Popularna objava Dimen Objavljeno November 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 12, 2018 Poslednji vtisi pred zimo MARE 65, Ella, KyoKon in 29 others 28 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno November 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 12, 2018 Že spet Se je predal Drgač pa sem še na furci. Še ni konc. malakai, MiNa, Frenk 67 in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno November 12, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 12, 2018 Vtis ali dva po vzhodni Sloveniji. Scarabeo 500, amateur, DAMI34 in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 12, 2018 igc1, Keiko, bosa in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno November 13, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2018 Vse od zadnje resne fure sm se prepricval, da se bom se mal peljal... Zato nikakor nism hotu dat honde na stojala, zeljo po zadnji letosnji furi sem si uresnicu dans. Nabralo se je sicer previdnih 80 km, ampk sem vseen zadovoljen... End of story, see you in next season.. amateur, Keiko, VS800 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno November 13, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2018 Am utisnu oblacne Kilometer Po pesku Kugelschreiber, amateur, DAMI34 in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno November 13, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2018 Včeraj proti "kurjem kljunu" danes pa Jadrankaaaaa... Ob startu v Celju oblačno vendar cca 18 stopinj, potem pa se je nekje v Mokronogu zjasnilo in občasno je do Josipdola bilo celo 20 stopinj. Nekje pred Generalskim Stolom... Na Kapeli in Vratniku megleno in 11 stopinj, za vodo pa 17-18 stpinj in prazna cesta. Odsek Karlobag, Lukovo Šugarje sem seveda ponovil. ŠAJBA! TEMA... ???? breg, SuNa, maus in 37 others 40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 13, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 13, 2018 Mia, bojc84, KyoKon in 26 others 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno November 14, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 14, 2018 Start v Paklenici ob lepem sončnem vremenu, potem pa opozorilo za burjo in prepoved vožnje za vozila I. kategorije. Bolj kot burja, ki je praktično do Karlobaga ni bilo, so me skrbeli "kunolovci". Zaradi prepovedi tudi v smeri Senja sem jo "mahnil" v hribe. Baške Oštarije "vlejče ko strejla". Med Gospičem in Otočcem nekaj dela na cesti. Na Kapeli sonce vendar le 7 stopinj. Včeraj in danes skupaj 788km. Scarabeo 500, SAR-Solo Adventure rider, J.a.m.e.s in 32 others 34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno November 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 14, 2018 še zadnji topli utrinki pred zimo Frenk 67, mladench, Keiko in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno November 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2018 Ena od vceraj VS800, Quest, Ella in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2018 Jadransko magistralo sem do Jadrana zategnu a79, izibajker, Frenk 67 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno November 17, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 17, 2018 Po en stran gor po drug stran dol okrog Gorjancev. Nekajkrat izgubljen in najden v gozdu. Naredil 171 km. Min temp -0,5°c max 7°c. Efektiva premikanja 4:20 ure, povprečna brzina pa cesti, makedamu primerna 38,9 km/h. Po Slo strani 60 km makedama malo asfalta. Cro stran ozka zavita cesta od Slovenske vasi pa do Metlike. Zanimivi razgledi. Na Cro strani en kup odmaknjenih vasic, kjer se je čas kar malo ustavil. Nad Javorovico Kostanjevica na Krki Še več takih Stari grad Žumberački na Hrvaškem. Za letos še ni konec. Joker, Janezs, DXR16 in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno November 17, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 17, 2018 Ne, ni še konec Ni lepšega kot sončna novemberska sobota...za en giro z motorjem. Ustavila in slikala sem pa samo enkrat, ko me je očaral prizor v Ajbi...jesensko listje v zraku in čudovita Soča...bjutiful Kugelschreiber, amateur, skofk in 35 others 36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 17, 2018 Deli Objavljeno November 17, 2018 Ob 16. 