tomaz69 Objavljeno Avgust 14, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 pred 30 minutami, maus pravi: še fšeć mi boš ratu Jupiiiii; še se bom trudu... maus 1
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 Mislu sem it na Kolpo, pristal sem pa v Banji Luki. RobiRoberto, Igi Pop, Quest in 8 others 4 7
Ella Objavljeno Avgust 15, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Ob 13. 8. 2018 ob 21:55, maus pravi: samo zate srćek moj Kako lepooo!
Popularna objava Robertos664 Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Prva daljša vožnja z novim mopedom. Štart iz Ptuja v Maribor in Bresternico. V Dravogradu na kavico, naprej v avstrrijo proti Lavamundu, vzpon na Soboth in CocaCola ob jezeru. Nato iz Sobotha na vzhod do Route 69, na hamburger in čez Jurij, skozi Lenart domov na Ptuj. 240km po čudovitem ne prevročem sončnem dnevu.. skalar36, MiNa, C eagle in 20 others 23
Popularna objava moravčan Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 nanos in okolica Quest, Rubuz, Joker in 21 others 24
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Zjutraj sem imel prazen rezervoar, pa sem jutranjem obredu sel tankat na 15km oddaljen bencinski servis. Za na prvega se mi je skoda opremo oblacit. No potem sem pa malo podaljsal prek Rakitne, Črnivca, Logarske in Pavličevega sedla na Jezersko, Žiri, Ride in domov. V kamniku so OMV podrli, tako da niti kave nisem spil, scal sem v Avstriji itak, vec se pa nisem ustavljal. No sedaj imam spet prazen rezervoar. a79, Xebec, Quest in 9 others 6 6
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Še en krogec Vipavska dolina - Godovič - Medvefje brdo - Škofja Loka - Ljubelj - Borovlje - Korensko sedlo - Jesenice - Vrhnika - Kalce - Vipavska dolina C eagle, mladench, Xebec in 22 others 25
Popularna objava Quest Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Kot ponavad. Kočevje (mislim da sem srečal Mina z ženo na kavi.Nisem ziher), Ribnica, Sodražca, grad Snežnik pa po makedamu in blatu do Mašuna, Ilirska Bistrica, OMV Postojna (spoznal g. Mausa) čez ride, Vrhniko domu. 330 km se je nabralo. Ella, ALEŠ M, KyoKon in 19 others 22
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Olje, sveže, lepo razmazano... fuuuujjjj tomaz69, Janezs, Akito in 11 others 13 1
BIF Objavljeno Avgust 15, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 (popravljeno) pred 7 minutami, The Lakl pravi: Olje, sveže, lepo razmazano... fuuuujjjj To imaš oiler narobe obrnjen. Sem ti rekel, da slamica ne sme bit na sprednjem kolesu naprej obrnjena...nič ne ubogaš....eee moj Roki...tak je če bereš navodila iz desne proti levi...pa še to Kitajske pismenke.... Popravljeno Avgust 15, 2018. Popravil BIF GO_Tomi, SAR-Solo Adventure rider, amateur in 1 other 2 2
Popularna objava IZTOK Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Ko ze imam obute terenske gume na mopedu sem se odlocil za turo, ki se je sicer ne bi lotil in jo tudi ne priporocam brez teh. Pa malo terensko naravnano vzmetenje tudi ne skoduje. Najprej do Areha na Pohorju in nato naprej po makadamu cez Sumik, Klopni vrh, Pesek, Roglo do Mislinje. Ta cesta je se dokaj dober makadam razen par odsekov. Razgled iz Pohorja proti Saleski dolini Janezs, alpi80, Ella in 15 others 18
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Iztok! To pot sva prejšnji vikend odpeljala C eagle, DAMI34, BIF in 12 others 15
