripelje v neko naselje. Cest je pa ogromno. Za videt noje, ne rabiš it z Šerugo v Afriko, jih ima nekdo v butajnovi . Kjer je tudi bivša proga za motokros, kjer se je marsikdo okužil z motorizmom. Na Sv. Ožboltu se razprostre najlepši razgled nan ŠK. Loko, Kranj, Škofjeloško hribovje in preostali del prelepe Gorenjske. notranc, dr.looney, markII in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Fajn je blo Quest, Ella, notranc in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Danes sem se odpeljal na morje pogledat, če je še tam kjer mora bit. No morje je še vedno namestupot do morja pa fenomenalna kar prehitro je bilo konec dneva pa vseeno 606 prelepih kilometrov Matej207, C eagle, Janezs in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava matjaz67 Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Danes pa spet na primorsko. Najprej navijat za bolšo polovico na Istrskem polmaratonu, potem pa postanek na Socerbu in mimo Lipice in Sežane do doma. Skupaj letos preko tisoč km. Akito, Keiko, Matej207 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tjažo Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 4 urami, sesir pravi: Men sistjana kul...na levi kafiči,desno marina..za marino kamnit nasip skal...glih za skočit not...zdaj za kafiči neko naselje postalo...cene stanovanj pa koper *4+ Bom naslednijc se zares ustavil. Grem večkrat v sezono mimo. Drugače pa je to Sesljan!! Buči, buči morje adrijansko! (Simon Jenko) sesir in C eagle 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tjažo Objavljeno April 8, 2018 Deli Objavljeno April 8, 2018 pred 1 uro, skalar36 pravi: Ker sem lani izpustil najlepši del sezone, letos doprinašam. Zato se vozim vsak dan . ŠK. Loka-Lučine-Planina-Butajnova- Polhovgradec-Črni Vrh nad Pol. Gr.-nazaj v dolino skozi petačov graben- Sv. Ožbolt-Dolina Hrastnice- ŠK Loka. Kdor ima podoben motor priporočam te lokacije, so zelo lepe prevozit. Izgubiti se ne moreš, ker skoraj vsaka cesta pripelje v neko naselje. Cest je pa ogromno. Za videt noje, ne rabiš it z Šerugo v Afriko, jih ima nekdo v butajnovi . Kjer je tudi bivša proga za motokros, kjer se je marsikdo okužil z motorizmom. Na Sv. Ožboltu se razprostre najlepši razgled nan ŠK. Loko, Kranj, Škofjeloško hribovje in preostali del prelepe Gorenjske. Jaz sem se vozil danes popoldne po delu te poti. Ljubljana - Horjul - Vrzdenec - Lučine - Gorenja vas - Škofja Loka - Kranj - Vikrče - Ljubljana! Ena stotka pred vecerjo! P.S. Špura Vrzdenec do Lučin me vedno znova navduši, predvsem del kjer so snemali video za Ferrari Portofino skalar36 in Ella 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matej207 Objavljeno April 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 8, 2018 Bibinje-Karlobag-Postojna-Lj-Ptuj... 498km in zaključen vikend z 900km sladkimi km... Še slike... J.a.m.e.s, Dark, MiNa in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Rey Objavljeno April 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 9, 2018 Koper - Sežana - Štanjel -N.Gorica - Most na Soči - Idrija - Kalce - Postojna - Koper. Skupaj 265km. Na Krasu in Goriškem skoraj nič motoristov...Kalce - Postojna pa sem vozil samo z eno roko k vas je bilo toliko za pozdraviti Schultz, RobiRoberto, Keiko in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno April 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 9, 2018 Danes seme se vozil po Idrijskem hribovju. Do Žiri nič posebnega. Potem smer Logatec, nekje vmes se zavije za Zavratec, tam se pa vsa zabava začne. Iz Zavratca v Idrijo iz Idrije na Vojsko. Tukaj je zeloo zanimiva cesta, zeloo strma, ki se potem nadaljuje v Zg. Trebušo-Sp. Trebušo. Ta del ceste je res slikovit, zelo podoben Trenti-Bovcu. Tukaj se res splača peljati, kdor ima rad hribovit-gorat svet. Nato sem iz Dol. Treuše nadaljeval