Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2018 Deli Objavljeno Februar 22, 2018 Pravkar, amateur pravi: Predpostavljam, da to ni fotomontaža in če je res, čestitke ob tem velikem dogodku za oba. Kar se pa tiče prduljce, a je to velikost 50 cm3 ali manj? Zima je pri nas in se bo še zaostrila. Dva dni tekel na Rogli s smučmi, -8°C in močan vzhodnik na odprtem (ne v gozdu), na progi tudi do pol metra zametov - prava Sibirija. Zamisli si, kako je šele na Vipavskem! Kar doli ostanite, na toplem, če imate čas! Ni fotomontaža! Prduljice so 250ccm ,ni nekaj ,se pa da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 22, 2018 pred eno uro, mato295 pravi: Čestitam za ta korak. Ampak Kmet, ko sem opis bral, sem mislil, da si se poročil z Damijanom Bajec-Dami. Še dobro, da si eno sliko prilepil, kjer se vidi, kako je na stvari. Stari, blizu je blo, sam je moja mela nekaj pripomb, predvsem pa... preveč sva si podobna, pa se ne bi obneslo. Se pa mava kljub vsemu rada...še vedno. Tule so pa glavne krivke, da se ni obneslo Kmet2, C eagle, Ninč. in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Februar 23, 2018 Deli Objavljeno Februar 23, 2018 Čestitke mladoporočencema! Odlično lokacijo sta izbrala, pa še v družbi prijateljev sta...malo romantike, malo zabave in veliko lepih dogodivščin, hihi - uživajte kolikor se da! *pri nas je polarno,ne hodite še sem. Če bom en dan pingvine videla, me sploh ne bo čudilo... DAMI34, Kmet2 in Erik99 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno Marec 4, 2018 Deli Objavljeno Marec 4, 2018 Ob 3. 1. 2018 ob 17:23, DAMI34 pravi: ..... ..... Ti imaš pa hud stroj, hudiča Ampak se tole verjetno pelje čisto drugače od SX, kajne? Se mi zdi, da sediš bolj v unduro stilu, ali se motim? Serijska oprema je izjemna, cena pa žal tudi. Hotel sem te vprašati, kje si kupil svojega, ker sam na netu nisem našel nobene slovenske trgovine, da bi si ga malo ogledal. Ne vem zakaj imam občutek, da se ti po SX-u prav nič (več) ne kolca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Marec 4, 2018 Deli Objavljeno Marec 4, 2018 29 minutes ago, Kawalir said: Ti imaš pa hud stroj, hudiča Ampak se tole verjetno pelje čisto drugače od SX, kajne? Se mi zdi, da sediš bolj v unduro stilu, ali se motim? Serijska oprema je izjemna, cena pa žal tudi. Hotel sem te vprašati, kje si kupil svojega, ker sam na netu nisem našel nobene slovenske trgovine, da bi si ga malo ogledal. Ne vem zakaj imam občutek, da se ti po SX-u prav nič (več) ne kolca... Imaš pa tudi temo o KTM servisih... začni uporabljati iskalnik (zgoraj desno) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2018 Deli Objavljeno Marec 4, 2018 pred 34 minutami, Kawalir pravi: Ti imaš pa hud stroj, hudiča Ampak se tole verjetno pelje čisto drugače od SX, kajne? Se mi zdi, da sediš bolj v unduro stilu, ali se motim? Serijska oprema je izjemna, cena pa žal tudi. Hotel sem te vprašati, kje si kupil svojega, ker sam na netu nisem našel nobene slovenske trgovine, da bi si ga malo ogledal. Ne vem zakaj imam občutek, da se ti po SX-u prav nič (več) ne kolca... XTR je povedal vse in kar sem jaz imel za povedati (tudi primerjave z SXom) sem napisal v temi superduke 1290. ps. Seles ima enega na zalogi kar vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2018 Ma prou en mičken orgazem Keiko, IF7, MiNa in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 9, 2018 Deli Objavljeno Marec 9, 2018 pred 43 minutami, DAMI34 pravi: Ma prou en mičken orgazem Ti se praktično celo leto voziš . Jaz sem ga po štirih mesecih zoper videl in zajahal od garaže do parkinga, a si predstavljaš mravljince org...........e. MitcH', Ella, sohen in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 9, 2018 Deli Objavljeno Marec 9, 2018 pred 2 urami, Scarabeo 500 pravi: Ti se praktično celo leto voziš . Jaz sem ga po štirih mesecih zoper videl in zajahal od garaže do parkinga, a si predstavljaš mravljince org...........e. ti si mel verižnega sohen in Scarabeo 500 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Rey Objavljeno Marec 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 9, 2018 Koper - Postojna - Koper Sam samcat na kafeju na OMWju Skupaj max 200m vode na cesti pa čisto usran motor Schultz, bajkr88, apirko in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 10, 2018 Deli Objavljeno Marec 10, 2018 Današnji vtis. Nova zadnja guma. Zaenkrat so fajn občutki. V Vuzenici srečal enega z 07 ali 09 Yamaho. Predrzneš, se voziš v takšnem mrazu. Scarabeo maus, Ella, XTR in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno Marec 10, 2018 Deli Objavljeno Marec 10, 2018 3 minutes ago, Scarabeo 500 said: Današnji vtis. Nova zadnja guma. Katera guma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 10, 2018 Deli Objavljeno Marec 10, 2018 pred 1 minuto, Kawalir pravi: Katera guma? Pireli scorpion trail 2. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Marec 10, 2018 Deli Objavljeno Marec 10, 2018 (popravljeno) 19 minutes ago, Kawalir said: Vsekakor nisem zato, da se smetijo teme, težava je le, ker (še) ne znam prestaviti zapisa v drugo temo, še manj pa recimo citirati tebe v temi A in objaviti to v temi B. Sem gledal po navigaciji v oknu, v katerem pišem tekst, pa nekako ne vidim te možnosti, zato sem mislil, da to lahko naredi samo admin. V zgornjem desnem kotu objave imaš ikonco "share this post" (poleg report post). Kopiraš povezavo in prilepiš v ustrezno temo. Za omenjanje pa pred uporabniško ime dodaj @. @Kawalir Zaključiva to smetenje teme, nadaljuj v kategoriji http://motosvet.com/tabla/forum/3-o-motosvetu-forumu-predlogi-pripombe-pohvale/ Popravljeno Marec 10, 2018. Popravil XTR Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 10, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 10, 2018 Prvi vtisi po petih mesecih doma sem moral fajn oprat... mladench, maxiscooter, markII in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno Marec 11, 2018 Deli Objavljeno Marec 11, 2018 @Snecer, kaj je to za en app? tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava XTR Objavljeno Marec 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 11, 2018 Za motor menda še ni. Ja nč, bom pa s skuterjem odprl sezono.... Vtiskal in vriskal od veselja Nebeško ... (Nebesa nad Šentrupertom) P.s.: Oprijema je več kot dovolj, je še vse posuto s peskom. Janezs, DAMI34, DXR16 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 11, 2018 Ja danes je nujno bilo treba it tankat,pogledam skozi okno pa pada dež in nasploh turobno na kvadrat ampak nujno je nujno.Skok v motocote in gasa ,pa razmišljam med vožnjo ,da imamo pri nas še zimski bencin torej tankat nekam tja kjer že imajo pomladni bencin.Ti hec. kar gredoč sem v Mariboru tu bom tankal,prodajalec zasveto trdi, da imajo frišni pomladanski bencin pa dežja tudni tukaj ..Natankam ja zdaj pa domov pa ratam umes lačen in skočim še naTrojane po krofe,tam pa vrsta čez vrata sem že mislil, da kaj zastonj delijo.Vržem krofe pod zic in domov, umes sem še meglo najdel .Ja nič fajn je blo Domov sem prišel usran kot pujs sam bencin imam pafrišenpomladanski Miha X, Janezs, Quest in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Marec 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 11, 2018 (popravljeno) Včasih pride, da si rečeš: "Boli me đoko, če je zunaj še sneg, pa pesek, pa mokra cesta, pa sol, pa posran motor bo, pa sto in en drugih razlogov, zakaj se ne bi peljal.....!" Minilo je skoraj osem mesecev od moje zadnje vožnje...klik..... in kljub relativno nizki temperaturi, mi je bilo danes prijetno toplo pri srcu, saj sva se z mojim dobrim starim modrim prijateljem končno spet vrnila na cesto, pa čeprav je bila kilometrina zanemarljivo majhna. Ampak tudi ta šteje! Mater je pasalo Skalaprava is back on track! Popravljeno Marec 11, 2018. Popravil skalaprava XTR, ftp, DAMI34 in 31 others 30 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Marec 11, 2018 Deli Objavljeno Marec 11, 2018 Welcome back skala DAMI34, skalaprava, Quest in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 11, 2018 Deli Objavljeno Marec 11, 2018 pred 5 minutami, mladench pravi: Welcome back skala Se pridružujem notranc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2018 Deli Objavljeno Marec 12, 2018 pred 12 urami, mladench pravi: Welcome back skala jadranka nas čaka skalaprava 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava yazzy Objavljeno Marec 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2018 (popravljeno) Prvi kilometri letos. MB - Lenart - Ptuj - Slovenska Bistrica - MB. Ceste OK. Srečal nisem niti enega motorista. Kava pri Gamsu pa obvezna. lp, Yazzy Popravljeno Marec 12, 2018. Popravil yazzy XTR, J.a.m.e.s, Roman AT in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava boych Objavljeno Marec 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2018 V soboto je bila vsakoletna otvoritvena na Pohorje, gledat, če se še da smučat V nedeljo pa malo naokoli in obvezni postanek pri Gamsu v Slovenski Bistrici Temperature med 5 in 13 stopinjami, ceste še umazane in ponekod mokre zaradi taljenja snega ... je pa pasalo malo sprehodit konjičke DAMI34, DXR16, Quest in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Marec 12, 2018 Deli Objavljeno Marec 12, 2018 Ob 10. 03. 2018 ob 16:21, Snecer pravi: Prvi vtisi po petih mesecih doma sem moral fajn oprat... Super ... ampak tm pri srčnem utripu ... si me pa mal ustršu ... Frenk 67 in yazzy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se