Popularna objava Quest Objavljeno Avgust 31, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 31, 2018 (popravljeno) Sem skopiral od GO_Tomi Okoli Velebita in štirikrat čez njega ter vse skup stlačil v dva dni in še mal modificiral zarad lenobe. (izpustil Štrbački Buk) Štart in direkt prek Vinice Karlovca mimo Plitvic do Bjelopolje. Od tukaj naprej proti Dobro selo in naprej do Gračca. Začetek popolnoma ravna cesta, ki se kmalu preobrazi v eno najlepše ovinkasto z novim asfaltom opremljeno cesto, kar sem jih odvozil. Asfalt odličen, lepo raven in drži. Peska niti za vzorec kot tudi prometa ne. Srečal en Golf dvojka in to je vse. https://photos.app.goo.gl/GtidxGRzSoKYSsxc8 Od Dobroselo pa se začne asfalt slabšat okolica pa izboljševat. Dosti štukanja, flikanja in kar nekaj lukenj je na cesti, tako da je potrebno kar zmanjšati brzino. Razgledi pa odlični. Prek Graćca nadaljujem do Sveti Rok in preko Mali Alan,Tulove grede proti Paklenici. https://photos.app.goo.gl/Jyt12YoWugnHAGU97 In seveda po makedamu do morja k Mileni prespat. Spoznal Kmeta in Vesno. Dones pa po Jadranki proti Karlobagu. Vzpon do razgledne točke Kubus. Spust nazaj v Karlobag. https://photos.app.goo.gl/gXJFrFr9KDduSCUT7 Nadaljevanje do Novi Vinodolski in postanek za kafe. Smer proti Delnicami nadaljujem preko Lukovo ter Fužin. Lepa cestica za zmerno ovinkanje. Prestop v Slo v Brod na Kupi. Nobene gužve. In seveda prek Kočevja Partizanke domov. Popravljeno Avgust 31, 2018. Popravil Quest Keiko, skofk, igc1 in 25 others 28
apirko Objavljeno Avgust 31, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2018 3 hours ago, Scarabeo 500 said: Potem pa si bil hudičevo hiter . 22 na 70 omejitve. Teh 80 bi blo glih za nov dezni komplet al pa novo stojalo za sprednjo gumo. Zdaj ko vem kje me je ujel, pa mi je tudi jasno zakaj. Blo je nekje okrog Linza, ko sem mel mesta in obvozov poln kufer. Pa se lacn sem bil.
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 31, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2018 pred 4 minutami, apirko pravi: 22 na 70 omejitve. Teh 80 bi blo glih za nov dezni komplet al pa novo stojalo za sprednjo gumo. Zdaj ko vem kje me je ujel, pa mi je tudi jasno zakaj. Blo je nekje okrog Linza, ko sem mel mesta in obvozov poln kufer. Pa se lacn sem bil. Tudi jaz občasno dobim kakšen VTIS iz Avstrije. Dobro je to, da je štraf precej nižji kot pri nas. DAMI34, GO_Tomi in apirko 3
GO_Tomi Objavljeno September 1, 2018 Opozori Objavljeno September 1, 2018 9 hours ago, Quest said: izpustil Štrbački Buk Nedopustno! Quest 1
maxxa Objavljeno September 1, 2018 Opozori Objavljeno September 1, 2018 pred 12 urami, Scarabeo 500 pravi: Tudi jaz občasno dobim kakšen VTIS iz Avstrije Jaz jih pricakujem cez kakih 14 dni. Mogoce vec njih. Grem stavit da letos niso pozabili name, ker sem se kar veliko furala pri njih.
