Ella Objavljeno September 19, 2018 Deli Objavljeno September 19, 2018 (popravljeno) @a79 a res? Hihi, lep pozdrav! In ja, se strinjam s tabo...tam mimo Matuljev in skozi Opatijo je kažin,...pol pa veselje do Plomina Popravljeno September 19, 2018. Popravil Ella a79 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apirko Objavljeno September 19, 2018 Deli Objavljeno September 19, 2018 Saj gres pol parkrat po plominki, da se znebis frustracij z jaski in guzvo... C eagle in Dani1234 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno September 19, 2018 Deli Objavljeno September 19, 2018 2 hours ago, IZTOK said: Ne kaži teh dobrot, jaz sem na shujševalni Nič bat, je že vse uničeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apirko Objavljeno September 19, 2018 Deli Objavljeno September 19, 2018 7 hours ago, DAMI34 said: lep moped jp. komfort sedež kar rabiš, sem kmalu ugotovil. Po 2 urah, bolj natančno. Je kr fajni ja. Bos dal zic enkrat za probat, da vidim ce bo bols DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava imker Objavljeno September 21, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2018 Sem se včeraj odločil , da bi danes dan pred vesoljnim potopom kakor obljubljajo vremenoslovci , za ziher , da grem zadovoljen v morebitna nebesa odpeljem na krajši potep. Štart iz meglenega Laškega preko Rimskih toplic , Hrastnika in Trbovelj preko Marije Reke v Prebold. Od tu nadaljujem pot preko Tuhinjske doline v Kamnik kjer zavijem proti Černivcu . Na vrhu se ustavim na "zbirnem mestu" in se na hitro za ziher odločim , da je še prehitro za domov , zato nadaljujem pot preko Podvolovjeka v Luče in po dolini do Šentruperta v smeri proti Celju od koder za čuda znam na pamet tudi do doma. Ella, Xebec, DAMI34 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno September 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2018 (popravljeno) V ob pol osmih zvecer na Mangartskm sedlu, slabo uro kasneje čez Vršič ter v popolni temi skozi Radovno. Neprecenljivo. In luč na Krawasakiju je podnevi odlicna, ponoci pa bolj za silo. Slike pa...eh, kaj bi slikal temo..... Popravljeno September 22, 2018. Popravil Tedybear ALEŠ M, notranc, IF7 in 7 others 6 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno September 22, 2018 Deli Objavljeno September 22, 2018 Včeraj je bilo pa poseben dan. Že dolgo se nisem vozil ponoči, najbolj me je pa presenetilo, da sem srečeval ogromno motoristov. In tudi po forumu vidim, da ste se vozili ponoči. Zanimivo ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno September 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2018 Napoved za dones pa sem šel rajši včeraj. Grad na Mirni Pogled iz Polšnika Obrnil 10 k kmpa nič stran padlo skalar36, Ella, tomaz69 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno September 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2018 Mislim da je dve leti tega, ko je PIK prilimal nekaj slik z jesenske vožnje do Velega Lošinja. Lani sem imel turo v načrtu, pa se mi je zdel jesenski dan prekratek. Napačna računica !!! Včeraj na zadnji dan poletja ponoči nekaj zapiska (zaspan sklepam, da je budilka). Vstanem, pozajtrkujem, pripravim malico, se obrijem. Se mi je pa čudno zdelo, da ob peti uri zjutraj mimo hiše še ni bilo nobenega prometa proti Loki. Pogledam na uro v kuhinji - 2:20. Lažni alarm. Ulovim še malce spanca, ob petih pa že umivam zobe. Odpeljem se v sosednjo vas spodkidat in nafutrat konja kolega (bil na morju), na bankomat po denar in potem gas čez Lučine. Tema, megla, ni pa bilo mrzlo. Pred Pivko vstaja sonce. V Ilirski na pumpi poletne rokavice zamenjam za zimske (prsti zaradi goste megle in posledično mraza otrpli). Ustavim se spet v Valbiski pred trajektom, slečem dodatno zimsko