maus Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 pred 8 minutami, Ella pravi: @maus čakam na fotko? ko boš ti sebe objaula Ella in VS800 2
Popularna objava Rubuz Objavljeno Avgust 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 Čez vikend sem imel dvo-dnevni izlet po Avstriji, ki sem ga že 2x skenslal zaradi spremembe vremena 2 dni pred odhodom. Tokrat je kazalo da bo vreme ok, sicer rahlo oblačno ampak več ali manj suho. V soboto zjutraj sem še razmišljal če bi al nebi šel, rekel sem si "grem vsaj do Wolfsberga, da kupim tourenticket in potem vidim ali se obrnem al pičim dalje". Ob 8.00 sem šel iz Brežic proti Dravogradu, v Slovenj Gradcu me je malo oprala ploha, moj motor pa zasrala. Ampak ker sem videl da se oblaki proti Avstriji redčijo sem vseeno šel dalje. V Wolfsbergu sem nato kupil tourenticket, pogledal vreme na telefonu, pogledal nebo okoli sebe in se odločil da grem do konca. Preko bookinga rezeviral plac v okolici Zell am See in šel naprej. Cilj dneva je bil Hallstatt. Vmes sem se ustavil v Zeltwegu da bi šel pogledat dirkališče ampak sem nevede prišel ravno v času MotoGP-ja (bil sem 1 teden prej na morju in sem bil čisto na off) in tako nisem prišel bližje kot kak kilometer stran. Potem sem raje pičil proti Hallstattu. Ko sem prišel v Hallstatt sem poštudiral da je okolica res lepa, vendar nabita s turisti. Dejansko je to neke vrste Avstrijski Bled. Polovica turistov je bila azijcev s selfie sticki. Nisem sem dolgo zadrževal tam. Nato sem pičil proti prenočišču. Nasljedni dan sem se zbudil in razveselil sonca, ki je sijal na sosednje vrhove. Hiter pojest fruštek in pičit na Grossglockner. Grossglockner lep, razgledi vrhunski, rahlo hladno in vetrovno. Gužva niti ne tako pretirana, ampak verjetno zato ker sem ob 9.00 bil že na vrhu. Slovenca nobenega...samo Avstrijci, Italijani ter Nemci. Žal je stran na kateri je ledenik bila v megli in zato se nisem dolgo tam zadrževal. V glavnem, nasljedna točka Maltatal. Čez slabe 2h sem bil na destinaciji. Tokrat kar dosti Slovencev. Gužva je bila tu občutno večja...to prepisujem lepi nedelji in kasnejši uri. Potem me je čakal samo še Nockalamstrasse, ki me je dočakal čez slabo uro. Tudi lepo, kot vse prejšne destinacije. Nasljedna točka je bil dom...čez Ljubelj na AC in proti Brežicam. Zelo sem zadovoljen da mi je končno ratal izlet, vreme je bilo boljše kot sem pričakoval. V glavnem, se splača it. Torej izlet je bil: 1. dan: Brežice - Dravograd - Wolfsberg - Zeltweg - Hallstatt - Golling an der Salzach - Rauris (prenočišče) 2. dan: Rauris - Grossglockner Pass - Gmund - Maltatal - Innerkrems (Nockalampass) - Klagenfurt - Tržič - Brežice Skupaj je naneslo res lepih 1053km. Cena izleta: Tourenticket - 33€ Bencin - okoli 70€ Prenočišče s fruštkom - 54€ Maltatal - 11€ Hrana in jedača - okoli 30€ Še par slik: pepo44, izibajker, Ella in 31 others 33 1
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Avgust 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 (popravljeno) No @Keiko en krogec pa je le ratal Predil-Tarvisio-Sella Nevea-Sella Carnizza (l’nč brejk)-Učja-Kobarid z namenom ☕️ brejk vendar vse polno - zato Kanal-domov Popravljeno Avgust 13, 2018. Popravil tomaz69 RobiRoberto, apirko, alpi80 in 19 others 22
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 Roki je Tut en krogec naredu https://youtu.be/5fxoBt1HxS0 amateur, alpi80, tomaz69 in 4 others 1 5 1
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 pred 12 urami, Ella pravi: @maus čakam na fotko? samo zate srćek moj VS800, apirko, Wakasaki in 11 others 11 1 1 1
tomaz69 Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 Kdaj se splača pridet na ride mal firbce past? Wakasaki in amateur 2
maus Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 9 urami, tomaz69 pravi: Kdaj se splača pridet na ride mal firbce past? po plači, da vse na kufe peleš amateur, Wakasaki, ALEŠ M in 6 others 1 8
tomaz69 Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 Ah, za kufe ni treba plače čakat... amateur, VS800 in maus 1 2
VS800 Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 13 minutami, tomaz69 pravi: Ah, za kufe ni treba plače čakat... Pa ne da si u kripto uložu? GO_Tomi, dr.looney, bojc84 in 2 others 1 4
tomaz69 Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 Ah ne, jst sm bl tipa “ziheraški po Maus-ovo” Sam jeb..a, če moram še tolk bolj garaško garat kot on... VS800, maus in amateur 1 2
krucymucy Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 1 hour ago, tomaz69 said: Ah, za kufe ni treba plače čakat... Sploh ne ves kolk nas je kandidatov za kofe. maus in amateur 1 1