na Oblakov vrh , Kanomlja in potem spet nazaj v Idrijo. Iz Idrije Proti Cerknem, vmes se zavije za Otalež in prideš ven na Sovodnju. Vmes je nekaj malega makedama. Cesta solidna. Se jo da odpeljat z vsakim turer motorjem in se res splača ker je precej lepot za videt. Slike ne prikažejo kar vidi oko in um, so pa za pokušino, če koga premami :D. PRIPOROČAM! J.a.m.e.s, Grut, Erik99 in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno April 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 9, 2018 Nedeljski ftisi...sooooooooooooooooooooooooo....303 km.... Iz Postojne du rid vozila za Keiko (šele na klančku prot klopcam na ridah naju je spustila naprej),prou uživala sva ob gledanju rit-mičnih akrobacij bočnih mišic... dr.looney, Ella, notranc in 9 others 4 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 53 minutami, maiden pravi: Nedeljski ftisi...sooooooooooooooooooooooooo....303 km.... Iz Postojne du rid vozila za Keiko (šele na klančku prot klopcam na ridah naju je spustila naprej),prou uživala sva ob gledanju rit-mičnih akrobacij bočnih mišic... brez slik bočnih mišic ne vela DAMI34, Matej207, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 9, 2018 šobota: Wajdušna-Zavratnica-Pakla........braaap, braaap ožemanje gasa, polaganje, martinčkanje čča 300km nedelja: Pakla-bruhanje pred Karlobagom, bruhanje po Karlobagu 2x, manj ožemanja gasa, previdno skozi Senj-Wajdušna čča 300km Ftisi, nebeško z izjemo bruhanja in sobote zvečer, ko je v pakli padu mrak na oči. Neprecenljivo. Slik ni, so v Jadranki Grut, Schultz, Janezs in 15 others 8 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 20 minutami, notranc pravi: brez slik bočnih mišic ne vela a misliš,da sem jest kaskader..že tko so mi sline tekle pu brad,a zdej nej pa še fotkiča išem... dr.looney, Ninč., Quest in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 26 minutami, DAMI34 pravi: šobota: Wajdušna-Zavratnica-Pakla........braaap, braaap ožemanje gasa, polaganje, martinčkanje čča 300km nedelja: Pakla-bruhanje pred Karlobagom, bruhanje po Karlobagu 2x, manj ožemanja gasa, previdno skozi Senj-Wajdušna čča 300km Ftisi, nebeško z izjemo bruhanja in sobote zvečer, ko je v pakli padu mrak na oči. Neprecenljivo. Slik ni, so v Jadranki @DAMI34 čaki mal, nekaj tle ne štima. Pišeš o mraku, ki ti je padel na oči, ampak, ko smo bli pri Dinkotu so se ti pa očke kar lepo svetile DAMI34, Kor13, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 5 minutami, notranc pravi: @DAMI34 čaki mal, nekaj tle ne štima. Pišeš o mraku, ki ti je padel na oči, ampak, ko smo bli pri Dinkotu so se ti pa očke kar lepo svetile kontraefekt maj frend, čist kontraefekt Fajn smo se meli, kljub luknjam v spominu notranc in GO_Tomi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 9, 2018 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 7 minutami, notranc pravi: očke kar lepo svetile ...sam vidu ni pa neč . DAMI34, notranc in Mavti 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 Pravkar, MiNa pravi: ...sam vidu ni pa neč . prjatu, tudi tebi so se očke svetile MiNa in notranc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: nedelja: Pakla-bruhanje pred Karlobagom, bruhanje po Karlobagu 2x, manj ožemanja gasa, previdno skozi Senj-Wajdušna čča 300km Klapp helme je zakon DAMI34, notranc, XTR in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 4 urami, maiden pravi: a misliš,da sem jest kaskader..že tko so mi sline tekle pu brad,a zdej nej pa še fotkiča išem... Zato pa so raznorazne kamere Problem je ko jo imaš izven dosega roke montirane kot jaz Grut in notranc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno April 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 9, 2018 pa da naute sam vi Mavti, Tjažo, Keiko in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se