Popularna objava Quest Objavljeno November 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2018 Sam enmal en krogec. Pripravljen za štart. maus, J.a.m.e.s, C eagle in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno November 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2018 Zajebana je, hribovska. Ob 15:30 je na cca 1000nmv kazalo 16C C eagle, Ella, skalar36 in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno November 8, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 8, 2018 Ker nič ne kaže, da se bliža konec sezone sem mojemu mopiju zamenjal gume in ker dosledno upoštevam navodila vulkanizerja, da je potrebno nove gume upeljati so nastali tudi vtisi Lp, notranc Akito, bojc84, a79 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 8, 2018 Deli Objavljeno November 8, 2018 pred 14 minutami, notranc pravi: Ker nič ne kaže, da se bliža konec sezone sem mojemu mopiju zamenjal gume in ker dosledno upoštevam navodila vulkanizerja, da je potrebno nove gume upeljati so nastali tudi vtisi Lp, notranc Mitas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno November 8, 2018 Deli Objavljeno November 8, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: Mitas? Dunlop RS3 spredaj, RS3 GT zadaj. Snečer, Akito, amateur in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno November 8, 2018 Deli Objavljeno November 8, 2018 pred 8 minutami, Snecer pravi: Mitas? Mitasu še nisem dorastel, baje pride z leti in izkušnjami dr.looney, igc1, amateur in 5 others 1 1 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 8, 2018 Deli Objavljeno November 8, 2018 pred 2 minutami, notranc pravi: Mitasu še nisem dorastel, baje pride z leti in izkušnjami marca bo zate, touring force za te tanke notranc in ALEŠ M 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno November 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 9, 2018 Tista, samoumevna. Po defoltu. Ker se spodobi. To so tiste furce, na sposojen cajt. Na podarjeno vreme. Nespodobno I love it vuk76, Frenk 67, a79 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno November 10, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2018 Po kosilu do 4-ih jezer v osrednji Sloveniji Cerkniško jezero Bloško ali Volčje jezero Jezero v Rakitni ter Krimsko jezero Temperature od 9 do 14,5 stopinj. Lp, notranc Scarabeo 500, BIF, Kugelschreiber in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIF Objavljeno November 10, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2018 Če nisi uokvirjen..pač nisi. Na Pohorju so že pripravljeni na zimo...ampak jaz pač ne morem iz kože. Ni lepšega kot križarjenje po makedamih cestah skozi aleje jesenskega drevja in listja, ki se vrtinči izpod koles motorja. In tako me je pot odnesla tudi na kočo na Šumiku. Nazadnje sem bil tam pred leti...pač zanemarjeno urejena s strani enega od najemnikov v nizu enakih. Tokrat pa...šok. Že ob prihodu se mi je zdelo nekaj drugače...zunanjost lepše urejena...pa sem stopil še v kočo...vstopil in izstopil...pa spet vstopil...najprej nisem vedel ali se naj sezujem...pa mi pride naproti eden izmed treh blontnih angelčkov, ki strežejo v tej popolnoma prenovljeni koči...moje oči na pecljih. Popolnoma prenovljena notranjost...toplo in prijetno vzdušje...pozitivna energija. Angelček pove, da so kočo kupili jo prenovili in da sedaj delujejo po principu ponudbe domače hrane iz eko pridelave. Iz stalne ponudbe naročim domačo klobaso in bezgov sok...prijetno za trebuh, za razpoloženje pa pogled skozi panoramsko okno na vhove pohorskih smrek...sanjsko. V glavnem...tistim, ki se ne poserjete do vratu , ko zagledate malo makedama, priporočam obisk koče na Šumiku. Najlažje iz smeri Areha...lahko pa tudi iz Ruš, ali pa preko Treh Kraljev in Osankarice iz smeri Slovenske Bistrice. V stalni ponubi imajo gobovo juho, sušene domače dobrote, kuhano domačo klobaso, sendviče...domače sokove (coca cole in podobnih sintetičnih izdelkov nimajo), turško kavo, čaje, borovničke, med, in domače pivo...konfekcijskega nimajo. Pa še kaj se najde. Možna so tudi kosila po predhodnem dogovoru in rezervaciji, ker želijo nuditi res le svežo domače meso iz lokalne pridelave. Kontakt za rezervacijo: 041 341 722.... Imam pa vtis, da ne bo dolgo, ko bo tam težko dobiti mizo... Po tem prijetnem presenečenju in 3x blond postrežbi sem še nekaj časa križaril sem ter tja po Pohorju in tako zaključil enega