Popularna objava IZTOK Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Nato naprej preko Ursle gore do Crne na Koroskem in ker sem ze tam se en krog cez Peco nazaj do Mezice. Nato spet do Crne na Koroskem in naprej do Solcave cez Podolsavo. Tu so res lepi razgledi. Srecal sem dva Nemca na Kavasakijih Z10R. Sta se zgubila, sfalila odcep za Holmec. Prav zasmilila sta se mi. Motorja sta jima tulila, kot da sta na pisti, peljala pa sta se 10 kmh hitro. Na hitro sem jima razlozil kje sta in kam bosta prispela. Bil je lep izlet in ravno prav tezek teren za mojo kravo od 250 kil. Z cestnimi gumami pa vsaj ta zadnji odsek zelo odsvetujem. Rubuz, IF7, MiNa in 19 others 22
IZTOK Objavljeno Avgust 15, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 pred 10 minutami, The Lakl pravi: Iztok! To pot sva prejšnji vikend odpeljala Moramo enkrat ponovit v troje, dokler je se lepo vreme SAR-Solo Adventure rider in BIF 2
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Avgust 15, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 15, 2018 Današnji praznični krogec lp Aleš Igi Pop, Ella, IF7 in 28 others 31
gasperX Objavljeno Avgust 16, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2018 Vceraj kisli dnevni vtisi.... Na poti v sluzbo pri pocasnem prehitevanju skoraj stojeco kolone se je fletna gospodicna odlocila obracat avto..... Vse am vidu Sam premal am se odmaknu..... Na zalost.., zlomlen pavc 4-6 tednov Gips. BIF, DAMI34, Rubuz in 30 others 1 32
axaQ4 Objavljeno Avgust 16, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2018 (popravljeno) Aiii jebeno... Zelim hitro okrevanje pa upam, da na motorju tudi ni kaksne pretirane skode... Popravljeno Avgust 16, 2018. Popravil axaQ4 gasperX, sesir in Akito 3
CINDAPP Objavljeno Avgust 16, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2018 Včeraj moral obrnit je bil zastoj....helikopter v zraku
gasperX Objavljeno Avgust 16, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2018 pred 4 urami, axaQ4 pravi: Aiii jebeno... Zelim hitro okrevanje pa upam, da na motorju tudi ni kaksne pretirane skode... jutr mi Ömtc dostavi motor pa bom vidu kako in kaj in koliko bo za popravit
Keiko Objavljeno Avgust 16, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2018 On 8/6/2018 at 9:04 PM, IZTOK said: @Keiko A imas morda GPS track od te fure ? Zamujam z odgovorom (je bil dopust vmes ). Ne - jaz uporabljam karto (včasih tabornica, potem geografka, zato z branjem kart nimam težav). Če ti kaj pomaga je tu okvirna pot - ne vem od kje si, zato je kar od SLO-ITA meje (do tam si skombiniraš sam kot ti ustreza): https://goo.gl/maps/wQf2FWmfGE32 To je okvirna pot - jaz vmes kaj skombiniram na pamet ker že kar dobro poznam tiste kraje in vozim bolj na pamet in kot mi paše Čr nisem sigurna pogledam na karto in je rešeno. Od meje do Tolmezza maš namreč tisoč in eno varianto ... Če se ti mudi lahko pot časovno skrajšaš tudi po AC do Tolmezza. Če te še kaj zanima pa le vprašaj. On 8/6/2018 at 11:08 PM, Ella said: @IZTOK se mi zdi da ima @Keiko isti model đipiesa kot jaz...ima pišies Svičnik,papir pa tank torbo Res je analogni usmerjevalnik deluje pri meni. Za daljše fure je na tank torbi tudi plonk listek z okvirno potjo da se ne rabim stalno ustavljat in gledat na karto... On 8/13/2018 at 8:36 PM, tomaz69 said: No @Keiko en krogec pa je le ratal Predil-Tarvisio-Sella Nevea-Sella Carnizza (l’nč brejk)-Učja-Kobarid z namenom ☕️ brejk vendar vse polno - zato Kanal-domov Super moj pa je bil pa od takrat ko smo se srečali na pavzi v garaži... Jutri grem v službo z njim, potem pa naprej in za vikend spet kam na lepše Quest, izibajker, Ella in 6 others 8 1