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 2, 2018 Oujeee Janezs, MMF, fazerčk in 21 others 24
Popularna objava tomaz69 Objavljeno September 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 2, 2018 Za prvezat dušo.... on-line Sesljan DAMI34, MMF, Ella in 11 others 14
Popularna objava dlicen Objavljeno September 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2018 (popravljeno) Hitri giro po službi. Popravljeno September 3, 2018. Popravil dlicen notranc, bojc84, MMF in 17 others 20
Popularna objava amateur Objavljeno September 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2018 Se vidi, da je sredina tedna in da motorji počivajo, lastniki pa delajo. Lani jeseni me je mraz nekako prehitel in tri načrtovane ture so mi odpadle. Včeraj je bila napoved za danes dobra na jugu in na severu. Veli Lošinj ali Plockenpass? Na morje greva skupaj je odredila žena, v hribe pa lahko greš sam. Ker nihče od znancev ni našel časa za družbo, sem se odpravil sam. Dežno obleko sem vzel s seboj za vsak slučaj. Tura Poljanska dolina - Korensko sedlo - Podklošter - Ziljska dolina - Šmohor - Weissensee - Dravska dolina - Oberdrauburg - prelaz - Kötschach-Mauthen - Plockenpass - Sutrio - Ravascletto - Ovaro - Zoncolan - Sutrio - Tolmezzo - Nevejsko sedlo - zgornje Belopeško jezero - AC - Poljanska dolina. Na poti čez Korensko sedlo sem srečal vsaj 100 čoperjev HD vseh mogočih tipov iz Švice. Tudi v nadaljevanju sem srečaval kar grozde motoristov, večinoma HD. Šele na Zoncolanu se mi je posvetilo, da je verjetno zbor v Beljaku. Napolnili so vse lokale ob cesti, saj je bilo vreme lepo, toplo, pa pri nas na jugu je ceneje kot na severu. Vreme je bilo lepo, pa sem odpeljal cesto na Zoncolan iz smeri naselja Ovaro (zahodni dostop). Pred par leti sva jo z ženo zvozila s MTB kolesom. Pravijo eden od treh najtežjih klancev, ki se vozijo na velikih kolesarskih dirkah. Tabla z opozorilom 14% pomeni, da naslednjih 6 kilometrov naklon ne pade pod štirinajst procentov. Pa še zgoraj je 1 kilometer podobnega klanca. Previden je potrebno biti predvsem v ostrih rajdah. Letos je klanec na GIRU najhitreje zvozil Froome. Opazoval sem cene bencina v različnih krajih in na različnih črpalkah. V Podkloštru sem videl nekje za super ceno 1,29€, v Dravski dolini sem točil po 1,31€, samo čez hrib v Ziljski dolini pa je bila cena že 1,33€. V Tolmezzu pa mal čez 1,6€. Na koncu je zmanjkalo 10 kilometrov do okroglih 500. Radarji so res po vaseh, merijo v eno smer, ponekje pa v obe smeri. Sem se vozil s par skupinami čoperašev, zunaj naselja so šli 10 do 20 km čez omejitev, v vasi pa so se držali omejitve. Lepo vzgojeni ali kaj drugega? Bog vedi!? Slik je malce več, naj mi urednik ne zameri, lahko pa tudi briše. notranc, Erik99, 3nity in 28 others 31
Popularna objava Robertos664 Objavljeno September 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2018 po službi en skok na pohorje. mater je pasalo gori je bilo kar friško.. DAMI34, MiNa, skofk in 13 others 16
Popularna objava Quest Objavljeno September 6, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2018 Štrudel fura Kug velicga imajo v Trbovlah pogled proti Gorjancem-domu Štrudel za mene Kum oddajnik. GSM signal odličen. tomaz69, Akito, ALEŠ M in 19 others 22
Popularna objava Dark Objavljeno September 7, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2018 (popravljeno) Plominka - Učka - super... Popravljeno September 7, 2018. Popravil Dark Janezs, C eagle, Scarabeo 500 in 18 others 21
Akito Objavljeno September 8, 2018 Opozori Objavljeno September 8, 2018 Ob 6. 9. 2018 ob 19:33, Robertos664 pravi: po službi en skok na pohorje. mater je pasalo gori je bilo kar friško.. ...je možno, da sva se srečala......
