Ella Objavljeno Januar 31, 2018 Deli Objavljeno Januar 31, 2018 @treborjezero na Mostu na Soči so izpraznili...izgleda res bogo... Drugače pa lep izlet! trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 8, 2018 Nadvse kulturno notranc, Schultz, DXR16 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 10, 2018 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2018 Blagor vam iz "Kalifornije".... Ninč., SuNa, sesir in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 10, 2018 Deli Objavljeno Februar 10, 2018 pred 35 minutami, MiNa pravi: Blagor vam iz "Kalifornije".... dans je tudi Kalfornija z dodatkom burjice Roman AT, sesir, MiNa in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Februar 10, 2018 Deli Objavljeno Februar 10, 2018 (popravljeno) pred 8 urami, DAMI34 pravi: dans je tudi Kalfornija z dodatkom burjice Ja sej ... mene mine vse skupaj, ko zjutraj skoz okno pogledam ... preden si kufe skuham ... kaj bi se matral, če mi vse dol pade ... še preden sem pomislil ... da bo nekak stalo Popravljeno Februar 10, 2018. Popravil Roman AT DAMI34 in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 11, 2018 Deli Objavljeno Februar 11, 2018 Ob 22. 1. 2018 ob 19:00, fishy pravi: dns pa se zgubljal v grgarju tud hldno Kje pa je to Grgar? A tule trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fishy Objavljeno Februar 11, 2018 Deli Objavljeno Februar 11, 2018 1 hour ago, Wakasaki said: Kje pa je to Grgar? tako je, ta Grgar ta spomenik pa je tule... Wakasaki, Ella in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno Februar 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 11, 2018 kofi rejser kaj pa druzga .. lep sončen povratek domov ... VS800, igc1, Janezs in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Februar 12, 2018 Deli Objavljeno Februar 12, 2018 On 11. 2. 2018 at 2:12 PM, Wakasaki said: Kje pa je to Grgar? Cesta Grgar - Grgarske ravne je (bila) homologirana za rally. Tam smo v 90' ih organizirali kar nekaj gorsko hitrostnih dirk. Tipično sem stal na prvem ovinku in mahal z zastavami, če je blo treba Wakasaki, Ella, sesir in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2018 Deli Objavljeno Februar 12, 2018 pred 1 minuto, GO_Tomi pravi: Cesta Grgar - Grgarske ravne je (bila) homologirana za rally. Tam smo v 90' ih organizirali kar nekaj gorsko hitrostnih dirk. Tipično sem stal na prvem ovinku in mahal z zastavami, če je blo treba in vsem, ki jih ne moti malce lepega makedama se splača potegnit še na Lokve in na Predmejo. Vmes je ledeniška jama, od kjer so tovorili led za Rim, možnost je zavit še do koče na Čavnu in med drugim se s Predmeje spustit v dolino (Ajdovščina) po (vsaj nekaj revij je tako ocenilo), najlepši slovenski cesti. Roman AT, Ella, Wakasaki in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 12, 2018 Deli Objavljeno Februar 12, 2018 (popravljeno) pred 36 minutami, DAMI34 pravi: in vsem, ki jih ne moti malce lepega makedama se splača potegnit še na Lokve in na Predmejo. Vmes je ledeniška jama, od kjer so tovorili led za Rim, možnost je zavit še do koče na Čavnu in med drugim se s Predmeje spustit v dolino (Ajdovščina) po (vsaj nekaj revij je tako ocenilo), najlepši slovenski cesti. zapisano Popravljeno Februar 12, 2018. Popravil Wakasaki sesir, GO_Tomi in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Februar 12, 2018 Deli Objavljeno Februar 12, 2018 1 hour ago, Wakasaki said: zapisano Če pa kej ne vješ, pa prašej Wakasaki, DAMI34 in sesir 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Februar 13, 2018 Deli Objavljeno Februar 13, 2018 Ob 12. 2. 2018 ob 19:54, GO_Tomi pravi: Če pa kej ne vješ, pa prašej Zmenjeno sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Februar 15, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 15, 2018 Po skrbnem proučevanju zemljevida in posvetovanju z domačini sem sestavil traso Do tle. Zdej pa nazaj. Visoko nad Trstom Po desni dol, po levi nazaj. Olje premešano Lepih 200, na začetku precej hladnih. Mavti, igc1, tomaz69 in 24 others 25 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Februar 16, 2018 Deli Objavljeno Februar 16, 2018 @GO_Tomitudi za "harico" je mraz...na sončku pri miru še gre, ma ko zapiha...dio boh...svaka čast, lep izlet! Sem pa danes videla okoli 14.ure motorista na soški...šla nasproti z avtom, mi je kar srce zaigralo! (in skoraj da odbijač, ker sem se za las izognila ograji v katero bi skoraj zapeljala ker sem morala v motorista zijat...)