navlako. Prvi cilj Martinščica - Zaglav. Tu in v Loparjih smo med 1987 in 2002 preživljali v firmski garsonjeri poletne družinske dopuste. Koliko spominov. Nadaljeval preko Osorja, Malega do Velega Lošinja. Izjemen zapozneli poletni dan - na soncu vroče, v senci niti ne, brez vetra, ceste prazne, trasa pa da bi stisnil gas do ...., če ne bi ... Na trajektu proti Cresu sem bil edini motorist, na poti proti Brestovi pa nas je bilo več. Par iz Avstralije je rental Hondo in bil izjemno navdušen nad obema otokoma, naravo, morjem, soncem, hrano. Vprašal sem ju, kaj menita o cenah na Hrvaški obali - super, poceni za naju (zame kot penzionera žal ne). Da sta stara motorista, sta jih izdajali obrabljeni usnjeni moto jakni, na rokavu obvezno še komaj prepoznavna zastava Avstralije. Tu je bil še par s tavelikim Dukatijem, rentan v Splitu, 100 €/dan skupaj s kovčki. Drago?! Za Nemca v športnih copatih zagotovo ne. Petim Korošcem z one strani Karavank se ni mudilo domov, rekli so, da bodo prispeli ponoči, zagotovo pa pred napovedanim deževjem. Imeli so tudi R 1150 gs-a, advenčerja, plave barve, ohranjenega v nulo. Nazaj čez Buzet, na Planinskih ridah in proti Ravbarkomandi so imeli nekateri včeraj moto GP. Eni res obvladajo motor, imajo jaj... Pred Vrzdencem je bilo sonce že nizko, noč me je ujela doma, ko sem na balkonu pil zasluženo pivo. Bi ponovil turo? Seveda, mi je pa žena dala pogoj, da greva za dva dni. Zakaj pa ne. Trajekt iz Valbiske ob 9:15, iz Porozine na celino ob 15:00, cena za eno smer za eno osebo 38 + 18 = 56 kun. Glede na to, da drugi nimajo časa ali volje ali sredstva za slikanje ali zadosti svetlobe (noč), sem prilepil malce več slik. XTR, MiNa, apirko in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno September 22, 2018 Deli Objavljeno September 22, 2018 @amateur sva se falila za par dni tudi jaz sem bila na trajektu v eno smer sama...ceste na otoku prazne, temperature pa idealne Lep izlet! IF7 in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava XTR Objavljeno September 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2018 Včeraj popoldne odpeljal uživaških 320 km (do morja in nazaj). Verjetno še zadnjič letos skočil v morje in se poslovil od poletja. RobiRoberto, amateur, notranc in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno September 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2018 ... nadaljevanje... Travnik Bihać Novalja Buzet Ćale, Igi Pop, maus in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno September 22, 2018 Deli Objavljeno September 22, 2018 pred 12 urami, Ella pravi: sva se falila za par dni tudi jaz sem bila na trajektu v eno smer sama...ceste na otoku prazne, temperature pa idealne Bi šel tudi sam, vendar me je tvoj prispevek še spodbudil. Hvala. Včeraj tak dan, danes pa nalivi. Iz Miholaščice sem se odpeljal po nekdanji "peš" poti ob obali. Po dveh desetletjih je še vedno tako kot je bilo tedaj, me je pa presenetila cesta preko obeh otokov, ki so jo Hrvati v većjem delu že zgledno uredili. Kje stopicamo mi? Ella 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno September 22, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2018 pred 2 urami, ftp pravi: ... nadaljevanje... Ne vem ali sem se že preobjedel mesa z žara ali pa je res vedno več fabriško predpripravljene hrane (isti izgled, isti okus, ...). Pa ne mislim samo Slovenijo, tudi Balkan. Gnar je sveta vladar. Slika je iz Beograda, za prvi maj letos. DAMI34, Ella, Xebec in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno September 23, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2018 ...morje je padlo v vodo, ker sem zjutraj zaspala ... hitri plan B pa realizirala z Marijo Reko vred in za konec verjetno lestos zadnjič odvijugala na Areh...se je nabralo