Popularna objava Roman AT Objavljeno Januar 21, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 21, 2018 Od včerej ... ni pihalo ... lepi kilometri ... Lj. - Logatec - Postojna - Solkan - Postojna - Lj. Spznal Roka v Solkanu ... vozi enak motor. mladench, Schultz, Miha X in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Januar 22, 2018 Deli Objavljeno Januar 22, 2018 (popravljeno) Ob 1/21/2018 ob 10:57, DAMI34 pravi: Nisem bil edini na bajku kljub brrrr. Sicer pa na nejkedu se ful pozna če počasi kruzaš med vasicami pa paseš radovednost. Tja do 80km/h sploh ne zazebe Sem tudi sam videl včeraj enega Polanca pri nas na motorju, kljub konjem je šlo počasi. Zjutraj sem pred hišo na asfaltu speljal z avtom, pa so mi pogonska kolesa podrsala zaradi slane na tleh. Dokler bo imel Blegoš belo kapo, bo še zeblo. Popravljeno Januar 22, 2018. Popravil amateur dodal tekst skalar36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava fishy Objavljeno Januar 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 22, 2018 uciri prva letos! izvzemsi pot s servisa dmou sou pogledat n obalo, ce je kej bl toplo ku v dolini, ma ni glih blo, je bil pa sonck, tko da ni nekga trplenja ni blo socerb mam tud v spominu kot soncen kraj moped usran, skocu se do pralnice in dmou malo naokoli cist mopi, pa se v soncnem zahodu uzival dns pa se zgubljal v grgarju tud hldno hotu se do nekega mlina pridet, se sou mal offroada, ma pr teh temperaturah in ksni uri, je blo bl pametno se obrnt pa jt dmou za nazaj ze po tmi ni se cutit neke pomladi, ma usaj srbi n vec tolk hitrii, skalar36, DXR16 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Januar 22, 2018 Deli Objavljeno Januar 22, 2018 Ob 1/21/2018 ob 16:52, GO_Tomi pravi: Brez fotk, k je tolk zeblo u ročice, da še kafeta nism použiu ... A nima Transalp veterne zaščite za roke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Januar 22, 2018 Deli Objavljeno Januar 22, 2018 1 hour ago, amateur said: A nima Transalp veterne zaščite za roke? Ma. Samo jst nism mel pameti taprave s sabo, pa nism mel zimskih rokavic ... Wakasaki in Roman AT 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Januar 22, 2018 Deli Objavljeno Januar 22, 2018 pred 1 uro, GO_Tomi pravi: Ma. Samo jst nism mel pameti taprave s sabo, pa nism mel zimskih rokavic ... Ja a nimaš vse u mopedu? ... sam zamenjaš ... poletne dol pa zimske gor ... ti nism nč fouš ... če zebe v roke in noge ... ni ga za srat GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Januar 23, 2018 Deli Objavljeno Januar 23, 2018 pred 15 urami, GO_Tomi pravi: Ma. Samo jst nism mel pameti taprave s sabo, pa nism mel zimskih rokavic ... Se pravi da je žena zamočila, ko ti ni dala rokavic v/na motor. GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Januar 23, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 23, 2018 Kratko a sladko Lp, notranc skalar36, DAMI34, igc1 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Januar 23, 2018 Deli Objavljeno Januar 23, 2018 pred 20 urami, fishy pravi: uciri prva letos! izvzemsi pot s servisa dmou sou pogledat n obalo, ce je kej bl toplo ku v dolini, ma ni glih blo, je bil pa sonck, tko da ni nekga trplenja ni blo socerb mam tud v spominu kot soncen kraj moped usran, skocu se do pralnice in dmou malo naokoli cist mopi, pa se v soncnem zahodu uzival dns pa se zgubljal v grgarju tud hldno hotu se do nekega mlina pridet, se sou mal offroada, ma pr teh temperaturah in ksni uri, je blo bl pametno se obrnt pa jt dmou za nazaj ze po tmi ni se cutit neke pomladi, ma usaj srbi n vec tolk Za tale potopis bi pa jaz rabil prevod. basbas in Rey 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Januar 23, 2018 Deli Objavljeno Januar 23, 2018 Ob 22/01/2018 ob 19:00, fishy pravi: uciri prva letos! izvzemsi pot s servisa dmou sou pogledat n obalo, ce je kej bl toplo ku v dolini, ma ni glih blo, je bil pa sonck, tko da ni nekga trplenja ni blo socerb mam tud v spominu kot soncen kraj moped usran, skocu se do pralnice in dmou malo naokoli cist mopi, pa se v soncnem zahodu uzival dns pa se zgubljal v grgarju tud hldno hotu se do nekega mlina pridet, se sou mal offroada, ma pr teh temperaturah in ksni uri, je blo bl pametno se obrnt pa jt dmou za nazaj ze po tmi ni se cutit neke pomladi, ma usaj srbi n vec tolk Ti moraš biti pa nekje blizu nas...po govorici sodeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Januar 24, 2018 Deli Objavljeno Januar 24, 2018 On 22. 1. 2018 at 7:00 PM, fishy said: hotu se do nekega mlina pridet Za vse stare mline, k jih poznam tm okoli, tale Aprilia ni najbolj primerna ... Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fishy Objavljeno Januar 24, 2018 Deli Objavljeno Januar 24, 2018 3 hours ago, GO_Tomi said: Za vse stare mline, k jih poznam tm okoli, tale Aprilia ni najbolj primerna ... sm opazu ja sm prsu mal naprej od tistga malega jezerca na slatni sam ker nism niti vedu kje tocno je ta mlin, sm se mal naprej od cebelnjaka obrnu iskal sm pa grbanjev mlin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Januar 24, 2018 Deli Objavljeno Januar 24, 2018 Najboljš da moped pustiš na robu Grgarja pa skozi Ranjeke gor vodno peške. Al pa szi kwolom. Pa boš vse najdu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Januar 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 24, 2018 Cerkev v Fojani osvetljujejo z posebnimi reflektorji, ki so poleg tega še opremljeni z zaslonkami, da svetloba ne moti nočnih živalic. Med Fojano in Barbano Nadiža v Čedadu pod Hudičevim mostom ... ... in kaj je imel nekdo povedati o Čedadu Srebajoč kafe sem bil miren, saj sem motorin prepustil v varstvo Juliju Cezarju Stolp v Gojačah Precej ovinkastih 85 km, glih prou, da sem lepo prebavu kosilo Kawl, Keiko, Erik99 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 24, 2018 Deli Objavljeno Januar 24, 2018 Stolp v Gonjačah verjetno, Gojače so v vipavski dolini, blizu Črnič tomaz69 in Roman AT 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Januar 24, 2018 Deli Objavljeno Januar 24, 2018 1 hour ago, DAMI34 said: Stolp v Gonjačah verjetno, Gojače so v vipavski dolini, blizu Črnič Jamaste prou. So se mi še roke tresle od motorja ... Frenk 67 in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Januar 27, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 27, 2018 Zapeljem se do Črnega kala tam pa en kup starodobnikov Evo prva furca nad 100 km letos. Lp, notranc skalar36, MiNa, fazerčk in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Januar 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2018 Prvih 100km to leto. sohen, Ella, notranc in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2018 Manjkalo mi je mopetka mladench, Ella, Janezs in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2018 Pa še mal... Quest, VS800, hitrii in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Januar 28, 2018 Deli Objavljeno Januar 28, 2018 @DAMI34Občudujem te...pa danes ni bilo ravno toplo, no...pri nas je kazal termometer 8stopinj C. Vsem ki se vozite vam privoščim in hkrati takooo zavidam! *...zej pa brskam po trgovinah za zimsko moto opremo...ne morm več čakat na pomlad...* sohen, Roman AT in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2018 Deli Objavljeno Januar 28, 2018 pred 1 minuto, Ella pravi: @DAMI34Občudujem te...pa danes ni bilo ravno toplo, no...pri nas je kazal termometer 8stopinj C. Vsem ki se vozite vam privoščim in hkrati takooo zavidam! *...zej pa brskam po trgovinah za zimsko moto opremo...ne morm več čakat na pomlad...* bilo je več kot 8C, mislim ,da skoraj najtopleje letos. VS800 in sohen 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno Januar 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2018 (popravljeno) Dobro, potem se moram v toplejše kraje preseliti...bo lažje Še peš mi je bilo mraz...je bil pa razgled čudovit! Popravljeno Januar 28, 2018. Popravil Ella DAMI34, Janezs, hitrii in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roman AT Objavljeno Januar 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2018 (popravljeno) Štartal ob okol 11 ure. LJ-Postojna-Ilirska Bistrica-Senj in enako nazaj. Z AT prvič v žuvljenju na jadranki. Vredno vsakega kilometra. Popravljeno Januar 28, 2018. Popravil Roman AT DXR16, Ella, Miha X in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno Januar 30, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 30, 2018 (popravljeno) Spet se malo oglašam po dolgem času. Saj se vozim, samo pišem bolj malo. Izkoristil sem megleno nedeljo in se odpravil proti Tolminu na obisk k Tigrotu. Ob 13:20, ko sem šel od doma, je bila v kotlini še megla, ki se je spucala šele malo pred Logatcem. Sledila je samo še uživancija, občasno prekinjena z mokro cesto na nekaterih senčnih predelih. Po obisku sem se ob 16:20 odpeljal domov, da me ne bi prekmalu ulovila noč in še več odsekov vlažne ceste. Nabralo se je lepih 220000 metrov. slike: 1-3: akumulacijsko jezero 4: kanta 5: grič nad Tolminom 6: usrano tihožije Popravljeno Januar 30, 2018. Popravil trebor Scarabeo 500, skofk, Joker in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se