maus Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 3 minutami, krucymucy pravi: Sploh ne ves kolk nas je kandidatov za kofe. ja sj .. u nedeljo sem meu vtis z dnevne vožne, da sem teb kufe plaču .. pa da nauš okol govoru amateur in krucymucy 1 1
krucymucy Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 Jst nisem nobenmu povedal... To je tko kot pr babah. Znajo cenit diskretnost... maus 1
tomaz69 Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 1 uro, krucymucy pravi: Sploh ne ves kolk nas je kandidatov za kofe. Ah, tudi če vas bi blo 100, pa vas niti 50 ni, tako da... VS800 in maus 1 1
Drosa Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 Živjo, A je kdo v kratkim se peljal Idrija - Tolmin - Kobarid, a so kakšni zastoji zaradi dela na cesti. Ali je prehodna. hvala
Xebec Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 4 minutami, Drosa pravi: Živjo, A je kdo v kratkim se peljal Idrija - Tolmin - Kobarid, a so kakšni zastoji zaradi dela na cesti. Ali je prehodna. hvala sam gas. na novem odseku od Idrije naprej sta še 2-3 semaforji, sam ni panike, pa table so 40,60,70 ker je še kao delo na cesti in je blo rečeno da so občasno zasede "nezaželjenih" je pa zaprto logatec-idrija, dol ko se spustiš čisto v kanjon reke amateur 1
maus Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 35 minutami, tomaz69 pravi: Ah, tudi če vas bi blo 100, pa vas niti 50 ni, tako da... še fšeć mi boš ratu VS800 1
Drosa Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 8 minutami, Xebec pravi: sam gas. na novem odseku od Idrije naprej sta še 2-3 semaforji, sam ni panike, pa table so 40,60,70 ker je še kao delo na cesti in je blo rečeno da so občasno zasede "nezaželjenih" je pa zaprto logatec-idrija, dol ko se spustiš čisto v kanjon reke Jaz bi šel logatec - kalce - idrija , a se ne da prit do idrije s te strani...
Xebec Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 1 minuto, Drosa pravi: Jaz bi šel logatec - kalce - idrija , a se ne da prit do idrije s te strani... po glavni cesti ne. pride se iz godoviča čez medvedje brdo v idrijo...kakšna pa je ta cesta pa ne vem
Tedybear Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 (popravljeno) http://www.di.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/5941/ Tu pa pise nekaj o obvozih.....če gre res čez Žiri, je to kar oooooobbbbvvooooooooozzzzzzz... http://www.visit-idrija.si/si/news/328/popolna-zapora-ceste-idrija-godovic-kako-bo-potekal-promet-od-23-7-do-20-8-2018/ Popravljeno Avgust 14, 2018. Popravil Tedybear
Drosa Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 13 minutami, Tedybear pravi: http://www.di.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/5941/ hvala
Janezs Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 (popravljeno) pred 42 minutami, Drosa pravi: Živjo, A je kdo v kratkim se peljal Idrija - Tolmin - Kobarid, a so kakšni zastoji zaradi dela na cesti. Ali je prehodna. hvala pred 34 minutami, Xebec pravi: sam gas. na novem odseku od Idrije naprej sta še 2-3 semaforji, sam ni panike, pa table so 40,60,70 ker je še kao delo na cesti in je blo rečeno da so občasno zasede "nezaželjenih" je pa zaprto logatec-idrija, dol ko se spustiš čisto v kanjon reke Drugače ni potrebno, da se gre čez Žiri. Lahko se gre mimo zapore in se pred tisto serpentino tik pred popolno zaporo v Zali, zavije desno proti Jeličnem vrhu. Takole nekako pelje ozka cesta. Vzame ti ene 10 - 15 min ta obvoz. Ni dosti daljše, kot po standardni cesti, ki je trenutno zaprta. Popravljeno Avgust 14, 2018. Popravil Janezs Joker, Keiko, Tedybear in 1 other 4
Xebec Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 12 minutami, Tedybear pravi: http://www.di.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/5941/ Tu pa pise nekaj o obvozih.....če gre res čez Žiri, je to kar oooooobbbbvvooooooooozzzzzzz... http://www.visit-idrija.si/si/news/328/popolna-zapora-ceste-idrija-godovic-kako-bo-potekal-promet-od-23-7-do-20-8-2018/ logatec-žiri so začel obnavlat nov odsek, kar precej dolg. od tam k je zdj obnovleno naprej proti logatcu...zgleda bojo orng pisto zrihtali gor u Rovte
Borutt Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 24 minutami, Xebec pravi: po glavni cesti ne. pride se iz godoviča čez medvedje brdo v idrijo...kakšna pa je ta cesta pa ne vem Asfalt v ovinkih. Iz Godoviča do Idrije je 15 do 20 minut. Čez Jelični Vrh je 20 minut vožnje po bolj vijugasti in bolj ozki cesti. Predlagam čez Medvedje Brdo. IF7 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se