Popularna objava Grut Objavljeno September 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2018 učer popoudne...na en kufe na Jezersk ... Ella, a79, mladench in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2018 Danes malo do akomulacijskega jezera nad Kanalom. Vzpon skozi gozdiček potem na planoti sami Krawasakiji In potem..no prav lepo Keiko, ALEŠ M, Schultz in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 16, 2018 Deli Objavljeno September 16, 2018 Dopoldan ob Krki do Žužemberka na kofe, potem pa zalutal čez hoste in vasi do Mirne peči.... Zemlja na nekaterih delih tam okoli je rdeča ko sam hudič... Fotkal pa nisem nič. C eagle, Quest, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno September 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2018 Danes malo potikanja Istri - Opatija - Plominka, v Floričičih sem iskal slap Sopot, zavijem levo dol in potem od konca asfalta, kjer je znak Prepovedano za motoriste, po makadamu še kakšen km, vendar ga nisem našel - očitno je presahnil..., nazaj grede še do Vikija - motoristov toliko, da ni bilo proste mize. Za dnevno turco lepih 420 km KyoKon, Schultz, alpi80 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 16, 2018 Deli Objavljeno September 16, 2018 Pravkar, Erik99 pravi: Danes malo potikanja Istri - Opatija - Plominka, v Floričičih sem iskal slap Sopot, zavijem levo dol in potem od konca asfalta, kjer je znak Prepovedano za motoriste, po makadamu še kakšen km, vendar ga nisem našel - očitno je presahnil..., nazaj grede še do Vikija - motoristov toliko, da ni bilo proste mize. Za dnevno turco lepih 420 km ps. slap si falil, si šel preveč naprej. Četudi bi presahnil, most bi še vedno bil tomaz69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno September 16, 2018 Deli Objavljeno September 16, 2018 danes do Lavamunda in na Soboth, ker pa je cesta na vzhodni strani razrita in v makedamu, ni preostalu druge, kot drajsanje gor in dol po Sobothu lepih 250km. Grut, Akito, Ella in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik99 Objavljeno September 16, 2018 Deli Objavljeno September 16, 2018 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: ps. slap si falil, si šel preveč naprej. Četudi bi presahnil, most bi še vedno bil Imam sedaj razlog, da grem še enkrat tja - vidim sedaj na zemljevidu, da bi moral biti slap tam nekje, kjer se neha asfalt, vendar je bilo tam vse zaraščeno..., nazaj sem zgoraj na cesti zavil levo v hrib, vendar je po nekaj km zmanjkalo asfalta ali pa sploh poti - se mi je zazdelo, da slišim v daljavi benđo in sem se raje pobral... p.s.: imaš ti kaj s postavitvijo znaka prepovedano za motoriste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Joker Objavljeno September 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2018 (popravljeno) Ne vem ali se staram, ampak avtocesta včasih pride prav. Pa dajmo reči, da sem jo uporabil zaradi prekratkega dne... Kakorkoli že, za oblizniti Dolomite se, vsaj za nas iz osrednje Slovenije, res najbolj splača pičiti po AC do dobrega izhodišča. Danes je bil to Pordenone... Iz jezera Barcis so se ravno dvigale zadnje meglice... nato pa proti jezu Vajont nad Longaronejem. O žalostni zgodbi nima smisla izgubljati besed. Je pa zadeva impozantna in gmota, ki je zgrmela v jezero nepredstavljiva. Seveda jaz ne bi bil jaz, če ne bi rinil nekam, kamor se sicer ne sme... Po kavi sva se podala proti severu ob Piavi, mimo jezera Cadore... pa potem desno, na Sello di Razzo Malo naprej pa me je zamikal Laverdet. Ne vem zakaj, ampak nekaj je v tistih pentljah... Potem pa naprej pogledat, če je zvonik že padel... Ker sva se čez Zoncolan peljala nedavno, sva šla raje mimo klobuka... Pa potem čez Plockenpass malo v Avstrijo... In čez Mokrine nazaj v Italijo... Tam pa je ura kazala na to, da bo počasi dovolj "žaganja" in da bo treba po liniji najmanjšega odpora proti domu, če želiva zaključiti pred temo. Zato sva jo mahnila čez Trbiž in Kranjsko goro do Jesenic, nato pa po AC do doma. Čudovit izlet in maksimalno dobro izkoriščena septembrska nedelja v vremenu, ki je mejilo na kič... Popravljeno September 16, 2018. Popravil Joker Robertos664, C eagle, sesir in 37 others 37 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno September 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2018 Današnji vtisi preko Kočevja do Grobnika in dalje čez Učko proti Buzetu pa preko Postojne domov . Nabralo se je lepih 430km lp Aleš skalar36, a79, KyoKon in 31 others 34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno September 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2018 Bihać Banja luka Travnik ... se nadaljuje Grut, mladench, igc1 in 24 others 19 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dark