IZTOK Objavljeno Avgust 16, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2018 pred 59 minutami, Keiko pravi: Zamujam z odgovorom (je bil dopust vmes ). Ne - jaz uporabljam karto (včasih tabornica, potem geografka, zato z branjem kart nimam težav). Če ti kaj pomaga je tu okvirna pot - ne vem od kje si, zato je kar od SLO-ITA meje (do tam si skombiniraš sam kot ti ustreza): https://goo.gl/maps/wQf2FWmfGE32 To je okvirna pot - jaz vmes kaj skombiniram na pamet ker že kar dobro poznam tiste kraje in vozim bolj na pamet in kot mi paše Čr nisem sigurna pogledam na karto in je rešeno. Od meje do Tolmezza maš namreč tisoč in eno varianto ... Če se ti mudi lahko pot časovno skrajšaš tudi po AC do Tolmezza. Če te še kaj zanima pa le vprašaj. Res je analogni usmerjevalnik deluje pri meni. Za daljše fure je na tank torbi tudi plonk listek z okvirno potjo da se ne rabim stalno ustavljat in gledat na karto... Super moj pa je bil pa od takrat ko smo se srečali na pavzi v garaži... Jutri grem v službo z njim, potem pa naprej in za vikend spet kam na lepše O hvala za link. No, karte znam citat, tudi bil tabornik, samo mi nekako ne uspe vozit in hkrati citat karte na tank torbi, ustavljat pa se mi ne ljubi. Bom splaniral v Gmapu in objavil gpx track. tomaz69 in Keiko 1 1
Popularna objava gtgs Objavljeno Avgust 16, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 16, 2018 Krim, pa ne slovenski. skofk, VS800, tomaz69 in 28 others 30 1
Popularna objava amateur Objavljeno Avgust 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2018 Včeraj tura preko Jezerskega do Velikovca (Volkermarkt), pa prečno do Ikeje pri Celovcu. 30 stopinj, pa se je dalo preživet. Nazaj čez Ljubelj. Popoldne pa pri sosedu podirali rušt od štale. Pivo šele v trdi temi. Quest, Ella, C eagle in 11 others 14
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 17, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2018 Sel en krog. Dez ni bil napovedan, zato nisem imel valda nic deznega sabo. Nikjer ni padalo vec kot pet minut, mene je pa eno uro pralo. Doma sem pogledal radarsko sliko in animacijo, pa sem se zgleda pod edinim deznim oblakom vozil. Igi Pop, Quest, Mavti in 11 others 4 10
Danilo D Objavljeno Avgust 17, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2018 Ob 16. 8. 2018 ob 6:33, gasperX pravi: Vceraj kisli dnevni vtisi.... Na poti v sluzbo pri pocasnem prehitevanju skoraj stojeco kolone se je fletna gospodicna odlocila obracat avto..... Vse am vidu Sam premal am se odmaknu..... Na zalost.., zlomlen pavc 4-6 tednov Gips. So ti vstavli kako ploscico in vijake? Js mel poleg nabitih reber in odrgnin zlomlen palec desne roke, in grem prvi dan na slikanje pa dohter pravi zakompliciran zlom, ni izkljucena moznost vstavitve kake opore, in dobim gor longeto za 11 dni. Pa se prav da vidimo kako se bo zarastlo. Potem ponovno na slikanje, pravi zdej pa se slabse zgleda, potrebna bo operacija. Nakar mi vstavijo ploscico in 4 vijake. Po enem tednu mi poberejo sive, se po enem tednu odstranijo longeto. Dam skozi dvoje terapij, nasledn petek pa po 3 mescih in 5 dneh na siht. Palec je se kar precej okoren, otekline so se tudi, bolecin nekih ravno ni, razen ce nehote grem z njim prehitro iz laganega gibanja. Z razliko od tebe se pri menu tip iz stranske pojav sred ceste, tk da mator bil adijo. Hitro okrevanje. Drugace pa ko das prve terapije skozi, se kar pojamraj da ni vredi in hoces se ene. Men je dohterca zi pred mescem po prvih terapijah hotla zakluct bolnisko, pa sem su k drugi pa brez blema dobu se ene. Igi Pop in C eagle 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se