Popularna objava Erik99 Objavljeno Avgust 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 Danes zaradi vročine že zgodaj zjutraj napolnit baterije za naslednji teden, Trojane - Mozirje - Ljubno - Solčava - Pavličevo sedlo - Železna kapla - Jezersko - Domžale,..., na naši strani navzgor na Pavliča idila, na Avstrijski pa nekaj manj, ogromno spravila hlodovine, posledično na cesti nekaj zemlje, peska, se pa vidi razlika kako znajo v A služiti denar. Kolesarjev milijon, ga nekateri noro gonijo - si komaj kaj hitrejši od njih navzdol proti Jezerskemu... … sedaj pa gledat Brno skalar36, ALEŠ M, MiNa in 16 others 19
Popularna objava hitrii Objavljeno Avgust 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 Prokoško jezero na planini Vranici 1626nm prijetnih 18 stopinj izibajker, KyoKon, skalar36 in 21 others 24
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 brezvezni prelazi in vreme BIF, KyoKon, skalar36 in 27 others 30
Mavti Objavljeno Avgust 5, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 (popravljeno) pred 4 urami, Erik99 pravi: Danes zaradi vročine že zgodaj zjutraj napolnit baterije za naslednji teden, Trojane - Mozirje - Ljubno - Solčava - Pavličevo sedlo - Železna kapla - Jezersko - Domžale,..., na naši strani navzgor na Pavliča idila, na Avstrijski pa nekaj manj, ogromno spravila hlodovine, posledično na cesti nekaj zemlje, peska, se pa vidi razlika kako znajo v A služiti denar. Kolesarjev milijon, ga nekateri noro gonijo - si komaj kaj hitrejši od njih navzdol proti Jezerskemu... … sedaj pa gledat Brno Na flosarski bal si pa pozabu pogledat Popravljeno Avgust 5, 2018. Popravil Mavti
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Avgust 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 Zavratnica defolt, Raavi, Igi Pop in 26 others 29
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 Dost mam Igi Pop, Quest, Scarabeo 500 in 12 others 14 1
Popularna objava Kremenčkovi Objavljeno Avgust 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 Sam, samcat Pa 2 × mimo Maidena . Drugam nisem smel slikat zarad nagecev KARMEN1, Akito, DAMI34 in 17 others 20
Popularna objava Keiko Objavljeno Avgust 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 (popravljeno) Včeraj štart ob 10h od mojih in kar po AC do Nove Gorice, čez Kobarid do Žage, tam gor čez Učjo v Italijo ... Potem naprej čez Tarcento do Artegne ... Od tam naprej na sever in mimo Tolmezza do Ovara, nato že kmalu na zahod in čez dolino ... Viseči zvonik v vasici Prato ... Končno malo bolj sveže in zeleno ... Naprej gor vse do ... Tukaj (da sem šla slikat) najprej desno do ... Malo poziranja Od tam nazaj do križišča in nato v dolino proti jezeru Sauris... Za učke spočit Še malo naprej in še na jez.... Od tam pa desno čez tunel in po cesti čez gozd, kjer sem se spet malo ohladila do ... Nato na drugo stran in v smeri proti Ampezzu, a še prej sem zavila desno in šla po ... Dolini Preone po ozki cestici ... ... mimo neštetih kamnitih kaskad (ki so sicer zdaj večinoma suhe), je pa ob cesti vseeno polno izvirov, tako da sem si lahko natočila vodo ... Čez reko in .... In potem gor v hrib po serpentinah do ... In čez na drugo stran... Čudovito je tam gor! Po tej cesti sem sicer šla prvič, tako da je blo tudi nekaj novega danes Nato naprej v dolino... Ena od zdaj suhih strug ob cesti... S te ceste (na sredini) sem prišla ... In nato nadaljevala naprej do ... Ker sem že bila tam sem se seveda mogla ustavt še pri jezeru Verzegnis ... Od tam pa še do zadnjega jezera včeraj - jezera Cavazzo... In še z druge strani... Od tam nato na jugovzhod - mimo Vidma, Koprive in Gorice, tam čez mejo, še tankat in čez Štanjel in Štorje nazaj domov. Vsega skupaj 480 km Popravljeno Avgust 5, 2018. Popravil Keiko RobiRoberto, Fazer03, skalaprava in 37 others 37 3
Grut Objavljeno Avgust 5, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 pred 12 minutami, isarajli1 pravi: Sam, samcat Pa 2 × mimo Maidena . Drugam nisem smel slikat zarad nagecev ja sej...kvat nej rečem...kr vos se ukol mene..sam,da me neb slučajno kdaj puklicu k te bom zlasou ... maus, Ninč. in VS800 3
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 5, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 pred 34 minutami, maiden pravi: ja sej...kvat nej rečem...kr vos se ukol mene..sam,da me neb slučajno kdaj puklicu k te bom zlasou ... 1. Kot vidiš sem se najedu. Sm bil sit 2. Nism bil sigurn če še maš kaj od regresa, da bi dal za čevape. 3. Nazaj grede sm te iskal na napačnem bivšem naslovu 4. Omw je zaprt, za kafe.. 5. Si reku, da boš uleu, pa ... 6. Sm se nagledal frač, pa se mi je k moji mudilo. GO_Tomi 1
maus Objavljeno Avgust 5, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 Ljubljana - Črni Kal - Ljubljana pa ućer tut Ella, KARMEN1, IZTOK in 1 other 4
Quest Objavljeno Avgust 5, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 pred 49 minutami, maus pravi: Ljubljana - Črni Kal - Ljubljana pa ućer tut Ponavljaš da neb pozabu? maus in Ninč. 2
alfie Objavljeno Avgust 5, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2018 Kdo slucajno vozil danes relacijo Bovec-Tolmin ob 16.00?