Objavljeno September 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2018 Včeraj Plominka, danes pa Tar, Buzet, Črni kal, Kačje ride, Rakitna, Jezersko, Golica, Route 69... Noro dobro... mladench, DAMI34, MARE 65 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sistemik Objavljeno September 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2018 Evo, da po dolgo časa trajajočem spremljanju foruma še jaz dodam svoj vtis - prvi. Današnja nedeljska vožnja je potekala nekako takole, Selnica ob Dravi - Ptuj - Grad Borl - Koprivnica - Čingi Lingi (naselje in jezero) - Gola - Donja Dubrava - Čakovec - Ptuj - Selnica ob Dravi Ker še nisva bila na Borlu , sva se danes vendarle tam ustavila. Pa boljše, da se ne bi... Če pogledaš takole, je videt vse bolj ali manj v redu. Če pa želiš spit kavo ali kaj pojest, je pa slika že nekoliko slabša Tudi zaplaval bi precej težko Žalostno čakanje na boljše čase vsaj dokler bo lastnik gradu, se ve kdo. Še tile in tale bi boljše izkoristili potencial, ki ga ima to območje. Skratka, vse skupaj je Rajši sva se odpeljala na drugo stran meje proti naselju s čudnim imenom. Po bistveno lepših cestah (če primerjam slovenske in hrvaške) mimo Varaždina v Koprivnico na kavo, nato do jezera in naselja Čingi Lingi. Po nekoliko daljši pavzi sva še pogledat nekaj drugih jezer (šoderjam) - čez Golo do t.i. Šoderice in nato še do jezera Jegediš Od tam proti Donji Dubravi do Drave in do Fljojsara Umetnega jezera Dubrava pa nisem slikal, ker zaradi velikosti ne vidiš drugega kot vodo... Juga je nekoč imela res preveč denarja, da so gradili tako megalomanske zadeve. Za zaključek fure pa sem skoraj povozil policaja - ujel me je na radar (Mihovci) in tako nenadoma skočil čez cesto, da sem komajda normalno zabremzal in zapeljal na parkirišče pri železniški postaji v Mihovcih (Velika Nedelja). 69 na 50 omejitve, je pa to bila v treh letih prva policajska moto zaustavitev, tako da se ne sekiram preveč... J.a.m.e.s, a79, C eagle in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 17, 2018 Deli Objavljeno September 17, 2018 pred 9 urami, Dark pravi: Včeraj Plominka, danes pa Tar, Buzet, Črni kal, Kačje ride, Rakitna, Jezersko, Golica, Route 69... Noro dobro... Lahko bi se na kavo ustavu, ko si šel mim Kranja Dark in Wakasaki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 17, 2018 Deli Objavljeno September 17, 2018 pred 12 urami, Erik99 pravi: Imam sedaj razlog, da grem še enkrat tja - vidim sedaj na zemljevidu, da bi moral biti slap tam nekje, kjer se neha asfalt, vendar je bilo tam vse zaraščeno..., nazaj sem zgoraj na cesti zavil levo v hrib, vendar je po nekaj km zmanjkalo asfalta ali pa sploh poti - se mi je zazdelo, da slišim v daljavi benđo in sem se raje pobral... p.s.: imaš ti kaj s postavitvijo znaka prepovedano za motoriste Peš pot, ali makedam je takoj na koncu vasi, dol levo, tule, poglej satelitsko sliko: https://www.google.it/maps/@45.2211842,14.0474023,3a,75y,250.13h,82.38t/data=!3m5!1e1!3m3!1sCAkcr5NYJ951gTicH51hIQ!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DCAkcr5NYJ951gTicH51hIQ%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D322.72162%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100?hl=sl tisti znak je pa še nekih 100m naprej in nisem kriv maus in Erik99 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 17, 2018 Deli Objavljeno September 17, 2018 js sm meu tut dnevne vtise .. tri dni ALEŠ M, DAMI34, Grut in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MdAzz Objavljeno September 17, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2018 Men je pa celo ratal včeraj popoldan eno stisnit čez Jezersko v jodlarijo pa čez L'bel nazaj. Sproščujočih 200 km, pa iti enega projektila... skalar36, ALEŠ M, MiNa in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno September 17, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2018 Sn reko, da grem kr na jug. Me je Dinko nafutral, pa dal streho nad glavo. Jutri pa se mal naprej, pol pa nazaj. RobiRoberto, DXR16, Dark in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark Objavljeno September 17, 2018 Deli Objavljeno September 17, 2018 16 hours ago, Frenk 67 said: Lahko bi se na kavo ustavu, ko si šel mim Kranja Hvala za povabilo. Prihodnjič z veseljem.... Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno September 18, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2018 Sem šel avspuh podmazat na servis k je cvilu. Vmes sem se zgubu. Pa spet najdu. Pa avspuh segrel in zdaj spet cvil. ALEŠ M, Ella, bojc84 in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno September 18, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2018 Danes teden zjutraj mi pošlje sosed e mejl: jutri gremo proti jugu, 4 penzionisti. Pa smo se ob 7 uri naslednjega dne res odpeljali do Metlike. Tam postaja za kavo, hočem odpreti kufer, ključa ni. Obrnem okoli vse žepe, pogledam v šaro v tanku, nikjer nič. Grem domov, javim kolegom. Ma ne serji, ti bomo mi posodili majco. Dobro, v Mani kupim dvoje gat in se odpeljemo proti Karlovcu, Plitvičkim, Kninu, Sinju. Tam se ustavimo na ulici, kjer poteka Alka, gremo nekaj pojest, pa nadaljujemo proti Splitu. Sonce je zahajalo, bilo je še 28°C, brez zraka v čeladi, v obe smeri kolona. Z eno muko pridemo do Primoštena, že v mraku dobimo super stanovanje, 20€ po glavi. Stari ata mi je dal blagaste copate-natikače, kolega mi je odstopil majico, švic ta dolge gate sem zavihal do kolen in hajd na pivo v mesto, pa še na eno, pa še na eno. Po četrtem je odbila že polnoč, pa smo šli spat. Naslednji dan vožnja na Murter (tam bili vsi prvič), pa do Dinka na pijačo. Prazno, je rekel, da čaka moje sonarodnjake. Potem pa gas do Karlobaga, vmes smo prevozili eno živo radarsko kontrolo brez posledic za nas. V Karlobagu strokovno preverimo, koliko smo obbrusili gume in takat opazim, da nekaj visi na sprednjih vilicah. Pogledam pobliže, najdem izgubljene ključe od kovčka, ki so se 700 km vozili zahaklani za eno cevko. Kakšna sreča!!! Za Crikvenico smo zavili v hrib proti Prezidu, nasproti so nam vozile kolone Nemcev. Na Rakeku tankamo, že v mraku zavijemo na AC, tam pa popoln zastoj do Vrhnike. S polurno zamudo smo prišli do mojega soseda, ki je medtem ohladil pivo, pripravil pa tudi narezek. To je bila tretja zaporeda jesenska tura v Dalmacijo. Za stare prdce za prste obliznit. 1080 km. Nič težav. Na morebitno pošto bomo še malce počakali. Smo pa danes pričakali eno nepričakovano, vzrok napačno parkiranje kombija v Beogradu (30€ kazen, dobrih 70€ postopek). a79, Quest, defolt in 34 others 36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno September 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 19, 2018 (popravljeno) Od vceraj... Sem mislil it tam do Splita, pa sem pristal na Murterju. Ko sem se preobleko pa pir odprl, so pa vsi plani padli v vodo. Zvecer kod Dinka na lignje pa pici domov. Fajn je blo, sam tale Z res rabi ekstra peno za zic.. Tale je pa ratala, ko sem z rokavico po nesreci drzal gumb na sprozilcu, pol je pa Gugl sam nardil animacijo... Popravljeno September 19, 2018. Popravil apirko RobiRoberto, amateur, Joker in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 19, 2018 Deli Objavljeno September 19, 2018 pred 37 minutami, apirko pravi: Od vceraj... Sem mislil it tam do Splita, pa sem pristal na Murterju. Ko sem se preobleko pa pir odprl, so pa vsi plani padli v vodo. Zvecer kod Dinka na lignje pa pici domov. Fajn je blo, sam tale Z res rabi ekstra peno za zic.. Tale je pa ratala, ko sem z rokavico po nesreci drzal gumb na sprozilcu, pol je pa Gugl sam nardil animacijo... lep moped jp. komfort sedež kar rabiš, sem kmalu ugotovil. Po 2 urah, bolj natančno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno September 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 19, 2018 Je rekel šef, da gre za dva dni v toplice...nisem rabila dolgo da sem spakirala zobno krtačko pa gate v nahrbtnik in odbrnela na jug Do Lošinja je bil plan...vreme ko šus, ceste prazne...na trajektu (proti Cresu) pa sem bila celo edina z motorjem. Jp, en motorist na celem trajektu! ...plus horda štirikolesnikov, seveda Škoda le, da sem imela star rezervni mobi s seboj...slike so bolj slabe... S krajšim bluzenjem sem in tja ter po zarisani poti sem nabrala 600km. 2 dni uživancije, jaz in moj Kawasakič Prespala sem v Martinščici, kjer sem srečala 3 ljudi...tak mir, da težko opišem...morje, večerja, kozarec vina in sončni zahod... nebesa. Marko P., Xebec, MiNa in 34 others 36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno September 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 19, 2018 (popravljeno) Sem uposteval nasvete soforumasev in jo manhil na Plominko... Od doma - AC do Logatca - PO - Ilirska bistrica - Matulji - Plomin - Mosceniska draga - Plomin - Pazin - Novigrad - KP - Viki burger - Logatec - AC do domu skor... Fajn v vecini casa, je pa zivo jeb*nje dokler ne pride clovk od Matulja mim Opatije in do Moscenicke drage.. Dvojni jaski po cesti, omejitev, guzva... Bljak.. No ja, sej je blo OK, sam me vseen po 540 km rit boli... @Ella vidu sm te, k si se peljala mimo parkinga, iz katerga je 1. slikca Popravljeno September 19, 2018. Popravil a79 maus, Janezs, notranc in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno September 19, 2018 Deli Objavljeno September 19, 2018 Ob 16.9.2018 ob 21:47, ftp pravi: Ne kaži teh dobrot, jaz sem na shujševalni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se