lepših jesenskih dni... Aja...pa nekaj zanimivih lokacij za muharjenje sem si tudi nagledal.... Mavti, MARE 65, nejcgs in 39 others 42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno November 10, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2018 Danes je blo pa cist drgac. Ze dolgo nism pil tako slabga kofeta in jedu tako katastrofalnega strudla. Grozno. Je bla pa fajn druzba. amateur, MiNa, Akito in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno November 10, 2018 Deli Objavljeno November 10, 2018 pred 55 minutami, Kugelschreiber pravi: Danes je blo pa cist drgac. Ze dolgo nism pil tako slabga kofeta in jedu tako katastrofalnega strudla. Grozno. Je bla pa fajn druzba. Hahaha, sm hotu že vprašat kje si jo pil Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno November 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 11, 2018 ...sem mislila, da je bilo zadnjič pri srčku zadnjič...pa ni bilo zadnjič...je bilo predzadnjič ..še vedno upam, da tudi včrajšnja krajša furca ni bila zadnja..za fotkat pa ni bilo cajta...se je po šihtu preveč mudilo " osedlat" in izkoristit lep dan... Mavti, Quest, bosa in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Robertos664 Objavljeno November 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 11, 2018 Ob 24. 9. 2018 ob 9:37, KARMEN1 pravi: Malo okrog po Hrvaški.. Trakoščan, Varaždin, Zavrč, Videm Ptuj.. Fajn je blo, TC na Rain mode, malo je bil veter, ampak ni sile. Kugelschreiber, skalar36, Akito in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava solorider Objavljeno November 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 11, 2018 Kratko samo bombasticno sem se moral posloviti z Marsalom. DAMI34, RobiRoberto, amateur in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno November 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 11, 2018 ...onlajn.. ...je*eš listje...je*eš šodr.....je*eš benz.... dr.looney, skalar36, notranc in 17 others 13 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 (popravljeno) pred 10 minutami, Zivnorc pravi: ...onlajn.. ...je*eš listje...je*eš šodr.....je*eš benz.... Kolk ma končno pa 0-100? A v šoštanj hodiš pa tankat? Popravljeno November 11, 2018. Popravil Janezs bosa, thumper, notranc in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno November 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 11, 2018 Zanimiva jesen je letos, ja... RobiRoberto, Robertos664, Frenk 67 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 pred 4 urami, Janezs pravi: Kolk ma končno pa 0-100? A v šoštanj hodiš pa tankat? ...hmmm... ne vem....ko mi prednje kolo spet pade na tla...je v trenutku na števcu že krepko preko 100... ...kako pa veš, da delam v termelektrarni?!? ...vsak dan v ruksaku domov prišvercam malo elektrike..da se lohka pol zastonjbokoli fijakam.... amateur, Janezs in Scarabeo 500 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 vratar/varnostnik : kam pa neseš ta kolm? zaposleni/žn :domov.za psa nafutrat.. vratar :psa? zaposleni :ja.. vratar: pa sej psi ne žrejo kolma! zaposleni/žn: če neče žret ga pa v peč fuknem.. Tedybear, Quest, amateur in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 11, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 11, 2018 BIF, tomaz69, Scarabeo 500 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 Ob 10. 11. 2018 ob 16:36, BIF pravi: sem še nekaj časa križaril sem ter tja po Pohorju Si imel srečo včeraj z vremenom. Danes pozno popoldne sem gledal iz Zreč proti Rogli, pa je imela kar teman klobuk. BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 pred 34 minutami, amateur pravi: Si imel srečo včeraj z vremenom. Danes pozno popoldne sem gledal iz Zreč proti Rogli, pa je imela kar teman klobuk. Sem krožil okrog ene uire okrog Klopnega vrha...je bilo ok. Če pogledaš mojo prvo sliko iz posta včeraj boš videl, da sem zapeljal naravnost v tak črn oblak...pa sploh ni tako hudo kot izgleda. Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava solorider Objavljeno November 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 12, 2018 Vceraj sem pozdravil Jozeka, danes pa Adolfa! lepih 191km notranc, MiNa, Ella in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno November 12, 2018 Deli Objavljeno November 12, 2018 @solorider uhka bi do Villacha potegnu pa na kufe povabu solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se