11. 2018 ob 13:37, gasperX pravi: Ena od vceraj A ni to kolesarska steza ob Dravi? Es ist verboten fur ein Motorrad? Nein? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno November 17, 2018 Deli Objavljeno November 17, 2018 Danes sta se proti Lučinam peljala dva na bavarcih. Bilo je hladno, se je videlo, da sta pod moto obleko debelo opravljena. Pa tudi počasi sta peljala. Smo zjutraj imeli tudi pri nas slano. Nič jima nisem zavidal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 17, 2018 Deli Objavljeno November 17, 2018 pred 57 minutami, amateur pravi: A ni to kolesarska steza ob Dravi? Es ist verboten fur ein Motorrad? Nein? To je med Mojstrano in Martuljkom, stari ajzenpon most iz leta 1870, na trasi žel proge Ljubljana - Trbiž. Ja, tudi sam pravim, da nej bo kolesarska steza za kolesarje..... breg in bosa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apirko Objavljeno November 17, 2018 Deli Objavljeno November 17, 2018 Pospremil Ducatija na servis. Ker bo servis verjetno drag, sem castil pico in kavo. DAMI34, Janezs, KyoKon in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno November 17, 2018 Deli Objavljeno November 17, 2018 (popravljeno) Če boš častil pico pa drinko vsakič, k me boš pospremu na servis, sm si jst očitno izbral pravi motor, ti pa raj začni šparat Glede na to, da pa ti voziš japonca, se mirne duše ponudim, da te pospremim na servise in častim odojka . Sam to ne vela za redne servise, k ma Kawa odfuqano pogoste intervale. Sam za okvare prjatu, sam za okvare #safe_bet Še kratek rebus Popravljeno November 17, 2018. Popravil Ćale apirko in amateur 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno November 18, 2018 Deli Objavljeno November 18, 2018 pred 13 urami, amateur pravi: Danes sta se proti Lučinam peljala dva na bavarcih. Bilo je hladno, se je videlo, da sta pod moto obleko debelo opravljena. Pa tudi počasi sta peljala. Smo zjutraj imeli tudi pri nas slano. Nič jima nisem zavidal. To je med Mojstrano in Martuljkom ni tam drave kolega pred 12 urami, Tedybear pravi: To je med Mojstrano in Martuljkom, stari ajzenpon most iz leta 1870, na trasi žel proge Ljubljana - Trbiž. Ja, tudi sam pravim, da nej bo kolesarska steza za kolesarje..... Tako kot si rekel o lokaciji Drugace pa fanta ne bit tako pikolovska.. pa sej vem da sm mal prtegnjen sam tolk pa ne da bi se po kolesrski stezi vozu. Sem motor tja postavu sam zarad fotke. Kolesarsko pot prepuscam kosesarje, pa ceprav se kolesarji po glavni cesti rajs drajsajo bosa, breg, amateur in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno November 18, 2018 Deli Objavljeno November 18, 2018 pred 49 minutami, gasperX pravi: To je med Mojstrano in Martuljkom ni tam drave kolega Tako kot si rekel o lokaciji Drugace pa fanta ne bit tako pikolovska.. pa sej vem da sm mal prtegnjen sam tolk pa ne da bi se po kolesrski stezi vozu. Sem motor tja postavu sam zarad fotke. Kolesarsko pot prepuscam kosesarje, pa ceprav se kolesarji po glavni cesti rajs drajsajo Sej vem, kolega, da si ga tam samo fotkal....ti pravš, da si učas mal prtegnjen...jaz sem pa nasprotno...kar zoprn znam bit... Kugelschreiber, amateur in TakeALookAround 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno November 18, 2018 Deli Objavljeno November 18, 2018 pred 26 minutami, Tedybear pravi: Sej vem, kolega, da si ga tam samo fotkal....ti pravš, da si učas mal prtegnjen...jaz sem pa nasprotno...kar zoprn znam bit... Ma sej sm sprobu bit normaln... ne za dolgo ker mi je blo takoj dolgcas Kugelschreiber, Tedybear in amateur 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 23, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno November 23, 2018 Baje bo vikend fuj, pa sem šel testirati nov kombinezon, če zebe. sohen, nemo, KyoKon in 24 others 26 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 1, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 1, 2018 Kr mal bluzim. Cesta do Pedrovega je res v riti ? Naprej pa po Krasu do počka Kmet2, Ella, mladench in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno December 1, 2018 Deli Objavljeno December 1, 2018 Na, pa sva se zgrešila......... DAMI34 in amateur 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se