Popularna objava tomash Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Cca 600 km. Griže Koper Plomin Rijeka Griže. 6 do 19 stopinj Celzija. Fajn k šus. TakeALookAround, Miha X, MiNa in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 19 minutes ago, Snecer said: celo zimo sem razvijal, je še v beta fazi Jaz sem te spraševal čisto resno. A morda ve kdo drug? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Garmin Oregon 600, Garmin Basecamp, Garmin HeartT pasek, kamera Garmin Virb Elite, Garmin Tempe senzor temperature. Vse med sabo povezano in kasneje analiza Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 8 urami, KARMEN1 pravi: Moj prvi ftis letos, v enem najlepših krajev na tej zemlji sploh . pred 1 uro, KARMEN1 pravi: Naslednjič ti sporočim A imajo že sladoled? Včeraj v Ajdovščini ga še ni bilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava matjaz67 Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Fajn družba, lepo vreme, naša furca. Le s slikami nimam sreče. Tokral vzel trotl aparat od sina in žal dva minusa (trotla) nista dala plusa ( beri uporabnih slik). skofk, notranc, DXR16 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Scarlett Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Miha X, notranc, Ella in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 še zadnji vtis Kawalir, izibajker, Ella in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 6 minutes ago, Snecer said: še zadnji vtis Snecer, legenda, lepo se pelješ. Skoraj nikjer preko 90 km/h, pa še vedno zelo dinamično. Bravo! Približno takole se vozim tudi sam, oz. sem se, dokler sem še se, in se spet bom, ko se bom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 ŠE EN LEP DA ZA NAMI TUDI KOPANJA V NARAVI NI MANJKALO DXR16, Scarabeo 500, XTR in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 No pa sm Mojga KTM-a Spoznal z Jadranko.... lepih 825km Mel pa vse od nule do lepih 20+stopinj Ella, TakeALookAround, Miha X in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 Aja Dami en racun mas za placat pr Dinkotu.... sva mu rekla da ti prides da bos racun odpru bosa, Mavti, DAMI34 in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 7 urami, gasperX pravi: Mogoče boš prepoznal. Sicer eden je imel A regist.tablico Miha X, DXR16, Frenk 67 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matej207 Objavljeno April 3, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2018 Ptuj-Volšperk- Golica... notranc, C eagle, skalar36 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 15 minutami, maxiscooter pravi: Mogoče boš prepoznal. Sicer eden je imel A regist.tablico Crn KTM-je moj in ja moje os jodlarske tablice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carlo Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 16 urami, Tedybear pravi: Sveta Lucija????? Most na Soči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 36 minutami, Carlo pravi: Most na Soči. avatar si menjaj, da ne bo zmešnjave C eagle, mladench, maxxa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 Sej en je muško en pa žensko RobiRoberto, GO_Tomi, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 31 minutami, Snecer pravi: avatar si menjaj, da ne bo zmešnjave Carlo je RobiRoberto, ne zaradi tega, da bi objavljal pod drugim uporabniškim imenom, ampak zaradi tega, ker "funkcija skrij mojo prisotnost" ne deluje, in ravno danes sem sklenil, da se na forum ne bom več prijavljal z drugim uporabniškim imenom, in bil takoj kaznovan, verjetno za moje minulo delo ... VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 Ja fajn je bilo včeraj, slabih 250 km, ampak čista uživancija Lj-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Grosuplje -Lj. Tolk vas je bilo, da sem imel občutek, da sem pol trase z eno roko prevozil ... za najbolj neprijeten vtis pa dejstvo, da od več kot 10 voznikov Gold wingov, ki sem jih srečal, odzdravil le en ... in potem člani Gold Wing Kluba preko anket sprašujejo, kakšno mnenje o voznikih Gold Wingov imamo ostali vozniki enoslednih motornih vozil ... A je potrebno odgovoriti?? Matej207, lucif3rka, DAMI34 in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 1 minute ago, nofla said: Ja fajn je bilo včeraj, slabih 250 km, ampak čista uživancija Lj-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Grosuplje -Lj. Tolk vas je bilo, da sem imel občutek, da sem pol trase z eno roko prevozil ... za najbolj neprijeten vtis pa dejstvo, da od več kot 10 voznikov Gold wingov, ki sem jih srečal, odzdravil le en ... in potem člani Gold Wing Kluba preko anket sprašujejo, kakšno mnenje o voznikih Gold Wingov imamo ostali vozniki enoslednih motornih vozil ... A je potrebno odgovoriti?? To je bila vedno tudi moja priljubljena trasa, samo včasih v obratnem vrstnem redu. nofla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 6 minutes ago, nofla said: Ja fajn je bilo včeraj, slabih 250 km, ampak čista uživancija Lj-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Grosuplje -Lj. Tolk vas je bilo, da sem imel občutek, da sem pol trase z eno roko prevozil ... za najbolj neprijeten vtis pa dejstvo, da od več kot 10 voznikov Gold wingov, ki sem jih srečal, odzdravil le en ... in potem člani Gold Wing Kluba preko anket sprašujejo, kakšno mnenje o voznikih Gold Wingov imamo ostali vozniki enoslednih motornih vozil ... A je potrebno odgovoriti?? Sem šla kontra, Nm-Dvor-Kočevje-LJ, pa jih je tudi izrazito malo odzravilo letos. notranc, Ella in XTR 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 1 minute ago, lucif3rka said: Sem šla kontra, Nm-Dvor-Kočevje-LJ, pa jih je tudi izrazito malo odzravilo letos. A se sploh še pozdravljajo motoristi? Hočem reči, da je motoristov po cesti čedalje več in je to morda že nekoliko out, za razliko izpred let, ko si sem in tja srečal koga, pa je bilo bolj normalno, da sta se pozdravila. Ne rečem, da je s tem kaj narobe, ampak ni delati panike, če nekateri pač ne pozdravljajo (več). Sploh pa je bilo včeraj na cestah motoristov kot listja, zato je še toliko bolj razumljivo, da ne boš pozdravljal vsakega, ki pripelje mimo na vsakih 5 sekund. Ne jezi se in ne jemlji osebno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 čimmanj smetenja prosim Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 36 minutami, nofla pravi: Ja fajn je bilo včeraj, slabih 250 km, ampak čista uživancija Lj-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Grosuplje -Lj. Tolk vas je bilo, da sem imel občutek, da sem pol trase z eno roko prevozil ... za najbolj neprijeten vtis pa dejstvo, da od več kot 10 voznikov Gold wingov, ki sem jih srečal, odzdravil le en ... in potem člani Gold Wing Kluba preko anket sprašujejo, kakšno mnenje o voznikih Gold Wingov imamo ostali vozniki enoslednih motornih vozil ... A je potrebno odgovoriti?? Jst sm z enmi malo starejšim (od mene) GWingarjem včeri pri Vikiju prou prijetno klepetal. Kawalir in Grut 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno April 3, 2018 Deli Objavljeno April 3, 2018 pred 2 minutami, Xebec pravi: Jst sm z enmi malo starejšim (od mene) GWingarjem včeri pri Vikiju prou prijetno klepetal. a tud pr vikiju si biu...pa se spet nč javu...isko k na omv-ju ne ... maus in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se