lušnih 368 km vtisov...en mal manj kot prejšnjo nedeljo... C eagle, MiNa, VS800 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno September 23, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2018 (popravljeno) Danes sva z Batmanom šla vadit "Pokaži, kaj znaš", na Plominko. Sicer malo bolj z rezervo, ampak vseeno je zadnja guma skoraj na robu . Niti opazila nisem . Menda od 180 pride hitreje na rob . Vtisi? Fenomenalni, on kar gre in gre in gre...............edino ko dam gas pri prehitevanju, mi vzame sapo, ker nisem vajena Pa en tak grozen glas da od sebe, pa ne vem od kje. Iz auspuha ? Popravljeno September 23, 2018. Popravil KARMEN1 ALEŠ M, skalar36, Xebec in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 10 urami, KARMEN1 pravi: Danes sva z Batmanom šla vadit "Pokaži, kaj znaš", na Plominko. Sicer malo bolj z rezervo, ampak vseeno je zadnja guma skoraj na robu . Niti opazila nisem . Menda od 180 pride hitreje na rob . Vtisi? Fenomenalni, on kar gre in gre in gre...............edino ko dam gas pri prehitevanju, mi vzame sapo, ker nisem vajena Pa en tak grozen glas da od sebe, pa ne vem od kje. Iz auspuha ? Ta glas ni iz auspuha, to je air intake. Isto pri moji Suzani DAMI34 in KARMEN1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 Suzana je stroj Robertos664 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 12 urami, KARMEN1 pravi: Danes sva z Batmanom šla vadit "Pokaži, kaj znaš", na Plominko. Sicer malo bolj z rezervo, ampak vseeno je zadnja guma skoraj na robu . Niti opazila nisem . Menda od 180 pride hitreje na rob . Vtisi? Fenomenalni, on kar gre in gre in gre...............edino ko dam gas pri prehitevanju, mi vzame sapo, ker nisem vajena Pa en tak grozen glas da od sebe, pa ne vem od kje. Iz auspuha ? airboxa, so posvetili posebno pažnjo temu, da malo "zahoula". Kar pa se tiče gume, jaz s 190 al pa je kriv moped, prej pridem na rob, na Zju pa mi itak paše presedat. KARMEN1 in apirko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dr.looney Objavljeno September 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2018 ... tut po makadamu , čeprav ga je škoda...... motorja, ne dedca...... nekje nad Drvarjem na poti v Sarajevo MiNa, maus, DAMI34 in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno September 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2018 Ceprav je vceraj zjutraj kazali slabo, predvsem dezevno, megleno in mrzlo, sem nase navlekel dezjaka in zimske rokavice in se odpravil proti mislinji na srecanje Z kluba. Vreme na oni strani trojan pa kot v pravljici. Top!!! Na sliki manjka se Z1000, ki pa se je zavoljo "Z evolution" fotke moral odstraniti. P.S. Glede na mraz, ko sem se zvecer vracal nazaj, sumim, da bo vsaj zgornji del dezjaka in zimske rokavice stalni spremljevalec. Pa podobleko bom moral zamenjati za termo razlicico. ALEŠ M, Ella, notranc in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 6 urami, KARMEN1 pravi: Suzana je stroj Veš kak pravijo iz česa delajo Kawasaki? Baje iz ostankov pri proizvodnji Suzukija, KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 2 urami, dr.looney pravi: ... tut po makadamu , čeprav ga je škoda...... motorja, ne dedca...... nekje nad Drvarjem na poti v Sarajevo hmmmmm....drvar ... hmmmmm... aj blo vse v redu ... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 58 minutami, maiden pravi: hmmmmm....drvar ... hmmmmm... aj blo vse v redu ... .... nč kej takega da se ne bi dalo rešit..... Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 3 urami, Robertos664 pravi: Veš kak pravijo iz česa delajo Kawasaki? Baje iz ostankov pri proizvodnji Suzukija, Dami, Snecer......a bomo tole kar mirno požrl???? DAMI34, Robertos664, Zok in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se