Robertos664 Objavljeno September 8, 2018 Opozori Objavljeno September 8, 2018 pred eno uro, Akito pravi: ...je možno, da sva se srečala...... Ne vem, če sem koga srečal na poti gor ali dol se preveč koncentriram na vožnjo, je..at ga začetnik. Akito in amateur 2
amateur Objavljeno September 8, 2018 Opozori Objavljeno September 8, 2018 Danes je motor v garaži. Sem kupil v Zrečah eno temno pivo, ga bomo probali, jutri pa greva z motorjem na morje. Napoved 27 stopinj zrak, 25 stopinj voda. Gre še kdo? MiNa, Dark in Janezs 3
tomaz69 Objavljeno September 8, 2018 Opozori Objavljeno September 8, 2018 Sem šel pogledat mal na ride - se je kar iskrilo... Pot domov pa mi je kazala GO-LA Z900 DAMI34 in Ella 1 1
Popularna objava Ella Objavljeno September 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2018 Sem šla pogledat muzej na prostem...Kolovrat. Lepa pot, le nazaj skozi Livške ravne je "zanimiv" asfalt Rubuz, pik1, MiNa in 20 others 23
Popularna objava Dani1234 Objavljeno September 8, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2018 (popravljeno) Dns malo izleta na raceland. P.s. morem kupit pol kila kondicije Popravljeno September 8, 2018. Popravil Dani1234 Igi Pop, Rubuz, amateur in 10 others 13
maus Objavljeno September 8, 2018 Opozori Objavljeno September 8, 2018 LJ - Črni kal - Ljubljana ... krasno sliku nism, sm si vse zapomnu tomaz69, KARMEN1, Igi Pop in 5 others 6 1 1
DAMI34 Objavljeno September 9, 2018 Opozori Objavljeno September 9, 2018 pred 12 urami, tomaz69 pravi: Sem šel pogledat mal na ride - se je kar iskrilo... Pot domov pa mi je kazala GO-LA Z900 Aha, ti si bil za mano. vtisi so bljak. Vedril na omw, pocaku sončka, potem me je pa nascalo tik pred wajdušno tomaz69, KARMEN1 in Ella 2 1
Popularna objava notranc Objavljeno September 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2018 pred 41 minutami, DAMI34 pravi: Aha, ti si bil za mano. vtisi so bljak. Vedril na omw, pocaku sončka, potem me je pa nascalo tik pred wajdušno ...pa bi se držal prvotnih načrtov, tle je pa prov kičasto Dani1234, Erik99, MiNa in 13 others 14 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2018 pred 1 uro, notranc pravi: ...pa bi se držal prvotnih načrtov, tle je pa prov kičasto Tut tle , pa rakija je že na mizi RobiRoberto, pik1, Janezs in 7 others 10
Popularna objava MiNa Objavljeno September 9, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2018 En vtis... Quest, tourer, Janezs in 16 others 19
Popularna objava Robertos664 Objavljeno September 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2018 nedeljsko dopoldan, skok do Marije reke in nazaj. cca 222km, za nedeljo ok DAMI34, J.a.m.e.s, Dani1234 in 14 others 17
Darko3g Objavljeno September 9, 2018 Opozori Objavljeno September 9, 2018 (popravljeno) Povratek iz Beljaka v Maribor. Ker mi Google Maps piše samo slovenska imena krajev bom tudi jaz tako pisal. Po južni strani Osojskega jezera do konca in potem na sever in proti Feldkirchnu in dalje proti Šentvidu ob Glini in skozi Mostič (Brückl) v nasevernejšo slovensko naselje Djekše. S te strani je cesta dokaj slaba in ozka, na vrhu (>1000m) pa krasen razgled in cesta proti Velikovcu zelo lepa. Nato sem zavil v Grebinj (Griffen) in odkril krasno cesto 70 proti Šentandražu v Labotski dolini in mimo Volšperka na Weinebene. In tam me je v tem krasnem sončnem vremenu opralo. Po meni je deževalo, vozil pa sem s sončno blendo na čeladi. Pred Lončem sem zavil proti Gleinstättnu, Arnežu in skozi Lučane proti Juriju. Kar nekaj cest je bilo blatnih, pred Lučanami pa sta dva cesto celo čistila. Krasna fura, nove ceste in nove ideje za nedeljski izlet v dvoje Popravljeno September 9, 2018. Popravil Darko3g Robertos664, Dark, DAMI34 in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se