... še malo pa bo pomlad... notranc, GO_Tomi, Wakasaki in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 18, 2018 Uf kere ceste, mi2 pa v avtu. Ampak nagonsko sva pozdravljala vse motoriste, vse tri ki sva jih videla danes In nisva zdržala, sposodila sva si neke ropotuljice in šla pozdravit lokalni klub fuerteventura. Ju3 pa na beach buggije maus, solorider, Alesh in 20 others 21 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marcel-F Objavljeno Februar 18, 2018 Deli Objavljeno Februar 18, 2018 23 minutes ago, DAMI34 said: Uf kere ceste, mi2 pa v avtu. Ampak nagonsko sva pozdravljala vse motoriste, vse tri ki sva jih videla danes In nisva zdržala, sposodila sva si neke ropotuljice in šla pozdravit lokalni klub fuerteventura. Ju3 pa na beach buggije Kmet je čist poletn.Dami je pa zgleda bolj navajen na mrzlo burjo,al kako? Uživejta. DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jan c84 Objavljeno Februar 19, 2018 Deli Objavljeno Februar 19, 2018 Bravo!! Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 22, 2018 Po dolgem času se vam malo oglasim ,da vas pogrejem s fotografijami ,ker baje ,da imate veliko snega. Oglašam se vam iz Kanarskih otokov ,točno iz otoka Fuerteventura ,kjer sem se poročil Prisilim se v jutranji kardio na plaži. Božansko,plaža,kilometri mivke in turkizne barve morja me pomirjajo in polnijo s pozitivno energijo. Zajtrk ,kot običajno ,jajca,pršut,sir. Potem se z Damijan Bajec-Dami spogledava in takoj veva,da je danes dan za oktane jbg brez tega ne gre. Sposodiva si štirikolesnike in pičiva po otoku,večinoma potke makedam in neobljudene plaže. Tega drugače na Fuereventuri ne počnite,saj je strogo prepovedano a prav to mi je gušt. Ne prenesem ,da mi govorijo kaj ne smem ,saj ko sem bil mali sem mislil ,da mi je ime Nesmem ....sem znal tudi TV razstavit Ko vidiš te razglede ti srce zaigra,res je lepo. Po 5urah sva imela polno kapo tega kljuseta,bolele so me roke,križ.......skratka bolje ,da vam naštejem kaj me ni bolelo .....podstrešje.....vrjetno imam zaradi vakuma prednost pred drugimi, ker men je fajn ,druge boli.. Vedno sem bil mnenja,kdor špara jezik je revež ,me pa včasih ta jezik ,kar fino tepe ,a sem bolj trde sorte ... Skratka imeli smo se ludooo. Še ena država njen otok ,kjer res vse delajo,da izboljšajo pretočnost prometa in varnost. Otok je posejan z krožnimi križišči,ki že sami po sebi umirajo promet,radarjev ni,policaji redki in še tisti pasivni ,gradi se prometna infrastruktura itd čisto nasprotje našem Slovenijastanu ,kjer se v prometno infrastrukturo ne vlaga nič,namesto tega kupujejo čedalje sposobnejše radarje, za varnost pa poskrbijo dobro skriti redarji in policaji v grmih......res so izgubili kompas! Otok je raj za kajtarje,deskarje ,motoriste ,sploh enduraše,fantastične piste in prelepi razgledi . Še se bom vrnil ,samo ,da naumim kako spravit sem motor ,čim ceneje. Damijan pa bo poskrbel za premikajoče slikice . Lp Akito, MiNa, skalar36 in 35 others 35 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 22, 2018 Deli Objavljeno Februar 22, 2018 kaj je to jutranji kardio? nekaj s srcem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 22, 2018 pred 8 minutami, Snecer pravi: kaj je to jutranji kardio? nekaj s srcem? To je nekaj, če člouk ne more spat Dej gaaaas!!! VS800, izibajker, bojc84 in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 22, 2018 Deli Objavljeno Februar 22, 2018 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: To je nekaj, če člouk ne more spat a štirkolesniki velajo p.s. to pišem ker sm mau fouš, vendar vam iz srca prvošm VS800, sesir, DAMI34 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2018 Deli Objavljeno Februar 22, 2018 pred 2 minutami, maus pravi: a štirkolesniki velajo p.s. to pišem ker sm mau fouš, vendar vam iz srca prvošm Veljajo, če se znaš čez ovinke po dveh gumah vozit Evo sm priča, kmet je po dveh bluzil V Sloveniji si pa plug spredaj montiraš pa Vela. DXR16, VS800, Kmet2 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno Februar 22, 2018 Deli Objavljeno Februar 22, 2018 Čestitam za ta korak. Ampak Kmet, ko sem opis bral, sem mislil, da si se poročil z Damijanom Bajec-Dami. Še dobro, da si eno sliko prilepil, kjer se vidi, kako je na stvari. J.a.m.e.s, bosa, DAMI34 in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Februar 22, 2018 Deli Objavljeno Februar 22, 2018 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Oglašam se vam iz Kanarskih otokov ,točno iz otoka Fuerteventura ,kjer sem se poročil Predpostavljam, da to ni fotomontaža in če je res, čestitke ob tem velikem dogodku za oba. Kar se pa tiče prduljce, a je to velikost 50 cm3 ali manj? Zima je pri nas in se bo še zaostrila. Dva dni tekel na Rogli s smučmi, -8°C in močan vzhodnik na odprtem (ne v gozdu), na progi tudi do pol metra zametov - prava Sibirija. Zamisli si, kako je šele na Vipavskem! Kar doli ostanite, na toplem, če imate čas! DAMI34, RobiRoberto in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se