amateur Objavljeno Avgust 3, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2018 pred 19 urami, Tedybear pravi: Danes sem raziskoval Šentviško planoto. Vredno vsake minute in vsakega kilmetra Imaš prav, lani zvozil s kolesom, vidiš še več. Si se v Idrijci kaj osvežil?
Tedybear Objavljeno Avgust 3, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2018 Ne, Idrijco, Tolminko, Bačo, Savo, Soro,......že dolgo več ne skačem......težko odmislim, kaj vse se spušča notri..... Ja, to s kolesom me še čaka.......
amateur Objavljeno Avgust 3, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2018 Včeraj so se ženske odločile, da je čas za tradicionalni obisk prjatlov v Lavrečici. Kljub rdečemu alarmu zaradi vročine smo se iz Lučin odpeljali ob 6:30, pavza na OMW v Postojni, na spustu proti morju je že kuhalo, na srečo na mejnem prehodu Dragonja nismo stali več kot 30 sek. V mraku smo na popratku že prevozili Umag, bilo je še vroče, start kasnejši da bi se plohe na celini končale. Se je bliskalo pred nami, le zadnja 2 km do garaže cesta mokra. Motor v garažo, takoj zatem plohica. Akito, Tedybear, ALEŠ M in 1 other 4
Popularna objava C eagle Objavljeno Avgust 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2018 Hawaii beach live... KyoKon, Janezs, Frenk 67 in 14 others 17
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2018 Danes je dan na “Off” in se mi malo... C eagle, Scarabeo 500, J.a.m.e.s in 11 others 10 1 3
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 4, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 Jutranja kavica, vtisi pa še bodo. Zadnja etapa 15 dnevnega potepanja... C eagle, ALEŠ M, Scarabeo 500 in 13 others 16
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 MiNa, Ella, skalar36 in 14 others 17
ProdriveR Objavljeno Avgust 4, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 Že par dni nazaj sem šel meni kar ljubo furco od doma do razdrtega - ajdovščina - col - godovič - logatec - dam. Kratka, sam kr dinamična Me pa zanima, kdaj bojo popravili cesto od razdrtega do podnanosa?? Sem parkrat tolk z jajci u tank prbiu, da pomojem nam več otrok meu DAMI34 in Akito 1 1
Agostini Objavljeno Avgust 4, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 pred 6 urami, Snecer pravi: Skor tko lep kot MZ VS800, Igi Pop in 3nity 1 2
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 skor dlicen, Akito, Xebec in 15 others 18
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 pred 6 urami, ProdriveR pravi: Že par dni nazaj sem šel meni kar ljubo furco od doma do razdrtega - ajdovščina - col - godovič - logatec - dam. Kratka, sam kr dinamična Me pa zanima, kdaj bojo popravili cesto od razdrtega do podnanosa?? Sem parkrat tolk z jajci u tank prbiu, da pomojem nam več otrok meu Slabo kaže, da bodo. Današnji vtis Logarska, slap Rinka, Marija Reka, Hum in ride. izibajker, Scarabeo 500, KyoKon in 23 others 26
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 brezveze je z mzjem in grdo GO_Tomi, Janezs, KyoKon in 22 others 25
Popularna objava Raavi Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 Današnje potepanje po bosni. Velika kladuša, prišli do Ostrožaca, kjer je bila otvoritev đamije (gužva), zavili na grad Ostrožac, kjer smo slučajno naleteli na motozbor, dalje Kostelski buk, Bihač na malco ter čez Plitvička in domov. SuNa, hitrii, KyoKon in 23 others 26
Popularna objava Xebec Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 Samo 1 vtis danes. Use frcafele so tko slikale pol sm pa se jst Aja pa partizan @DinDiin osvobajal Bovc izpod italjanov XTR, MiNa, mladench in 13 others 10 6
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 Pravi dan sem si izbral za pot do Omiša. No vsaj po jadranki nisem niti probal. Akito, C eagle, J.a.m.e.s in 17 others 20
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 4, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 pred 12 urami, MiNa pravi: Jutranja kavica, vtisi pa še bodo. Zadnja etapa 15 dnevnega potepanja... Evo vtise... Ko se po petnajstih dneh in sedmih državah, vrneš v Butale pa delo na cesti. Tale kilometer in pol obnavljajo že cca 3 leta. notranc, ALEŠ M, J.a.m.e.s in 20 others 23
SuNa Objavljeno Avgust 4, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 30 minutes ago, MiNa said: po petnajstih dneh in sedmih državah Dni je bilo res petnajst, držav pa devet. Čez nekatere mejne prehode sva res šla bliskovito hitro ... morda zato napačno štetje? notranc 1
TakeALookAround Objavljeno Avgust 4, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 @Xebec Lepa hehe! Xebec 1
Joker Objavljeno Avgust 4, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Logarska, slap Rinka, Marija Reka, Hum in ride. Bi rekel, da prej Kum... DAMI34, Erik99 in MiNa 2 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 pred 5 minutami, Joker pravi: Bi rekel, da prej Kum... Maš prav, jebeni foun..vedno nekaj po svoje MiNa 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 Hitro,sem vtisno papige, ko je šla naša na bankomat Xebec, Akito, MiNa in 15 others 10 8
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 (popravljeno) Krimml-stan na Tyrol-stanu. Nacionalni park Visoke ture-stan. PS...povsod mi sledijo....... Popravljeno Avgust 4, 2018. Popravil Tedybear Akito, C eagle, Quest in 12 others 7 7 1
Tedybear Objavljeno Avgust 4, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 (popravljeno) The Lakl Rom + unija??? Popravljeno Avgust 4, 2018. Popravil Tedybear SAR-Solo Adventure rider 1
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 4, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2018 pred 15 minutami, Tedybear pravi: Krimml-stan na Tyrol-stanu. Nacionalni park Visoke ture-stan. PS...povsod mi sledijo....... Provociraš. Ob slapu je malo zahladilo in se je bilo potrebno obleči. Črna barva pa lepo vpija sončne žarke. maxxa, MiNa, Quest in 2 others 2 3
Agostini Objavljeno Avgust 5, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 pred 9 urami, MiNa pravi: Ko se po petnajstih dneh in sedmih državah, vrneš v Butale pa delo na cesti. Tale kilometer in pol obnavljajo že cca 3 leta. Si pač zaveden Butalc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se