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 live milina brez objestnežev ofc, Fazer03, IZTOK in 27 others 30
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 danes je tudi brezveze, vse je isto DAMI34, apirko, defolt in 17 others 20
gift Objavljeno Avgust 6, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 In kakšne so kaj temperature Snecer...predvidevam, da prijetne
Popularna objava IZTOK Objavljeno Avgust 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 Vceraj, malo po Sloveniji. Najprej po stari cesti do Sl. Konjic, nato cez Vitanje do Srednjega Dolica in cez Paski Kozjak do Velenja. Dalhe cez Sostanj do Mozirja in do Luc. Nato cez Podvolovje do Kamnika in dalje do Jezerskega. Tam se je pripravljala nevihta in sem jo pocvirnal v Avstrijo ter nazaj cez Pavlicevo sedlo po isti poti domov. KyoKon, notranc, mladench in 10 others 13
Popularna objava alfie Objavljeno Avgust 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 Jst sm tud pohaju... hitrii, Keiko, Janezs in 9 others 12
IZTOK Objavljeno Avgust 6, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 pred 2 minutami, alfie pravi: Jst sm tud pohaju... Grossglockner?
Popularna objava Ella Objavljeno Avgust 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 Tudi jaz...uspelo mi je pobegniti za dva dni in malo spočiti glavo Najprej do Ljubljane (čez Cerkno - Kladje -Škofja Loka - Laibach)...potem pa še na morje (AC do Vrhnike -Logatec - Kalce - Planina - Postojna - Razdrto - Senožeče - Kozina - Črni Kal - Izola) Oprema slečena... Kavica skuhana... Sončni zahod... ...in danes zjutraj še vzhod... Pa nazaj v realnost, v še svežih urah, kar čez Kras proti NG J.a.m.e.s, GO_Tomi, notranc in 16 others 18 1
maus Objavljeno Avgust 6, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 pred 2 minutami, Ella pravi: Tudi jaz...uspelo mi je pobegniti za dva dni in malo spočiti glavo Najprej do Ljubljane (čez Cerkno - Kladje -Škofja Loka - Laibach)...potem pa še na morje (AC do Vrhnike -Logatec - Kalce - Planina - Postojna - Razdrto - Senožeče - Kozina - Črni Kal - Izola)... nikjer te nism vidu Ella 1
Ella Objavljeno Avgust 6, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 Pravkar, maus pravi: nikjer te nism vidu Vozi bolj počasi Včeraj dopoldne sem šla mimo Vikija...kdaj si bil tam? maus 1
maus Objavljeno Avgust 6, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 pred 1 minuto, Ella pravi: Vozi bolj počasi Včeraj dopoldne sem šla mimo Vikija...kdaj si bil tam? Dol sm pršu okol 13,15 .. neki tazga ... nisam petao, da rano ranim Ella 1
Snečer Objavljeno Avgust 6, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 pred 1 uro, gift pravi: In kakšne so kaj temperature Snecer...predvidevam, da prijetne 14 blo gori doli pa 30 Quest, gift in ALEŠ M 3
Ella Objavljeno Avgust 6, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2018 pred 7 minutami, maus pravi: Dol sm pršu okol 13,15 .. neki tazga ... nisam petao, da rano ranim Je pa tko lepo videt sonce ko vzhaja... in filmsko osvetljuje Kawasakija...huda romantika maus in apirko 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se